Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
- malé zvíře
Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
Mám dotaz: pokud mi zásilka z HobbyKingu cestuje po světě víc než měsíc (prý odesláno 6.1.2014), mám se začít starat? Tracking number nefunguje...
Last one alive, lock the door!
- JanRumisek
dnes mi dorazil po 42 dnech balík z hobbykingu
objednán 30.12.2013
doručen 10.2.2014
objednán 30.12.2013
doručen 10.2.2014
Aurora9, T-rex 500 CF, T-rex 250 pro dfc, Walkera V200D01, vznášedlo, Beta 1400
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
malé zvíře píše:Mám dotaz: pokud mi zásilka z HobbyKingu cestuje po světě víc než měsíc (prý odesláno 6.1.2014), mám se začít starat? Tracking number nefunguje...
Je to stále dokola: Starej se, abys nezmeškal 45 dnů pro reklamaci na PayPal.
malé zvíře píše:Mám dotaz: pokud mi zásilka z HobbyKingu cestuje po světě víc než měsíc (prý odesláno 6.1.2014), mám se začít starat? Tracking number nefunguje...
Vše máš vysvětleno včetně termínu, který si máš hlídat v úvodním příspěvku jiného vlákna viz tento odkaz. Tak si to tam prostuduj a postupuj podle toho.
- malé zvíře
To jo, těch 45dní si pohlídám. Spíš mi šo o to, jestli je dodací doba > 30dní z Číny normální nebo už mám být v pozoru...?!
Last one alive, lock the door!
Hele http://www.hobbyking.com/hobbyking/foru ... ?TID=51905
Dost me pobavilo ze doruceni do koreji trvalo mesic a 2 dny
Dost me pobavilo ze doruceni do koreji trvalo mesic a 2 dny
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
ten odkaz mi nejde, access denied.
Inak, v HK si to skvelo ošetrili, doručené to musí byť do 30 dní odkedy to pošta pošle, nie odkedy to HK dá na poštu. Dnes som mal zas "búrlivejší" chat s nejakym rickym na livechat. A už som im povedal že sú klamári, lebo včera mi jeden tvrdil, že zásielka je v GB na Heatrow, z support-u mi došiel dnes e-mail, že už by to malo byť v SR a cez livechat mi zas zistil, že to je v japonsku a odtiaľ to posielajú ďalej.......... nejak tam nevie ľavá ruka čo robí pravá ruka.............klamári sú a zavádzajú, každý tvrdí niečo iné. A že to omeškanie, kým to freipost poslalo, ich mrzí.............ale ošetrenie tých 30 dní od odoslania z pošty, to je skvelé. Čiže ak to aj HK dá na poštu, a pošta to vyšle až o polroka, tak stále sú v práve a vrámci svojich pravidiel......
Inak, v HK si to skvelo ošetrili, doručené to musí byť do 30 dní odkedy to pošta pošle, nie odkedy to HK dá na poštu. Dnes som mal zas "búrlivejší" chat s nejakym rickym na livechat. A už som im povedal že sú klamári, lebo včera mi jeden tvrdil, že zásielka je v GB na Heatrow, z support-u mi došiel dnes e-mail, že už by to malo byť v SR a cez livechat mi zas zistil, že to je v japonsku a odtiaľ to posielajú ďalej.......... nejak tam nevie ľavá ruka čo robí pravá ruka.............klamári sú a zavádzajú, každý tvrdí niečo iné. A že to omeškanie, kým to freipost poslalo, ich mrzí.............ale ošetrenie tých 30 dní od odoslania z pošty, to je skvelé. Čiže ak to aj HK dá na poštu, a pošta to vyšle až o polroka, tak stále sú v práve a vrámci svojich pravidiel......
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
Ano musis se prihlasit do Hobbykingu takze tam v pravo dej login a prihlase so do HK a pak zkus ten odkaz znova bez zavreni okna prohlizece
Jan Janekx Urbanek
malé zvíře píše:...Spíš mi šo o to, jestli je dodací doba > 30dní z Číny normální nebo už mám být v pozoru...?!
V tomto období je to zejména u zásilek jdoucích přes Fiji post z centrály Hobbykingu v Hongkongu celkem normální i když to občas někomu projde rychleji. Od jiných prodejců, kteří posílají z Číny zejména přes Hongkong post to může přijít rychleji.
goodluckbuy
RT190158020HK
14.1.2014 zaplaceno objednáno
17.1.2014 shipped
28.1.2014 doručeno
ať si Hobbyking s fijipost vytře zádel , klidně desetkrát!!!!!
RT190158020HK
14.1.2014 zaplaceno objednáno
17.1.2014 shipped
28.1.2014 doručeno
ať si Hobbyking s fijipost vytře zádel , klidně desetkrát!!!!!
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- mior
- Kontaktovat uživatele:
celadnik píše:
Inak, v HK si to skvelo ošetrili, doručené to musí byť do 30 dní odkedy to pošta pošle, nie odkedy to HK dá na poštu. Dnes som mal zas "búrlivejší" chat s nejakym rickym na livechat.
Ricky je (alebo aspoň bol) šéf podpory. Myslím, že on jediný z celého chatu je schopný posunúť naše pripomienky hore ich šéfom.
Aj ja som si písal s Rickym (pozri môj výpis z chatu o stranu späť) a priznal sa, že si mnohí sťažujú...
No veď uvidíme.
Apropó, dnes mi naša pošta mejlovala, že môj balík je na Slovensku...podľa Fiji je stále dispatched od 25.1.
Čiže objednané 9.1., doma cca zajtra 13.2., t.j viac ako mesiac. Zlaté časy, keď to chodilo za 10 dní...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
mior píše:
Apropó, dnes mi naša pošta mejlovala, že môj balík je na Slovensku...podľa Fiji je stále dispatched od 25.1.
Čiže objednané 9.1., doma cca zajtra 13.2., t.j viac ako mesiac. Zlaté časy, keď to chodilo za 10 dní...
Tak já zaplatil 8.1. A stále nič
ja som zaplatil 18.12.2013 a stále nič
Snáď sa do vianoc 2014 aj dočkám. 
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
Komu vadí dlouhé doby doručení ať si nestěžuje a do boducna se holt poohlédne po jiných eshopech, které posílají přes Hongkong post jak už zde bylo zmíněno.
Jen pro zajímavost já jsem objednával 23.1.2014 dvanáct věcí od různých prodejců z eBay. Převážně to šlo přes Hongkong post a pár věcí přes China post. Vše už mám doma. Nejrychlejší zásilka přišla za 8 dnů od objednání a nejpomalejší dnes tj. 20 dnů od objednání.
Jen pro zajímavost já jsem objednával 23.1.2014 dvanáct věcí od různých prodejců z eBay. Převážně to šlo přes Hongkong post a pár věcí přes China post. Vše už mám doma. Nejrychlejší zásilka přišla za 8 dnů od objednání a nejpomalejší dnes tj. 20 dnů od objednání.
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Drondys píše:Komu vadí dlouhé doby doručení ať si nestěžuje a do boducna se holt poohlédne po jiných eshopech, které posílají přes Hongkong post jak už zde bylo zmíněno.
No jo no. Někdo má a někdo si počká