Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
To bylo včera keců..... dneska naprosto dokonalý lítání,teplo, skoro bezvětří, sluníčko......
Jo, ani nevíte o co jste dnes přišli. Užili jsme to super. Hanba vám 
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
http://www.youtube.com/watch?v=OmqLsEhoOzY na to se musíte kouknout
Video pěkný.
Dopoledne jsem nabíjel baterky, ale byl jsem překecán na poslední letošní wakeboard na Hlučíně. Každopádně u mě to máte jednoduchý, pokud nenapíšu sem, že dojdu, tak nedojdu.
Dopoledne jsem nabíjel baterky, ale byl jsem překecán na poslední letošní wakeboard na Hlučíně. Každopádně u mě to máte jednoduchý, pokud nenapíšu sem, že dojdu, tak nedojdu.
Zdravím všechny.
Rádi bychom se k vám s kámošem někdy přidali (já mám cessnu 400 a on má cessnu 480). Oba jsme původně z Poruby, tak bychom se semtam k vám přidali (jak už jsem dříve avizoval
).
Chci se však zeptat, jestli chodíte na nějakou plochu, kde lze vzlétnout s letadly s podvozky?
Díky, Kuba
Rádi bychom se k vám s kámošem někdy přidali (já mám cessnu 400 a on má cessnu 480). Oba jsme původně z Poruby, tak bychom se semtam k vám přidali (jak už jsem dříve avizoval
Chci se však zeptat, jestli chodíte na nějakou plochu, kde lze vzlétnout s letadly s podvozky?
Díky, Kuba
- Paris Ivan
Ahoj,
Upřesni druh pohonu, velikost modelů, odkud jste.
Ty čísla 400, 480 jsou co, rozpětí?
Ivan
Ivan
Ahoj Kubo klidne se k nam muzete pridat budem jenom radi a bude nas vice. Je to v martinove na padelkach vede tam celkem rovna cesta pro pesi a kolare. Zalezi na Vasi sikovnosti jestli ste cesty odstartujete.
TAZmania píše:http://www.mapy.cz/#!t=s&x=18.177563&y=49.852701&z=15&l=15&d=user_18.174778%2C49.853308%2COstrava-Martinov%2C%20Ostrava%2C%20okres%20Ostrava-m%C4%9Bsto~_1
sem chodíme
uz ne za Hrusku ?
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Bohuzel uz nee ,,letiste,, nam nekdo pooral
tak chodime o kousek vyse a dal na padelky.
Myslim Ivane ze to jsou typy Cessen. 400vka je dolnoploch a 480ka hornoploch.
Díky moc za rychlé odpovědi
Pohon máme oba elektro a specifikace ledadel jsou níže:
moje (1,4m):
Cessna 400
a kámošova (1,1m):
Cessna 480
Díky, tak budem čekovat fórum a jakmile budete vyrážet, a my budem moct, tak se moc rádi přidáme
Kouknem jestli zvládneme vzlet a přistání a uvidíme
parda píše:Ahoj,
Ivan
Pohon máme oba elektro a specifikace ledadel jsou níže:
moje (1,4m):
Cessna 400
a kámošova (1,1m):
Cessna 480
alonzo píše:Ahoj Kubo klidne se k nam muzete pridat budem jenom radi a bude nas vice. Je to v martinove na padelkach vede tam celkem rovna cesta pro pesi a kolare. Zalezi na Vasi sikovnosti jestli ste cesty odstartujete.
Díky, tak budem čekovat fórum a jakmile budete vyrážet, a my budem moct, tak se moc rádi přidáme
Kouknem jestli zvládneme vzlet a přistání a uvidíme
Hojte dnes. Doufám, že se dnes hříšníci pochlapí a jde se létat? Kdo je z cukru, ať zůstane doma.. 
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Tak to já jsem z cukru a dneska nikam nejdu, zítra má taky chcát, ale středa vypadá nadějně.
Tož ogaři, jsem tam byl dneska sám - to by mi až tak nevadilo. Dobrá muzika ve sluchátkách byla k tomu fajn. Ale dneska jsem dal jen dva lety a i já jsem musel uznat, že je potřeba zohlednit rizika
Ovšem těžko na cvičišti, lehko na bojišti
Tak někdy zase příště.
P.S.1: Vlaštovkář byl dnes zase, ale je nějaký z formy....byl si dost nejistý
P.S.2: Dorazil ten 2g mikro motorek střídavý + 1g regulátor s konektorama do prťouse T-28 UM. To je na tu velkou prosvětlenou hodinářskou lupu! Jestli mi něco z toho upadne, tak to nemám šanci najít...
P.S.1: Vlaštovkář byl dnes zase, ale je nějaký z formy....byl si dost nejistý
P.S.2: Dorazil ten 2g mikro motorek střídavý + 1g regulátor s konektorama do prťouse T-28 UM. To je na tu velkou prosvětlenou hodinářskou lupu! Jestli mi něco z toho upadne, tak to nemám šanci najít...
Lolin píše:Tož ogaři, jsem tam byl dneska sám - to by mi až tak nevadilo. Dobrá muzika ve sluchátkách byla k tomu fajn. Ale dneska jsem dal jen dva lety a i já jsem musel uznat, že je potřeba zohlednit rizikaOvšem těžko na cvičišti, lehko na bojišti
Tak někdy zase příště.
P.S.1: Vlaštovkář byl dnes zase, ale je nějaký z formy....byl si dost nejistý![]()
My jsme dneska s kámošem zvažovali, a už me fakt svrbí prsty, ale po pohledu z okna jsem to dnes vypustil...
Počkáme na příjemnější počasí, navíc, když si ještě nejsme 2x jisti
S tou lupou good luck a ať nic nemusíš hledat, páč takové piko věci najít je fakt sci-fi:grin::grin: