T-rex 450 Pro - zkušenosti
- Kenny McCormick
vzdialenost sice neviem ale Pro ma dlhsi drat padiel o 15 ci 20mm ako V2. Uz vymenou dratu trochu ziskas na obratnosti, aj ked ja som to nezbadal.
Zato ked som na copterovi zhodil zavazia, rozdiel bol dramaticky - az prilis. Dost zla stabilita. Dal som karbonove padla, vahovo nieco medzi, to mi "sedi", na prilis nestabilnu heli som este nedospel...
Skor sa mi osvedcuje na zvysenie obratnosti zvysenie otacok s pripadnym znizenim rozsahu kolektivu a ponechanim rozsahu klonenia/klopenia.
Zato ked som na copterovi zhodil zavazia, rozdiel bol dramaticky - az prilis. Dost zla stabilita. Dal som karbonove padla, vahovo nieco medzi, to mi "sedi", na prilis nestabilnu heli som este nedospel...
Skor sa mi osvedcuje na zvysenie obratnosti zvysenie otacok s pripadnym znizenim rozsahu kolektivu a ponechanim rozsahu klonenia/klopenia.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Kenny McCormick píše:vzdialenost sice neviem ale Pro ma dlhsi drat padiel o 15 ci 20mm ako V2. Uz vymenou dratu trochu ziskas na obratnosti, aj ked ja som to nezbadal.
No ja mam drat 220mm dlouhej už odjakživa na vrtasu, ten samej je aj na pročku myslím. U me práve sem se sundanýma závažíma nic nepoznal.. Sem zvedavej na ty lehké pádla až s tím zavisím
- avalanche8
Dotaz:
Prvni baterka poletovani - vse ok.
Druha baterka - vterinove vynechani motoru (regulatoru) - propad - vyrovnano.
Baterka premerena - vporadku - konektory prezkouseny.
Treti baterka - vterinove vynechani - po chvilce dalsi vynechani - nastesti opet bez skod.
Baterka premerena - vporadku - konekrory prezkouseny.
Dalsi dve baterky - vse vporadku.
Visim - poletuji , vadny regulator ?
Prehrati regulatoru v te zime asi nee.
Prvni baterka poletovani - vse ok.
Druha baterka - vterinove vynechani motoru (regulatoru) - propad - vyrovnano.
Baterka premerena - vporadku - konektory prezkouseny.
Treti baterka - vterinove vynechani - po chvilce dalsi vynechani - nastesti opet bez skod.
Baterka premerena - vporadku - konekrory prezkouseny.
Dalsi dve baterky - vse vporadku.
Visim - poletuji , vadny regulator ?
Prehrati regulatoru v te zime asi nee.
Jestli máš originální régl Align, tak bych to viděl na problém regulátoru. Kdysi jsem měl T-Rex 450S s originál réglem a taky tam docházelo k výpadkům. Jeden z nich byl delší zrovna v zatáčce a vrtulník byl na sr.čku. V T-Rex 450 Pro mám originál régl a ten zatím funguje. Otázkou je jak dlouho. Na zahr. fórech jsem několikrát četl o případech vyhoření regulátoru Align hned po připojení aku.
Zdar kluci potřeboval bych radu. Snažim se rozchodit na Tarotu gy401 a mam problem s nastavenim. Respektive při rozběhu motoru na governor při rychlém nárustu otáček mi ocas ustřelí. Vím..citlivost gyra tu mam na 70% a při zkoušce v ruce funguje dobře.Drží a reaguje hned na pohyb.Kdybych s tim nelítal v MT tak bych řekl,že problém je v servu na vrtulku. Zatim tam mam obyč. co na cyklice takže pomalý. Ale jak říkám v titanu to jelo normálně.
Volitation,Walkera CB180D,Minititan e325 - Prodáno na ND
T-rex 450Pro+Tarot 450Pro +Dx6i
Phoenix
Phoenix
- Kenny McCormick
toto gyro mam na tarote s HGD261 a funguje normalne - slusne.
To ti ale nerobi vo vzduchu, ci ano?
Len pri starte a zemi sa pootoci vrtas a potom uz to drzi? To by som nejak neriesil, pri malych otackach ucinnost vrtulky je takmer nulova. Zrejme je ten rozbeh prilis rychly, neda sa naprogr. v regli pomalsi?
To ti ale nerobi vo vzduchu, ci ano?
Len pri starte a zemi sa pootoci vrtas a potom uz to drzi? To by som nejak neriesil, pri malych otackach ucinnost vrtulky je takmer nulova. Zrejme je ten rozbeh prilis rychly, neda sa naprogr. v regli pomalsi?
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
No ve vzduchu jsem kvuli tomu ještě nebyl. Už mi docházejí nápady. Ono to neni pootočení. Je to o rovných 180 stupnu. Což mi tak trochu vadí
Venku na trávě by to byla pekná prekérka. Pomaleji to nejde. Neni to zas tak natvrdo rozjezd. Roxxy má tvrdší a je to ok. I když dám zisk na 80% což už kmitá, tak stejně už v ruce cítím,že ten první nápor při rozběhu to nepodrží.
Phoenix
Phoenix
Regulátor je to spin 33 což by měl být snad docela dobrej regl. Přez normal s nulou je to taky problem poněvač se nakřivkovanej chová jak debil.Nejspíš budu muset dát křivky teda. Ale proč mi to v titanu šlo naprosto v pohodě? Tvrdit,že je to ve vzduchu v pořádku je zavádějící,protože jsem to ještě nezvedl. No nějak se s tim budu muset poprat.
Phoenix
Phoenix
- avalanche8
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Jajka píše:Regulátor je to spin 33 což by měl být snad docela dobrej regl. Přez normal s nulou je to taky problem poněvač se nakřivkovanej chová jak debil.Nejspíš budu muset dát křivky teda. Ale proč mi to v titanu šlo naprosto v pohodě? Tvrdit,že je to ve vzduchu v pořádku je zavádějící,protože jsem to ještě nezvedl. No nějak se s tim budu muset poprat.
A nemáš třeba jen vypnutej soft start ? U Spinu myslím jde nastavit i doba rozeběhu. Nastav ji na maximum. Pokud to držíš v ruce je po rozeběhu všechno dobrý ? U Spina nedoporučuju lítat na governor. Občas se vypne, bohužel i s motorem. Stálo mě to jednu ránu s Protosem. Na křivkách chodí dobře. Vem Jeti box a prověř nastavení. Podle mě bude chyba tam.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Kdybych měl jetibox tak už se v tom vrtám. Ten nemam, musim ho koupit a mrknout se jak to vypadá s nastavením. Mě se nezdá,že by to byla až taková rána. No pak to dám na křivky a mělo by být po problému. Taky už jsem slyšel někde že na governor neni ideální. Ještě se peru s vibracema, tak mam co řešit na další týden 
Phoenix
Phoenix