Tak pánové piloti přišlo rozhodnutí , budu se učit i v modu 2
chci se je naučit oba abych mohl odstupem času posoudit který cítím lépe.
Osobně jsem zvědavý jestli dohoním někoho když budu začínat ve 2ce .
Už se těším na první viseníííí.
zeno píše:Tak pánové piloti přišlo rozhodnutí , budu se učit i v modu 2 chci se je naučit oba abych mohl odstupem času posoudit který cítím lépe. Osobně jsem zvědavý jestli dohoním někoho když budu začínat ve 2ce . Už se těším na první viseníííí.
to je podle mě nesmysl. Už lítáš moc dlouho a moc dobře na to změnit mod. Pak přijde krizovka, zareaguješ reflexivně a bude zle.
zeno píše:Tak pánové piloti přišlo rozhodnutí , budu se učit i v modu 2 chci se je naučit oba abych mohl odstupem času posoudit který cítím lépe. Osobně jsem zvědavý jestli dohoním někoho když budu začínat ve 2ce . Už se těším na první viseníííí.
to je podle mě nesmysl. Už lítáš moc dlouho a moc dobře na to změnit mod. Pak přijde krizovka, zareaguješ reflexivně a bude zle.
Pokud budu létat ve výšce 3 letových chyb tak bych to měl chytnout ještě ve vzduchu.
Pokračovat budu stále v 1 a prokládat 2kou .
Je to koníček a nikde nespěchám , dokonce se na to těším .
Pokud budu létat ve výšce 3 letových chyb tak bych to měl chytnout ještě ve vzduchu. Pokračovat budu stále v 1 a prokládat 2kou . Je to koníček a nikde nespěchám , dokonce se na to těším .
držím palce
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max http://petrct.rajce.idnes.cz/ http://www.helitesin.cz/
Tý brďo !!! To nedáš. Au, to bude bolet. Raději se ušetři toho trápení a já Ti hned řeknu, že ta dvojka je lepší
No taky jsem premyslel, ze bych zkusil jen z hecu 1ku, ale delat dva mody zaraz to uz je silenost... I kdyz Paveld od nas z tymu lita heliny na 3ce, letadla na 1ce a ted dokonce zalitaval jedno letadlo na 2ce Tak si to uzij...
Možná se naučím jen viset , i za to budu rád protože budu umět naladit heli i ve 2ce.
Zkuste dát svůj tip , kam až se dostanu do konce srpna.
Jestli to třeba jen odlepím od země , nebo dál.
petrct píše:nechceš si raději koupit novou helinu myslým že to bude levnější
Helin mám dost a neženu se na špici , to bych musel mít o 30 nebo 40 roků míň.
Tato zkouška jestli to zvládnu mě velmi láká,
adrenalín bude větší než z létání .