Heli HK-450 z HC II.

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1201 Příspěvek od Digis »

S tím gyrem je podle mě problém největší. Každý kdo kupuje HK chce ušetřit, ale podle mě se nedá šetřit na tomto vrtulníku právě na gyru. HK401 je prostě taková hračka, která způsobí víc problémů než aby udělala službu. Já pokud bych neměl doma volné gyro GY401 tak bych do HKčka nešel. Ale tyto gyra se dají často koupit na inzerát kolem 1500,-
Jsem hrozně zvědav až někdo vyzkouší ty nový gyra od turnigy, cena je rozumná aby se tomu dalo věřit.
sergio

#1202 Příspěvek od sergio »

a právě pokud by jste četli moje příspěvky tak by jste věděli že jsme zvoli to gyro http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... duct=11958 že jsme zvolil servo http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... duct=10522 ale občas mám pocit že někteří lidé odpovídají na posledních pár příspěvku a v podstatě ani nevědí jaký byl počáteční dotaz. Ale to jen na okraj
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1203 Příspěvek od Digis »

janac.marek píše:Z vlastnej skúsenosti musím ale začiatočníkom odporučiť jednu vec a tou vecou je simulátor.
Kašlite na heli. Kúpite si nejaký transmitter a napríklad Phoenix.
Ani si neviete predstaviť, koľko peňazí Vám to ušetrí a potom sa môžete smelo vydať na svoj prvý let, keď si heli kúpite.

Tak já si myslím, že pokud si to tu někdo trochu prošel, musí být každému snad jasné, že bez simulátoru to prostě nejde. :wink: Phoenix stojí jako osazený HK 450 a navíc je nerozbitný. Vyplatí se ho mít. :)
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1204 Příspěvek od Digis »

sergio píše:a právě pokud by jste četli moje příspěvky tak by jste věděli že jsme zvoli to gyro http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... duct=11958 že jsme zvolil servo http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... duct=10522 ale občas mám pocit že někteří lidé odpovídají na posledních pár příspěvku a v podstatě ani nevědí jaký byl počáteční dotaz. Ale to jen na okraj

Neboj všiml jsem si toho moc dobře i toho ocasního serva, mám to stejný :)
janac.marek

#1205 Příspěvek od janac.marek »

Ja som čítal. Viem aké si zvolil. Kenny vravel, že to MEMS môže byť dobré. Ale popravde som nikde nečítal o tom info. Som zvedavý aký bude tvoj názor.
Je to tvoja prvá heli? Lietal si pred tým?
Máš nejaký simulátor?
Bez simulátora bude tvoj prvý let rovnať sa automaticky nehode. Ja som svoj prvý let na heli zvládol vďaka simu bez nehody ;) .
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
OPR
Kontaktovat uživatele:

#1206 Příspěvek od OPR »

gamer007 píše:
OPR píše:
TomasTR píše:...... Jediné s čím bojuji je, že mi ocas pomalu utíká do leva, s tím si zatím nevím rady. Gyro mám už druhé HK401b a dělá to samé, takže gyro asi vylučuji...

Pokud máš možnost si ještě od někoho vypůjčit gyro TO SAMÉ ......... udělej tak.......

Tohle HK401 prostě dělá. Nebo teda mě se to občas stane. Někdy drží, někdy servo vrtulku tlačí k dorazu, po restartu je to OK. Zkoušel jsem různý finty, ale asi se to vyřešit úplně nedá...

Ano, přesně tak :D ........ šlo mi jen o to aby si dotyčný uvědomil jakou elektroniku vozí na svém vrtuníku a co po ní požaduje. 8O
sergio

#1207 Příspěvek od sergio »

janac.marek píše:Ja som čítal. Viem aké si zvolil. Kenny vravel, že to MEMS môže byť dobré. Ale popravde som nikde nečítal o tom info. Som zvedavý aký bude tvoj názor.
Máš nejaký simulátor?
Bez simulátora bude tvoj prvý let rovnať sa automaticky nehode. Ja som svoj prvý let na heli zvládol vďaka simu bez nehody ;) .

na simu FMS to je hračka to taky asi ani nejde považovat za simulátor u znáého jsme létal na phoneix ( nebo jak se to píše) a tam to teda bylo těží ale i tak jsem vzletl a přistal bez nehody ale nelatl jsme žadné divočiny jen tak jsem si visel sem tam popletěl no a ted létám s jednorotrovou walkerou 4 kterou zvladam bez problemu ( ne let čumákem proti sobě) to se postě ještě bojím možná bych to zvladl ale ted mám tu walkeru krasně poštelovanou a nechce se mi riskovat jeji pad a případné opravy to si raději polétám jen tak jen mimochodem tady mám video natočené z paluby té walkery http://www.ulozto.cz/hledej/?q=eken00033
error414
Kontaktovat uživatele:

#1208 Příspěvek od error414 »

sergio píše:
janac.marek píše:Ja som čítal. Viem aké si zvolil. Kenny vravel, že to MEMS môže byť dobré. Ale popravde som nikde nečítal o tom info. Som zvedavý aký bude tvoj názor.
Máš nejaký simulátor?

na simu FMS to je hračka to taky asi ani nejde považovat za simulátor u znáého jsme létal na phoneix ( nebo jak se to píše) a tam to teda bylo těží ale i tak jsem vzletl a přistal bez nehody ale nelatl jsme žadné divočiny jen tak jsem si visel sem tam popletěl no a ted létám s jednorotrovou walkerou 4 kterou zvladam bez problemu ( ne let čumákem proti sobě) to se postě ještě bojím možná bych to zvladl ale ted mám tu walkeru krasně poštelovanou a nechce se mi riskovat jeji pad a případné opravy to si raději polétám jen tak jen mimochodem tady mám video natočené z paluby té walkery http://www.ulozto.cz/hledej/?q=eken00033

nechces to video dat na youtube nebo podobne, stahovat 450MB 300kB/s je fakt opruz
Logo 600 + spirit
sergio

#1209 Příspěvek od sergio »

ok hodim to tam tak to dávám na you tube bohužel to bude trvat 56 minut
bflame
Kontaktovat uživatele:

#1210 Příspěvek od bflame »

error414 píše:
bflame píše:To: error414

Prosim ta povedz mi kde maju GY 401 "za par susnu"???

da se sehnat za 160$ kdekoliv, pokud chces risk tak nejaky bazar kde se da sehnat do 2000

Ale to uz neni par susnov a uz len to odradi vela zaciatocnikov co ani nevedia co je gyro tak si povie preco mam davat za tu krabicku 160 dolarov ked cela 450-ka ma vyde napr. 100 dolarov aj s gyrom 401b a je zahada na svete.
Spadne hned prvy let a cuduje sa.

Presne tak som to mal ja a veeeela zaciatocnikov a potom sa to deli:

prva skupina povie jebem na to, a druha ako ja kupi phoenix sim(bez toho to fakt ide taaazko ako pise janac.marek) lepsie gyro, vytuni heli ze jej cena sa skoro rovna novemu alignu a zase vznika vela hadok ci uz na fore alebo v zaciatocnikovej hlave :D

A kenny ty dobre radis tak to nevzdavaj lebo bude viac takych co povie jeb.m na to :) a to my nechceme...

Za 2 roky od kedy modelarcim som dospel k nazoru ze je jedno s cim lietas ide o ten pocit a ked sa nas stretne viac tak to uz je uplna supa.

8)
DX7s + Phoenix protos 500
janac.marek

#1211 Příspěvek od janac.marek »

error414 píše:nechces to video dat na youtube nebo podobne, stahovat 450MB 300kB/s je fakt opruz

Už som to jeho video reuploadol.
http://www.youtube.com/watch?v=kq8h93pZpVY
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
shake13

#1212 Příspěvek od shake13 »

Ja mam pre zaciatocnikov, na rozdiel od vsetkych co tu vsetko lacne hania, dobru spravu. Da sa pre zaciatok pouzit gyro z HC - GA 410 a aj gyro HK401b po uprave. Samozrejme ze sa nedaju zrovnavat s gyrom Futaba GY 401. Ale na zaciatok su pouzitelne. Len je potreba ich spravne naladit spolu so servom vrtulky. Lacnejsie HK401b sa mi dokonca javi lepsie, ako drahsie GA410. Dodnes pouzivam jedno aj druhe.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
janac.marek

#1213 Příspěvek od janac.marek »

Ako je na tom GY 401 a GP780?
Stále sa pohrávam s myšlienkou sekundárnej 450tky do zálohy - Tarrot + elektronika takmer ako na T-Rexovi.
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
Kenny McCormick

#1214 Příspěvek od Kenny McCormick »

neviem porovnat, GP som nemal, ale bude zrejme to GP lepsie.
Ak chces mat Tarota v pribliznej kvalite t-rexa, ponukam ti rozpocet mojho, mozno ta to vylieci, ceny budu BEZ postovneho, v dolaroch, priblizne, drak neprejde bez dph:
Drak 118,-
Gyro fut401 118,- cena s postovnym
Servo k nemu 31.-
Motor scorpion 2221-x 55.- cena s post.
Regl roxxy 71.-
Serva 3x moje HD1810 38.-
Spolu 431.-
Budes este potrebovat prijmac, baterky mas.
Kolko stoji t-rex?
V tejto zostave je lepsi len regl a mozno motor ako v t-rex, porovnatelne vrtul. servo, drak priblizujuci sa rexovi, horsia cyklika a gyro...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#1215 Příspěvek od AdamProg »

Konecne jsem se rozhoupal koupit nejake procko :)
Rozhoduji se mezi Tarot, HK-TT, Xcopter Pro. Nemohu se rozhodnout, ale vidim to nejspis na Tarot. Zrejme prikoupim jeste motor, protoze predpokladam ze to bude chtit viceotackovejsi nez TP 2415-07T (ktery mam pokud sem ho nepopletl). Casem planuji koupit lepsi serva a beasta.
Co by ste doporucili za motor, aby zvladl i nejake uceni tvrdsi akrobacie(pokud bude levnejsi tak to bude plus)?
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“