Blade mCPX II - tuning, upgrady
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
Chlapci, kolko lietate so setovym motorom? Mam Nanotechy + Hyperiony, cez pol roka stare, vsetky pomerne intenzivne lietane a Ultrachron si davam na 4 minuty: to uz citim, ze mi pri mojom brutalnom 3D lietani ( heli hore hlavou - heli dole hlavou
) ustreluje chvost. Inak tie Hyperiony su furt placate, Nanotechy su uz pekne nafuknute ...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Já už mám TIMER jen 3min, ale připadá mi, že baterky jsou KO už po startu
. 6xHyperion, 2xOrigo. PS: Kdybych nečekal na náradní díl ke 130X, tak už bych ho asi nikdy nevytáhl ze skříně
. Ale na trénování osmyček v invertu je pořád dobrý. Dnes jsem ale po měsíci oprášil MiniProtose a mCPX bude asi zase ve skříni
.
PS: Jo a dělám s nim i Tic-Tocy, ale to ho musím držet v ruce ... výhoda je, že nepotřebuju baterky
.
PS: Jo a dělám s nim i Tic-Tocy, ale to ho musím držet v ruce ... výhoda je, že nepotřebuju baterky
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
A pak že nejde se setovým motorem zaletět "duha"
.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
- terra
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny majitele MCPX2 a prosím, zda by někdo neprodal kablík s konektorem, který je pro připojení baterky a vede k desce elektroniky? Mám bohužel neopravitelně poškozený konektor.
Děkuji za ochotu
Děkuji za ochotu
Nine Eagles V3, T-Rex 250, T-Rex 450 Sport, T-REX 450 PRO, MCPX 2. DX6i,
- vylizplech
Ahoj,mám jen ten konektor jestli chceš,drátky už lehko napájíš,ale proč píšeš MCPX2? ten konektor je snad stejný i s tou první verzí kterou mám já.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
terra píše:Zdravím všechny majitele MCPX2 a prosím, zda by někdo neprodal kablík s konektorem, který je pro připojení baterky a vede k desce elektroniky? Mám bohužel neopravitelně poškozený konektor.
Děkuji za ochotu
Tak buď origo: http://www.astramodel.cz/cz/katalog/e-f ... 18951.html
nebo tady: http://www.rcking.eu/cs/blade-mcp-x-mic ... treme.html - tyto konektory sedí lépe jak originál, ale by bylo potřeba je přepájet na větší průřez vodičů.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
- terra
- Kontaktovat uživatele:
Díky za rady, asi koupím to provedení EA-057-B Xtreme z RCKingu. 
Nine Eagles V3, T-Rex 250, T-Rex 450 Sport, T-REX 450 PRO, MCPX 2. DX6i,
Dají se někde koupit konektory co jsou na originální baterce?
Mini titan E325, Blade mcp x stříďák, Funcub
DX6i + Phoenix
DX6i + Phoenix
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci, lietam mCP X s DX5e a z casu na cas sa mi stane, ze sa - kludne aj za letu - odbinduje. Robi vam to aj s DX6i?
Mě ne, funguje na 100%.ddano007 píše:Chlapci, lietam mCP X s DX5e a z casu na cas sa mi stane, ze sa - kludne aj za letu - odbinduje. Robi vam to aj s DX6i?
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe píše:Mě ne, funguje na 100%.ddano007 píše:Chlapci, lietam mCP X s DX5e a z casu na cas sa mi stane, ze sa - kludne aj za letu - odbinduje. Robi vam to aj s DX6i?
+1
Neudělal to na zapůjčené dx6 ani na dx7s, resp. jednou ano, ale to mi odešla deska do vrtulníkového nebe a bylo to po ne zrovna pěkném pádu.
Nazdar,potreboval bi som radu skusenych,moje MCP X2 zrazu prestalo mat dostatocny tah,vykon motora,baterie su OK robi to na vsetkych to iste.Najprv leti dobre okolo 1 min a zacne sa tocit okolo osi a motor prestane mat tah,dioda maleho napetia neblika ,motor som vymenil a stle to iste.mohle bi to bit ridiaca elektronika?Mal uz niekto takyto problem?Vdaka za radu.
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
to seltino: Diky moc za tip na gumicky, vypadaju bombovo, priechodky na kabinku uz po roku potrebovali vymenit... Skoda len, ze som dnes poslal do vecnych lovist ocasny motorcek, skusenosti z lietania tak az buduci tyzden. Aj tak ma vzdy udivuje, cim fsetkym sa ludia uzivia: predavat silikonove kruzky pfuuuu.
ddano007 píše:to seltino: Diky moc za tip na gumicky, vypadaju bombovo, priechodky na kabinku uz po roku potrebovali vymenit... Skoda len, ze som dnes poslal do vecnych lovist ocasny motorcek, skusenosti z lietania tak az buduci tyzden. Aj tak ma vzdy udivuje, cim fsetkym sa ludia uzivia: predavat silikonove kruzky pfuuuu.
je možné poslat odkaz na ty silikonové gumičky? Příp. email na jm@toplight.cz Díky moc!! Jirka
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Gumicky su odtialto
http://www.oringsandmore.com
na mCP X tusim idu:
Silicone o-ring Size 001 50 pcs
Silicone o-ring Size 002 50 pcs
Tuna je o tom forum:
http://www.helifreak.com/showthread.php ... main+board
EDIT: Chlapci na oringsandmore boli celkom promptny, bral som toho tak za 8$, do tyzdna som to mal doma.
http://www.oringsandmore.com
na mCP X tusim idu:
Silicone o-ring Size 001 50 pcs
Silicone o-ring Size 002 50 pcs
Tuna je o tom forum:
http://www.helifreak.com/showthread.php ... main+board
EDIT: Chlapci na oringsandmore boli celkom promptny, bral som toho tak za 8$, do tyzdna som to mal doma.