vybavení tracy od svora
- white
- Kontaktovat uživatele:
Tracy-E
Ahoj, na radu Kroxigora se připojuji k této debatě, neboť jsem si také koupil Tracy-E. Jak už jsem jinde psal, po patnácti letech se opět vracím k modelařině a tak mi už v něčem ujel vlak. Proto bych vás občas požádal o radu a názory. Díky.
Dnes večer jsem začal se stavbou - směrovka je slepená. Zítra si snad udělám čas a zabrousím ji a pak slepím výškovku.
To mě přivádí k otázce, jak se dnes řeší uchycení klapek SOP a VOP?? Někde doma asi ještě mám pantíky, ale ty jsou dost těžké.
Dnes večer jsem začal se stavbou - směrovka je slepená. Zítra si snad udělám čas a zabrousím ji a pak slepím výškovku.
To mě přivádí k otázce, jak se dnes řeší uchycení klapek SOP a VOP?? Někde doma asi ještě mám pantíky, ale ty jsou dost těžké.
Re: Tracy-E
Já věšel VOP na Oracover a SOP na pantíky.white píše:To mě přivádí k otázce, jak se dnes řeší uchycení klapek SOP a VOP?? Někde doma asi ještě mám pantíky, ale ty jsou dost těžké.
white píše:To mě přivádí k otázce, jak se dnes řeší uchycení klapek SOP a VOP?? Někde doma asi ještě mám pantíky, ale ty jsou dost těžké.
Já kormidla na VOP i SOP připojil na malé pantíky MPJet
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Ty už by jsi měl mít při svém tempu Tracy dávno zalítnutoukroxigor píše:Já kormidla na VOP i SOP připojil na malé pantíky MPJet
JardaF: Nejdřív nebyl motor, pak furt foukalo a na zálet to chce klídek
Ale právě jsem se vrátil z louky. Dnes nastal den D a šla do vzduchu
Pánové to je nádhera krásný, pomalý a majestátný let. Přistání jak do peřinek jsem nadšen. Mám tam velice slabej motor a přesto byla po 1min motoru tak vysoko, že jsem měl na hranici viditelnosti VOP. Z této vejšky jsem plachtil přes 10min. Prostě paráda
Fotky
Před startem
Jdu na přistání
Edit: přidal jsem video ze záletu
Video
Ale právě jsem se vrátil z louky. Dnes nastal den D a šla do vzduchu
Pánové to je nádhera krásný, pomalý a majestátný let. Přistání jak do peřinek jsem nadšen. Mám tam velice slabej motor a přesto byla po 1min motoru tak vysoko, že jsem měl na hranici viditelnosti VOP. Z této vejšky jsem plachtil přes 10min. Prostě paráda
Fotky
Před startem
Jdu na přistání
Edit: přidal jsem video ze záletu
Video
Naposledy upravil(a) kroxigor dne ned 03.05.2009 20:11, celkem upraveno 3 x.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam ve sve Tracy take ty MPjet pantiky a rozhodne je doporucuju, je to opravdu poradne uchyceni a narust hmotnosti kvuli temhle peti pantikum bych neresil 
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Tak tady je video z druhého letu Tracy-e: http://www.youtube.com/watch?v=N1oVk8NX_Fo
Změřil jsem výkon motoru (MIG AC 400/14) WatsUP ukazuje 70W/9A se sklopkou 9x5 a dvojčlánkem.
Zkusil jsem teda namontovat stříďák 2836 1000ot/V se sklopkou 10x6 a tříčlánkem mi to ukázalo 310W/23A na plnej plyn. Najednou to chytlo vibrace a než jsem stihnul zareagovat motor i s přepážkou vypochodoval ven z trupu
Změřil jsem výkon motoru (MIG AC 400/14) WatsUP ukazuje 70W/9A se sklopkou 9x5 a dvojčlánkem.
Zkusil jsem teda namontovat stříďák 2836 1000ot/V se sklopkou 10x6 a tříčlánkem mi to ukázalo 310W/23A na plnej plyn. Najednou to chytlo vibrace a než jsem stihnul zareagovat motor i s přepážkou vypochodoval ven z trupu