Vikos f3f elektro
Re: Vikos f3f elektro
Vybirat pohon podle umístění serv je nezvyklé.Pokud je bovden tvořen uhlíkovou strunou budiž. PravdaF3F to tak mají .
koksák
V podstatě to tady bylo už tisíckrát řečeno..trupy F3F, F3B jsou určeny pro tyto kategorie a pro zástavbu E-pohonu jsou jakýmsi oříškem pro vyznavače Powerflight stylu
Výrobci, kteří vyrábějí pro tyto kategorie špičkové modely, a je jich v Čechiše obrovské procento( jenom kolem mě v kraji královehradeckém a pardubickém je to základna
) mají akvizici a objednávky ven, a jen procento speciálních zakázek se dá objednat pro naše nadšení
Proto je potřeba chápat, že jakákoli změna jejich produkce pro pár nadšenců se jim nevyplatí...a to pomíjím cenu speciálu a vybavení špičkového brusu.
Tímto se přiznávám, že patřím mezi ty šílence...původně jsem prošel 40 lety modelařiny všemi možnými směry..rupie za to odevzdané nepočítám
..a proč jsem na stará kolena skončil u těchto extra ptáků nedokážu zodpovědět..
Takže aby to nebyla jen drahá stavebnice, tak se v tom takhle krásně vrtáme
Výrobci, kteří vyrábějí pro tyto kategorie špičkové modely, a je jich v Čechiše obrovské procento( jenom kolem mě v kraji královehradeckém a pardubickém je to základna
Proto je potřeba chápat, že jakákoli změna jejich produkce pro pár nadšenců se jim nevyplatí...a to pomíjím cenu speciálu a vybavení špičkového brusu.
Tímto se přiznávám, že patřím mezi ty šílence...původně jsem prošel 40 lety modelařiny všemi možnými směry..rupie za to odevzdané nepočítám
Takže aby to nebyla jen drahá stavebnice, tak se v tom takhle krásně vrtáme
Ahoj vespolek
..první ze speciálů pro tuto sezonu je už doma..standardní prvotřídní zpracování a čistota provedení R.M.
..první ze speciálů pro tuto sezonu je už doma..standardní prvotřídní zpracování a čistota provedení R.M.
..vzhledem k mému pracovnímu vytížení v tomto období, nebude nástup prací na new Vikosu tak raketový..nicméně, brzy započněmež s instalací serv ocasu a křídel.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Je rok 2020, preco preboha tie vystupky na tiahla ku klapkam a kridelkam?
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Pretože to sú RETRO výstupky
...a retro je dnes v móódě
I takový skvosty jako Viking a jiní krasavci mají výstupky
Já prostě miluju výstupky…
..všeho druhu
I takový skvosty jako Viking a jiní krasavci mají výstupky
..všeho druhu
- LV
- Kontaktovat uživatele:
A ten Vikos nemal byt nova verzia?soarman píše:Pretože to sú RETRO výstupky...a retro je dnes v móódě
![]()
I takový skvosty jako Viking a jiní krasavci mají výstupky]
..všeho druhu
Viking je tiez slusny historicak.
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
No právě...historičák, retro, 2020 nebo 1970...to jsou všecko prc kecy. Já preferuju modely k lítání a neženu se za futuristickými snobolety za X K, nejsem žádný profi závodník toužící po poháru stresu, a ani tady nemíním zabředávat do nějakých odborných výšin, na to jsou jíní fajnšmekři , od kterých se i ve svém věku stále učím
O pár příspěvků výše uvádím, že koncepce tohoto modelu je stejná, jen pojetí zástavby tohoto F3Fka pojmu jinak...takže pokud to vstřebáš, považuj mě za příznivce starých, dobrých a osvědčených směrů
A zrovna historičák Viking, propíraný Vikos a podobný "pravěk", jak píšeš, mě fascinují...asi jsem už fakt starej

O pár příspěvků výše uvádím, že koncepce tohoto modelu je stejná, jen pojetí zástavby tohoto F3Fka pojmu jinak...takže pokud to vstřebáš, považuj mě za příznivce starých, dobrých a osvědčených směrů
A zrovna historičák Viking, propíraný Vikos a podobný "pravěk", jak píšeš, mě fascinují...asi jsem už fakt starej
Nejsi starej, jsi moudrej.
To,že to má výstupky naprosto nevadí.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
graup15 píše:Nejsi starej, jsi moudrej.
Máš ešte stále to isté číslo na mobil? ......6038
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Ahoj,
vyskytlo se mě trochu času, jenž mám teď na příděl, tak maličko popojedu
…tak toto je pocta před nastoupenou jednotkou
..od velké autority na tyto speciály a jejich realizaci nejpovolanější
..díky..výstupky jsme uhájily 
Pro křídlo byly nakonec zvoleny osvědčené Xdesítky v HV od KST s tahem přes 7 kilo, jež se mě osvědčily v jiných modelech.
Rámečky z epoxidové tvrzené překližky, přelaminované, s dural vložkami M3
Hmotnost rámečku se šrouby M3 5g
Komplety vlepeny do šachet a doladěny táhla křidýlek a klapek
..příště se mrkneme na realizaci pohonu ocasek mikro servy MKS HV 6100
Ať se daří
vyskytlo se mě trochu času, jenž mám teď na příděl, tak maličko popojedu
graup15 píše:Nejsi starej, jsi moudrej.To,že to má výstupky naprosto nevadí.
…tak toto je pocta před nastoupenou jednotkou
Pro křídlo byly nakonec zvoleny osvědčené Xdesítky v HV od KST s tahem přes 7 kilo, jež se mě osvědčily v jiných modelech.
Rámečky z epoxidové tvrzené překližky, přelaminované, s dural vložkami M3
Hmotnost rámečku se šrouby M3 5g
Komplety vlepeny do šachet a doladěny táhla křidýlek a klapek
..příště se mrkneme na realizaci pohonu ocasek mikro servy MKS HV 6100
Ať se daří
Ahoj,
pokračují práce na hrubé stavbě zásuvného plata nesoucí serva ocasek a elektroniku ze sklo-karbonové desky 2,5 mm..
plato je fixováno závitovými průchodkami a duralovými zápustnými šrouby M4
Použitá serva MKS 6100 HV budou klasicky nahánět ocasní plochy uhlíkovými táhly. Deska v přední části trupu poslouží k fixaci pohonné akku a úchytu regulace...prostor pod ní pro vedení kabeláže..opačný konec plata ponese Rx baterie a přijímač.
Servisní šachta pro přístup k servům, jejich nastavení nebo výměna je chráněna krytkou s úchyty šrouby M2.
Bude následovat kompletní instalace MPX konektorů, příj. baterií a kabelmanagementu..
..poté se vrhneme na instalaci motoru.
takže.... coming soon

pokračují práce na hrubé stavbě zásuvného plata nesoucí serva ocasek a elektroniku ze sklo-karbonové desky 2,5 mm..
plato je fixováno závitovými průchodkami a duralovými zápustnými šrouby M4
Použitá serva MKS 6100 HV budou klasicky nahánět ocasní plochy uhlíkovými táhly. Deska v přední části trupu poslouží k fixaci pohonné akku a úchytu regulace...prostor pod ní pro vedení kabeláže..opačný konec plata ponese Rx baterie a přijímač.
Servisní šachta pro přístup k servům, jejich nastavení nebo výměna je chráněna krytkou s úchyty šrouby M2.
Bude následovat kompletní instalace MPX konektorů, příj. baterií a kabelmanagementu..
..poté se vrhneme na instalaci motoru.
takže.... coming soon
Teda mas to mooc hezky.!! Jen tak dal.
Chlapi jak odřezáváte tu šachtu v trupu pro serva. Já to pižlám s těmi nožíky jak se vyměňují čepele a je to strašná práce. Podotýkám , že tak perfektní zástavbu nedokážu. Máš to opravdu pěkný. Vidím , že jsi se od Graupa dost přiučil a baví tě to. Já to tam nacpu jak to jde nejjednodušeji a kábliky od serv tam nějak natlačím.
Ale když vidím tu vaši práci tak se trochu, spíš více, stydím. Popravdě řečeno nemám však dílnu a ani odpovídající vybavení. Ale to je můj problém. Jen vám tiše závidím tu zručnost a chuť.
Ale když vidím tu vaši práci tak se trochu, spíš více, stydím. Popravdě řečeno nemám však dílnu a ani odpovídající vybavení. Ale to je můj problém. Jen vám tiše závidím tu zručnost a chuť.