Dokázal by si identifikovat ten konektor?
RooSooL: já myslím, ze to ještě naskladni, i tu novu byl zájem, jen pochybuji, ze bude zase za těch 130€.
Bojkas píše:Ryko: sakra, ty se mas!ja to tam memam. Jsou verzi máš, z jakého skladu a za kolik?
Dokázal by si identifikovat ten konektor?
RooSooL: já myslím, ze to ještě naskladni, i tu novu byl zájem, jen pochybuji, ze bude zase za těch 130€.
gasolin píše:
Při módu "stabilize" funguje coptera tak, že reaguje na směr letu, který jí udáš kniplem.
Pokud chceš letět dopředu, držíš knipl dopředu, pokud knipl pustíš, coptera se sama narovná.
Coptera ale bude setrvačností cestovat dopředu i poté co knipl pustíš. Pro zastavení tedy musíš "brzdit" kniplem jeho vychýlením v opačném směru, než je setrvačný let.
To samé je otázka klesání a stoupání. Začneš stoupat, coptera dosáhne požadované výšky, tak ubereš plyn, ale coptera ti v ten moment bude klesat a tak budeš muset korigovat neustálé klesání a stoupání kniplem, až bude coptera viset na místě.
U Loiter to funguje jinak. Dáš pokyn ke směru letu kniplem a v momentě kdy knipl pustíš do středové pozice, coptera zastaví, nepokračuje žádnou setrvačností, sama si určí sílu protipohybu, který je nutný k zastavení a stojí na místě.
Můžu ti zkusit jestli je možné odstartovat s Loiter po zapnutí baterie, to jsem zatím nezkoušel.
V aplikaci na androidu je položka "Parameters", takže nastavit jednotku mobilem půjde.
A jednotlivé letové režimy jdou s telemetrií přepínat i za letu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-79Bq1h6nv4[/youtube]
Ryko píše:Ahoj,zajímalo by mne propojení mezi telemetrií a tím mobilem (tabletem)
Ryko píše:No já se právě díval na ebay jestli něco nenajdu a nic jen samé repráky
RooSooL píše:Omlouvám se, že můj dotaz není OPĚT k již rozjetému tématu, ale nevíte jak dlouho chodí zásilky z HK z "International Warehouse"? To je klasika Čína?
RooSooL píše:Omlouvám se, že můj dotaz není OPĚT k již rozjetému tématu, ale nevíte jak dlouho chodí zásilky z HK z "International Warehouse"? To je klasika Čína?