Blade Nano CP X

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
prochel
Kontaktovat uživatele:

Re: Blade Nano CP X

#121 Příspěvek od prochel »

Stanly píše:Na ven mam 450tku takze vyhraje asi to Nano, abych mohl litat i doma. Ještě by mě zajímalo u toho Blade nano co odchazi při haváriích jako první,že bych při nakupu přihodil ještě rovnou nějaký ten náhradní díl.
už jsem sním dostkrát praštil o dlaždice a zatím odešel jen podvozek
a to nepočítám že mi ho odnes pes v hubě a taky přežil :D
shrubber
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od shrubber »

freerider píše:Zkusil sem to teda znova vypnout vrtas a tx vratit trim znova zapnout a ted už to nikam neutíká zajmavé.
Na poprvé do utíkalo jako blázen.

Ještě zpět k tomuhle, neměl jsi jen špatně inicializované gyro? Píšou, že do dvou vteřin po připojení baterky se to má postavit na rovnou podložku a nechat zkalibrovat. Pokud jsi to postavil nějak na šikmo, třeba se to v té poloze chytlo a pak se to do ní snažilo srovnávat.
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
baui

#123 Příspěvek od baui »

shrubber píše:Ještě zpět k tomuhle, neměl jsi jen špatně inicializované gyro? Píšou, že do dvou vteřin po připojení baterky se to má postavit na rovnou podložku a nechat zkalibrovat. Pokud jsi to postavil nějak na šikmo, třeba se to v té poloze chytlo a pak se to do ní snažilo srovnávat.

Nejde o rovinu jako takovou, ale o to, aby se helina nepohybovala v průběhu inicializace ;)
Tom
shrubber
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od shrubber »

baui píše:
shrubber píše:Ještě zpět k tomuhle, neměl jsi jen špatně inicializované gyro? Píšou, že do dvou vteřin po připojení baterky se to má postavit na rovnou podložku a nechat zkalibrovat. Pokud jsi to postavil nějak na šikmo, třeba se to v té poloze chytlo a pak se to do ní snažilo srovnávat.

Nejde o rovinu jako takovou, ale o to, aby se helina nepohybovala v průběhu inicializace ;)

Dobrá, ale i tak to mohl být zdroj toho problému, ne? Tedy ne že stála šikmo, ale že ji freerider nepoložil dost rychle nebo že do ní při kalibraci nějak drbnul.
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
baui

#125 Příspěvek od baui »

shrubber píše:Dobrá, ale i tak to mohl být zdroj toho problému, ne? Tedy ne že stála šikmo, ale že ji freerider nepoložil dost rychle nebo že do ní při kalibraci nějak drbnul.

To ano, ale nevidím to jako pravděpodobné. Prakticky každá helina od HH postavená nad některou z těch "několik v jedné" jednotek se dá celkem spolehlivě inicializovat i v ruce, když s ní člověk vyloženě nehýbe. Pokud by pohyb vadil, jednotka se zkrátka odmítne inicializovat do doby, než je v klidu.
Tom
Sváťa

#126 Příspěvek od Sváťa »

Zatím na nano cp vidím víceméně hlavně pozitivní reakce. :)
Nicméně každého nového majitele bude určitě zajímat, kde a jaké baterie (i alternativní baterie) jste přikoupili.
Pochlubí se někdo - tedy jestli, už jsou alternativy k mání.
Díky za všechy... :)
Spektrum DX8 + Phoenix
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
seltino

#127 Příspěvek od seltino »

Sváťa píše:Zatím na nano cp vidím víceméně hlavně pozitivní reakce. :)

Jop tohle je to prvotní nadšení :) Jak budou přibývat odlétané baterky, začne se projevovat opotřebení (motory a serva popř. vůle na ložiscích atd..)
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
prochel
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od prochel »

Sváťa píše:Zatím na nano cp vidím víceméně hlavně pozitivní reakce. :)
Nicméně každého nového majitele bude určitě zajímat, kde a jaké baterie (i alternativní baterie) jste přikoupili.
Pochlubí se někdo - tedy jestli, už jsou alternativy k mání.
Díky za všechy... :)
už jsem to tady psal pasují tam baterky jako do msr,mcx atd
baterky třeba hyperion 160mah, turnigy 160 atd
JiRas

#129 Příspěvek od JiRas »

Já jsem koupil tuningové baterie DUREMAX Power LiPol 160mAh 3,7V 25C/4A a jsou Good. Mám první opravu. Švihnul jsem jím doma o stůl a ulomilo se jedno rameno desky cykliky :cry:
MSH PRÔTÔS EVO 380 + DX9
freerider
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od freerider »

Tak mě už čeká vyměnit ocas ten se rozštěpil pak prasklý lyže a kabinka má načumáku díru (hned po třetim pádu) pomalu se to začíná pěkně sčítat.Jako musim uznat že vydrží opravdu hodně ale nic neni nezničitelný.Těd předělávam modul s tý šílený setovky do 9x tak snad se pak letovejma vlastnostma posunu někam dál rtf žádná sláva na záda to dostanu jen venku kde je místo na fleku doma ani náhodou.Nevim jestli je to normální měl sem to tak třeba u colibriho ale vrtásek prostě visí nakřivo a podle toho to vypadá pak v klonění za letu na levou stranu je nutný o dost páčkovat tuplem na setovce to je skoro o prsty na pravou stranu ok.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od Fenius »

Mne to visí v byte so setovkou ako msr. Treba lietať jemne, potom sa to nehojdá zo strany na stranu.

Moja otázka však znie, ako to máte s piruetami? Trochu som ho dopredu dovažoval, aby som mal ťazisko na oske, ale piruety stále ubiehajú dozadu.
freerider
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od freerider »

No po pravdě taky mi to utíka při piruletě a mám zato že to je zbůsobený právě tim že vrtášek visí křivě i když drží vis moc pěkně.Jinak ta setovka má zásadní problém v tom že je to šíleně necitlivý na kniplech musí se s ní moc páčkovat sem zvyklej to mít hodně citlivý už od středu kniplu tak lítám ze 450tkou .
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
OPR
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od OPR »

Doporučuju se čas od času proletět s pádlovým vrtulníkem :lol: a na tyhle zhejčkanosti příště vůbec v budoucnu nedojde.
Naposledy upravil(a) OPR dne pát 12.10.2012 13:09, celkem upraveno 2 x.
Rampa McKvák

#134 Příspěvek od Rampa McKvák »

Můžete mi pls někho hodit link na vhodné/odzkoušené baterie na HK? Dík :)
prochel
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od prochel »

OPR píše:Doporučuju se čas od času proletět s pádlovým vrtulníkem :lol: a na tyhle zhejčkanosti příště vůbec nedojde. :)
přesně ,to je uplně normální ten vrtulník se musí pořád řídit aby to nikam neutíkalo , řídit jako s pádlama , jen větší bezpádlové heliny drží na fleku při piruletách
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“