AR1 píše:No OK, sice nevím proč, když to z rajčete vyhodíš jedním klikem myši, resp. to tam ani nedáš, ale o čem má vypovídat tohle?
http://pepin65.rajce.idnes.cz/zkouska_f ... tku013.jpg
Ale nechci ti kazit radost, to je přesně to co jsem tu psal už dřív - každýmu se líbí něco jinýho a je to subjektivní. Já sice myslím, že tady už je to i objektivní, ale foť co a jak tě baví.
třeba to tam chci nechat proto,abych pokud se rozhodnu jednou pro jiný foták, mohl líp s někým kdo tomu rozumí prokomunikovat co bych chtěl a co mi vadí,celé jsem to fotil ve spěchu,abych sem vubec něco dal,když se mi tady pár ochotných lidí snažilo s nákupem poradit,za což jsem jim vděčný,zítra ráno odjíždím na dovču a mám týden na to,si ten foták v klidu projít a vyzkoušet co mám vubec uvnitř nastavené.jestli si někdo myslí,že to co jsem fotil si budu někdy prohlížet,no tak to asi fakt nééé
jinak se bavíme o fotáku za necelé tři tisíce,to jen tak aby nevzniklo nějaké nedorozumění---ano,měli tam i kousky přez třicet tisíc,to mi na žabičku přišlo hodně moc peněz
uvidim po tom týdnu,něco nafotím,mafilmuji ,vyhážu nepoužitelné i pro mě a mužeme probrat co jiného by bylo v čem lepší,bral jsem to jako odrazový mustek,nerad bych koupil něco za deset a zjistil po týdnu,že by bylo lepší koupit něco za patnáct,ty případné tři litry do koše určitě přežiju.