Sic to jsem uplně nepatří ale kdyby měl někdo zájem mám na prodej 3ks těchto baterii, uplně nové nepoužité, plánoval jsem je do 130 ale nakonec nechávám na tréning 500 a koukám po 600 Spec. Capacity: 300mAh Voltage: 2S1P / 2 Cell / 7.4V Discharge: 35C Constant / 70C Burst Weight: 17g (including plug & case) Dimensions: 44 x 12 x 17mm Balance Plug: JST-XH
mam takovy casual dotaz proc si kupovat 130x? pokud nejste fanboys blade, kdyz mate mcpx, potom k tomu nejakou 450 ci vetsi, simulator... na vyseni, letani ve vsech polohach atd je sim. a mcpx, pak prijde na radu akro, tu stejne nejdriv zacinate na simu a pak to jit cvicit na 130? podle me je to uz lepsi uz na vetsi?
Protože MCPX bylo fajn, po chvíli přestal stačit výkon, takže následovala přestavba na střídák, která byla super, nicméně přinášela také dost následných problémů a MCPX po předělání na střídák stále nedokázalo zaletět spoustu věcí z důvodu ocasního motorku a rozhozeného těřižtě po přestavbě. 130x bude mít určitě také své mouchy,nicméně co se ýče letových vlastností už bude někde jinde než MCPX a to byl jeden z důvodů proč jsem se zbavil střídavého MCPX. Mám jej hlavně pro blbutí za barákem ke svému MP. Nejsem žádný super pilot, a od 130x čekám hlavně zábavu a naučení se některých prvků na které si s MP zatím netroufnu...
Ja ho kupovat nehodlam, ale pokud bych opet uvazoval o heline na zimu do haly, se 100g 130X se vlezu mnohem pohodlneji nez s jakoukoli 3/4kilovou 450kou
S těmi originál baterkami si dělají snad srandu 500kč za kus,já už mám doma Foxy Li-Pol 320mAh 7,4V 40/70C za nějakých 174 kč za kus a určitě budou lepší než originál,pouze přepájím konektor na vrtulníku na JST-EH a zkrátím silové kabely na baterii na nejkratší možnou délku a zajistím proti zkratování a budu na váze originál baterie.