Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Re: Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Nevypínáš náhodou napřed vysílačku a až potom helinu?
Tom
Nie,nie najskôr vždy vrťas 
Čím to môže byť ?
Čím to môže byť ?
Přeji všem nadšemcům do mCP X krásné prožití svátku Vánočních a v Novém roce hodně letů a hlavně šťastných přistání bez krashu 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
seltino píše:asi bych to skusil znovu spárovat, blikat by to po spárování už nemělo
No ja to zkousim uz asi 2 dny a opakovane, ale porad je to stejny. Divny je, ze neco funguje a neco ne, takze sparovany to asi bude.
Zrejme mi nezbyde, nez litat na simu.
Blade mSR, Blade mCPX 2, Mini Titan E325 SE, Radian
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Když všechno selže, je dobré si přečíst návod. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ST píše:Když všechno selže, je dobré si přečíst návod.
Musim se priznat, ze to jsem, po precteni nekolika desitek a mozna stovek prispevku tykajicich se mCPX, pro jistotu udelal jako prvni.
Evidentne to ale nestacilo.
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Dino A píše:Musim se priznat, ze to jsem, po precteni nekolika desitek a mozna stovek prispevku tykajicich se mCPX, pro jistotu udelal jako prvni.![]()
Prochy tu nedávno psal, že řešil nějaký reklamace nefunkčních hl. motorků.
Jarmil píše:Dino A píše:Musim se priznat, ze to jsem, po precteni nekolika desitek a mozna stovek prispevku tykajicich se mCPX, pro jistotu udelal jako prvni.![]()
Prochy tu nedávno psal, že řešil nějaký reklamace nefunkčních hl. motorků.
Neco jsem v prispevkach nasel, ale nic konkretniho, jen ze mu jich par na reklamaci proslo rukama.
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
- jurenko
- Kontaktovat uživatele:
Nemas reverznuty vo vysielaci motor?
jurenko píše:Nemas reverznuty vo vysielaci motor?
Nastaveni jsem si kontroloval hned na zacatku, nez jsem zacal parovat. Dokonce jsem si to kontroloval i podle navodu.
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Není posunutý trim plynu?
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:Není posunutý trim plynu?
Vsechny trimy jsem mel na nule. Restartoval jsem i nastaveni vysilacky a napipal to znova, ale bez uspechu. Zrejme to bude nejaka zasadni zavada. Zkusim jeste po svatcich jinou vysilacku, i kdyz na ostatni modely funguje bez problemu a pak to asi budu reklamovat.
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Mám na majitele mCPX dotaz - vybalil jsem si nový mCPX pod stromečkem, a hned po zapnutí mi tak nějak nepřetržitě elektricky škrčí, či jak to nazvat. Nevím zda to dělají serva, nebo řídící jednotka. V životě jsem se u svých ostatních vrtulníků (mSR, SR120, SR) s něčím takovým nesetkal. Je to vlastnost, nebo je to na reklamaci?
Baterka se hádám nezasunuje do držáku na doraz, jako u mSR, i když je to tak v návodu namalované, ale jen asi do půlky, až už dál nejde? Děkuji za odpověď, dost mi to zkazilo náladu. Hrozně jsem se na něj těšil...
- vylizplech
Cadfael píše:Mám na majitele mCPX dotaz - vybalil jsem si nový mCPX pod stromečkem, a hned po zapnutí mi tak nějak nepřetržitě elektricky škrčí, či jak to nazvat. Nevím zda to dělají serva, nebo řídící jednotka. V životě jsem se u svých ostatních vrtulníků (mSR, SR120, SR) s něčím takovým nesetkal. Je to vlastnost, nebo je to na reklamaci?Baterka se hádám nezasunuje do držáku na doraz, jako u mSR, i když je to tak v návodu namalované, ale jen asi do půlky, až už dál nejde? Děkuji za odpověď, dost mi to zkazilo náladu. Hrozně jsem se na něj těšil...
ahoj,to si serva jen tak pobzukují,to je normální a baterii já zasouvám až nadoraz