Mam odskusane na tej mojej nahravanie vyse hodiny, samo to pekne ukoncilo jeden subor na 2GB a zacalo dalsi bez prerusenia.
Kamerka je z ebay, kartu mam kingston 8GB class4.
JENDA01 píše:Ahoj, tak to se máš. Mě to z 3,7 vyleze na 3,85 a víc ani ťuk . Proto se mi asi při tom natáčení tak zkracuje aktivní doba pro záběr. Nevím co s tím . Buď nějak blbě nabíjím nebo je ta baterka v háji. A nevím kde sehnat náhradní která by se tam vešla.
Jenda
tak jsem si to taky koupil a hned dvakrát (jednou na pokusy). S kvalitou videa NO problem. Slabé místo je napájení. Typicky mi natáčení videa skončí cca po 40 minutách. Pak musím dlouho nabíjet, na některém PC a s některým kabelem se nabíjení neukončilo ani za 8hodin, na jiném počítači s jiným kabelm se nabíjení samo ukončilo za tři hodiny. Tak jsem to rozebral, začal měřit odebíraný proud a nestačil se divit, v první chvíli jsem nechtěl věřit naměřené hodnotě. (při natáčení videa 170mA ) . Což při baterce 140 mAh, kterou mám osazenou, odpovída 40 min natáčení. Odletoval jsem baterku, připájel servokabel a zkoušel napájet z BEC. Přišlo zklamání kamera se sama vypínala. Příčina byla v tom že to byl spínaný BEC, po připojení na lineár vše OK. Při na pájení z BECU je trochu problem udržet aktuální čas. V Stand-By režimu odběr 0,05 mA. MX12
Nerozumím Vám, zkuste mi to zahrát loutkovým divadlem.
Ahoj kluci. Mám zase jako vždy problém. Dnes jsme s kámošema natočili první video. Přímo na kopečku na obrazovce všechno OK, ale když jsem stáhnul video do PC, mám ho vzhůru nohama. Přehrával jsem to ve Vindows Media Player. Už jsem snad totálně slepej, ale nenašel jsem možnost video o 180° otočit. Poradíte mi? Díky
OK 53
hlavataci píše:Ahoj mě nahrává 30 minut a potom začne nahrávat znova.Mám 4 gb kartu. Zatím jsem natočil nejdelší video 57 minut a všechno v pohodě
Záleží na tom jak velký soubor představuje těch 30 minut záznamu a také na tom jak je ta SD karta naformátovaná. Pokud je naformátovaná na FAT16 pak je maximální velikost jednoho souboru 2GB a u FAT32 je to 4GB. Firmware kamery by se měl automaticky postarat o to, že bude nahrávání pokračovat v rámci dalšího souboru.
kovaco píše::lol: Ahoj kluci. Mám zase jako vždy problém. Dnes jsme s kámošema natočili první video. Přímo na kopečku na obrazovce všechno OK, ale když jsem stáhnul video do PC, mám ho vzhůru nohama. Přehrával jsem to ve Vindows Media Player. Už jsem snad totálně slepej, ale nenašel jsem možnost video o 180° otočit. Poradíte mi? Díky OK 53
Nejspíš bude problém v SW codecích na straně PC. Zkus si stáhnout a nainstalovat přehrávač SMPlayer, který obsahuje vlastní sadu codeců a přehrát si to video v něm. Mimochodem přehrávač SMPlayer umožňuje během přehrávání otočit obraz vzhůru nohama a také o 90 stupňů a mimo jiné i přehrávat zpomaleně nebo zrychleně.
Ahoj,
tak než jsem udělal -košíkovou - s kmerou (baterka v haj.--lu) tak jsem spáchal toto .(Sehnal jsem baterku stejných plošných rozměrů až na tlouštku.) scháním nějakého dobráka který by mi to zaletoval. Nemám na to vercajk.Pistolovkou by to asi byla sebevražda Jsou u těch kablíků nějaké Šváby.
Ahoj, stalo se také někomu, že kamerku nelze vypnout?Stále svítí žlutá indikace... ikdyž vyndám kartu, vypnout nejde. Baterie ukazuje 3,7V. Mám zkusit přerušit a pak zase spájet kablík od aku? Nevím jak jinak jí vypnout... natoči jsem s ní 3 videa a pak se stalo tohle