Keychain kamera už na HC

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Odpovědět
Zpráva
Autor
olisoft

#121 Příspěvek od olisoft »

Mam odskusane na tej mojej nahravanie vyse hodiny, samo to pekne ukoncilo jeden subor na 2GB a zacalo dalsi bez prerusenia.
Kamerka je z ebay, kartu mam kingston 8GB class4.
MX12

#122 Příspěvek od MX12 »

JENDA01 píše:Ahoj,
tak to se máš. :D Mě to z 3,7 vyleze na 3,85 a víc ani ťuk :( . Proto se mi
asi při tom natáčení tak zkracuje aktivní doba pro záběr. Nevím co s tím .
Buď nějak blbě nabíjím nebo je ta baterka v háji. A nevím kde sehnat náhradní která by se tam vešla.

Jenda

tak jsem si to taky koupil a hned dvakrát (jednou na pokusy). S kvalitou videa NO problem. Slabé místo je napájení. Typicky mi natáčení videa skončí cca po 40 minutách. Pak musím dlouho nabíjet, na některém PC a s některým kabelem se nabíjení neukončilo ani za 8hodin, na jiném počítači s jiným kabelm se nabíjení samo ukončilo za tři hodiny. Tak jsem to rozebral, začal měřit odebíraný proud a nestačil se divit, v první chvíli jsem nechtěl věřit naměřené hodnotě. (při natáčení videa 170mA ) . Což při baterce 140 mAh, kterou mám osazenou, odpovída 40 min natáčení. Odletoval jsem baterku, připájel servokabel a zkoušel napájet z BEC. Přišlo zklamání kamera se sama vypínala. Příčina byla v tom že to byl spínaný BEC, po připojení na lineár vše OK. Při na pájení z BECU je trochu problem udržet aktuální čas. V Stand-By režimu odběr 0,05 mA. MX12
Nerozumím Vám, zkuste mi to zahrát loutkovým divadlem.
kovaco

FCO 3

#123 Příspěvek od kovaco »

:lol: Ahoj kluci. Mám zase jako vždy problém. Dnes jsme s kámošema natočili první video. Přímo na kopečku na obrazovce všechno OK, ale když jsem stáhnul video do PC, mám ho vzhůru nohama. Přehrával jsem to ve Vindows Media Player. Už jsem snad totálně slepej, ale nenašel jsem možnost video o 180° otočit. Poradíte mi? :oops:
Díky
OK 53
Drondys

#124 Příspěvek od Drondys »

hlavataci píše:Ahoj mě nahrává 30 minut a potom začne nahrávat znova.Mám 4 gb kartu.
Zatím jsem natočil nejdelší video 57 minut a všechno v pohodě :lol:

Záleží na tom jak velký soubor představuje těch 30 minut záznamu a také na tom jak je ta SD karta naformátovaná. Pokud je naformátovaná na FAT16 pak je maximální velikost jednoho souboru 2GB a u FAT32 je to 4GB. Firmware kamery by se měl automaticky postarat o to, že bude nahrávání pokračovat v rámci dalšího souboru.
Drondys

Re: FCO 3

#125 Příspěvek od Drondys »

kovaco píše::lol: Ahoj kluci. Mám zase jako vždy problém. Dnes jsme s kámošema natočili první video. Přímo na kopečku na obrazovce všechno OK, ale když jsem stáhnul video do PC, mám ho vzhůru nohama. Přehrával jsem to ve Vindows Media Player. Už jsem snad totálně slepej, ale nenašel jsem možnost video o 180° otočit. Poradíte mi? :oops:
Díky
OK 53

Nejspíš bude problém v SW codecích na straně PC. Zkus si stáhnout a nainstalovat přehrávač SMPlayer, který obsahuje vlastní sadu codeců a přehrát si to video v něm. Mimochodem přehrávač SMPlayer umožňuje během přehrávání otočit obraz vzhůru nohama a také o 90 stupňů a mimo jiné i přehrávat zpomaleně nebo zrychleně.

http://smplayer.sourceforge.net/downloads.php
kovaco

FCO3

#126 Příspěvek od kovaco »

:lol: Díky, zítra dám vědět, jak to dopadlo,
OK53
kovaco

SMPL

#127 Příspěvek od kovaco »

:lol: Tak klucíííí, ono to už fachááááá. Dííííky.
OK53
kovaco

SMPL

#128 Příspěvek od kovaco »

:lol: Díííky Drondys :wink:
JENDA01

#129 Příspěvek od JENDA01 »

Ahoj,
tak než jsem udělal -košíkovou - :) s kmerou (baterka v haj.--lu) tak jsem spáchal toto :D .(Sehnal jsem baterku stejných plošných rozměrů až na tlouštku.) scháním nějakého dobráka který by mi to zaletoval. Nemám na to vercajk.Pistolovkou by to asi byla sebevražda Jsou u těch kablíků nějaké Šváby.

http://jenda01.rajce.idnes.cz/UPRAVA_KAMERY/

Jenda
arda1
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od arda1 »

Můžeš opsat kódy těch součásten na tom tišťáku u aku?
ICQ 638556901
Angusss

#131 Příspěvek od Angusss »

Ahoj, stalo se také někomu, že kamerku nelze vypnout?Stále svítí žlutá indikace... ikdyž vyndám kartu, vypnout nejde. Baterie ukazuje 3,7V. Mám zkusit přerušit a pak zase spájet kablík od aku? Nevím jak jinak jí vypnout... natoči jsem s ní 3 videa a pak se stalo tohle
zdekar

#132 Příspěvek od zdekar »

Tohle se stalo s TR800 kamarádovi. Dalo se to vypnout jedině tak, že dal RESET. Koukni se jestli tam někde zboku není dírka pro reset.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od Dejfak »

Na tohle jsem někde četl odpomoc a to tak že se má karta v kameře naformátovat, pak jde vypínat normálně.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
milost
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od milost »

Podporuje format microSDHC ?

Mam sice jinou verzi, ale jestli je podporuje ta z HC, tak moje musi taky.
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
bomb_bob
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od bomb_bob »

milost píše:Podporuje format microSDHC ?

Mam sice jinou verzi, ale jestli je podporuje ta z HC, tak moje musi taky.

Jiste,
pouzivam bez problemu 8Gb karty.
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“