Simulator - AEROFLY
AFPD a 4D modely
Stáhnul jsem si nějaké 4D modely do tohoto simulátoru a ani jeden nejde spustit. Vždy mi to zkolabuje. Dá se to nějak vyřešit? Díky.
AFPD a 4D modely
Musíš se podívat jakou máš verzi AFPD a pak se podívej na soubor TMD u nějakého letadla a tam akorát přepíšeš verzi to cu máš v AFPD buď 1.8 nebo 1.9 podle toho jakou máš. 
Novinka AeroFly Professional Deluxe Team Edition 1 AddOn ( A
Mazání vytvořených modelů v AFPD a kouř
Ahoj, zkoušel jsem upravovat letadla v AFPD, aby se přibližně podobaly mým. Nezjistil jsem ale jak se smažou. U někteých stažených mi nejde zvuk a některý se ze složky aircraft vůbec nechtějí načíst.
1) Kde se mažou?
2) Proč se nechtějí načíst?
3) Dá se nastavit hustota, množství kouře? barvu a délku stopy kouře jsem našel
mám neorigoš. doufám že mě za to nezabijete
a snad to tu už není
1) Kde se mažou?
2) Proč se nechtějí načíst?
3) Dá se nastavit hustota, množství kouře? barvu a délku stopy kouře jsem našel
mám neorigoš. doufám že mě za to nezabijete
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=137
Modely v provozu: Tracy, Alfa baby, Piper, Stíhačka
Modely ve stavbě: Spitfire Mk. IXC, Sopw. Camel, Hanriot HD 1,
éro se smaže tak že se smaže složka s upraveným érem
př. upravím PT40 a uložím ho jako "mojePT40" pak se vytvoří automaticky složka mojePT40 když ji smažu smaže se mou upravené éro samozřejmě původní zůstane
některé modely mají své vlastní zvuky musí se juknout do readme.txt většinou to je soubor něco.wav a ten stačí ručně přesunout do složky SOUND která se nachází v AFPD
př. upravím PT40 a uložím ho jako "mojePT40" pak se vytvoří automaticky složka mojePT40 když ji smažu smaže se mou upravené éro samozřejmě původní zůstane
některé modely mají své vlastní zvuky musí se juknout do readme.txt většinou to je soubor něco.wav a ten stačí ručně přesunout do složky SOUND která se nachází v AFPD
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
kroxigor píše:
Co když tam ten zvuk není? Mám letadla kde pridanej zvuk není a zvuk jde a letadla kde taky není a nejde. A ještě kde je, dám ho do sounds a taky nefunguje. Doufám, že jsem vám nezamotal hlavu
A ještě 1 otázka: dá se zkracovat trup? asi ne co?
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=137
tak se koukni do readme.txt u toho modelu většinou tam je co potřebuje. Už se mi taky stalo, že model nezvučel stačilo si přečíst readme a zjistil jsem, že vyžaduuje zvuk electro3.wav kterej jsem neměl ale měl jsem electro1.wav tak jsem ho zkopíroval a přejmenoval na electro3.wav a je to.
Jo ve složce AFPD je v dokumentaci uloženej komplet manuál v PDF je tam popsáno i jak upravovat éra.
Jo ve složce AFPD je v dokumentaci uloženej komplet manuál v PDF je tam popsáno i jak upravovat éra.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
- pee1
- Kontaktovat uživatele:
VAJNORY - Bratislava AFPD
Nazdar vsichni!
tak kedze som nase VAJNORSKE Bratislavske modelarske letisko nikde nenasiel, spravil som ho sam. Zatial uuuplne prva verzia, bez vymozenosti, ale plne funkcna.
Ak by niekto vedel pomoct s crash zonami, povrchovymi upravami (trava, beton) atd... uvitam pomoc. Zatial dakujem za pomoc vsetkym co priamo aj nepriamo pomohli !!!!!
Urcite este do buducna planujem spravit zimnu verziu, a dalej sceneriu Dunajskej luky v Petrzalke, kam chodim lietat najcastejsie... ale pockam na pocasie.
VAJNORY pre AFPD:
(zatial nic moc stranky, dnes som ich zacal robit
))
http://www.grades.sk/FLYIER/
tak kedze som nase VAJNORSKE Bratislavske modelarske letisko nikde nenasiel, spravil som ho sam. Zatial uuuplne prva verzia, bez vymozenosti, ale plne funkcna.
Ak by niekto vedel pomoct s crash zonami, povrchovymi upravami (trava, beton) atd... uvitam pomoc. Zatial dakujem za pomoc vsetkym co priamo aj nepriamo pomohli !!!!!
Urcite este do buducna planujem spravit zimnu verziu, a dalej sceneriu Dunajskej luky v Petrzalke, kam chodim lietat najcastejsie... ale pockam na pocasie.
VAJNORY pre AFPD:
(zatial nic moc stranky, dnes som ich zacal robit
http://www.grades.sk/FLYIER/
Hitec AFHSS 2,4
www.flyier.sk
www.flyier.sk