ty si začal deliť ako prvý na BLB a NORMALNY ČLOVEK
Takhle se dotyční dělí naprosto sami bez přispění okolí. Z příspěvků je to dostatečně vidět, kdo měl jinou práci, když nadělovali rozum
JENDA01 píše:................. to můžu říct jednou větou kterou jsem slyšel od jednoho modeláře-s velkým -M- kterého si vážím.
Je to tady jenom -žvanírna- několika vybraných jedinců .................
Jenda
AM píše:Jsem hračkář, ale vůbec mi to nevadí....vlastně každý letadýlko je hračka, nebo se pletu?
Myslíte si, že je ostuda si hrát, nebo je to důvod abych šel k psychiatrovi na léčení, že si hraji ve 35 letech?
Jsem rád jako každý, že někam patřím....jen nevím jestli mezi 75, nebo těch 25%...jo a taky jsem nepochopil, která skupina se u toho víc baví a užívá víc pohody na letišti než druhá....prosím o objasněni.
Děkuji
LV píše:JENDA01 píše:Jinak jako modeláře si ho vážím. On na rozdíl od tebe -je pan -modelář.
Jenda
Nepodlizuj sa ano? To ti nepomôže![]()
![]()
zdzd píše:Abych ti pravdu řekl, nejvíce se vždy shodí ten, kdo začne tvořit prohlášení stylu "my, slušní občané". To vždy smrdí. Buď je to recese, nebo podivný stav mysli.
V žádném případě to nejde brát za seriozní projev.
Stejně tak napadání a osočování jiných lidí. LV znám osobně několik let a tvé výrazivo je zcela mimo mísu.
P.S.: Kdyby jsi z projevů vynechal pomlčky, možná by se lépe četly.
JENDA01 píše:Ty můžeš být taky třeba fajn chlap (doufám že mě to někdo vrazí do huby jako podlézání) ale jak jsem si všimnul reakcí na tvé -plodné odborné a nestrané příspěvky tak ti taky spousta lidí nemůže přijít na jméno a ne jenom na tomto diskuzním webu.
JENDA01 píše:A o tom kastování ti už řeklo spousty modelářů svoje