Zájemci o halové létání v Praze - Stodůlkách

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepin

Re: Prvni utery v mesici

#121 Příspěvek od pepin »

Petricius píše:Ahoj, mluvili jsme, ze bychom chodili letat do haly prvni utery nebo ctvrtek v mesici. Jak to tedy vidite? :)

Jooo,zítra ve 20 ,30 se tam budu snažit nějak dostat,pochybyju že mi předělali kod na čípu ,ale on tam někdo bude a otevře.Akorát mě štve,že zítra hraje Ivan Král,na kterého zapoměl kámoš koupit lupeny a navíc hraje v besedě Petr Kalandra memory band :cry: Nojo,no,tak budu zase hejbat hald jen páčkama :lol:
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Petricius »

pepin píše:[

Jooo,zítra ve 20 ,30 se tam budu snažit nějak dostat,pochybyju že mi předělali kod na čípu ,ale on tam někdo bude a otevře.Akorát mě štve,že zítra hraje Ivan Král,na kterého zapoměl kámoš koupit lupeny a navíc hraje v besedě Petr Kalandra memory band :cry: Nojo,no,tak budu zase hejbat hald jen páčkama :lol:

Aby jsme se tam sesli. Ve dvou to bude docela makacka:). Prida se jeste nekdo?
pepin

#123 Příspěvek od pepin »

Petricius píše:
pepin píše:[

Aby jsme se tam sesli. Ve dvou to bude docela makacka:). Prida se jeste nekdo?

Tak to nevim,maximálně asi Vlasta,zkusim zjistit,protože ve dvou to bude opravdu honka,zvlášt,když se mi už vubec nechce létat s akrobatem :lol: Je mi to vcelku jedno,jen mi mrzí ten zítřejší Kalndra,já mám na Michnovou takové hodně nostalgické vzpomínky z dětství,to byl první koncert,kde to pěkně hrálo a nechrchlalo,navíc se mi ty písniočky opravdu líbí a já bych si tam určitě poplakal :lol:
pepin

#124 Příspěvek od pepin »

tak jsme domluvili posunutí na příští uterý 10.5 ve 20,30h Vlasta by zítra mohl možná,pak je už tento týden mimo a Petr je nějakej chcíplej,takže by šel zítra jen z povinnosti,tak to já si pujdu zítra pobulet na koncert :lol: Ve dvou by to bylo peklo i když lepidlo už zase mám :lol: Asi se ale stavim pro ty věci,když to s tím zítřkem neklaplo,kdybys neměl náhodou partáka na sqash,nějakou to ránu míčkem bych snad vydržel,jen se bojim,že už jsem z toho uplně vypadl :lol:
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od Petricius »

Jasny pocitam s tim pristi tyden:). Snad to dopadne. Co se tyce squashe, neni problem. Staci se dompluvit. :)
pepin

#126 Příspěvek od pepin »

Petricius píše:. Co se tyce squashe, neni problem. Staci se dompluvit. :)

Tak já si preventivně koupim nové kecky,ty staré mám od malty a betonu :lol: Ale raketu jsem nahmatal,když jsem hledal pumpičku na kolo :lol:
pepin

Re: Zájemci o halové létání v Praze - Stodůlkách

#127 Příspěvek od pepin »

Ahoj,léto je pryč,takže 27.9 příští uterý se na vás těším.Máme to od 22h,budu tam určitě už od pul.Zkontrolujte baterky,at nezjistíte že jsou pochcípané až v hale :D
BARTOSS.cz

#128 Příspěvek od BARTOSS.cz »

Ahoj... Uterky budou pravidelne??? 27 jsem v nemecku... Pepine jdes na ty zavody 1.10 ? ta sestava je super az na tu osmicku.....
pepin

#129 Příspěvek od pepin »

BARTOSS.cz píše:Ahoj... Uterky budou pravidelne??? 27 jsem v nemecku... Pepine jdes na ty zavody 1.10 ? ta sestava je super az na tu osmicku.....

No já ještě nevim,jestli bude trochu slušný počasí,tak se mi v Praze asi zustávat chtít nebude,navíc celý den na Modelhoby,to bych asi určitě něco koupil,znám se :D S tou sestavou zatím nevím,sim mě zapínat nebaví,ven s akrobatem nechodim,takže jediná přležitost bude to příští uterý.Letos to ale pojmu hooodně zvolna,solo se mi už jezdit nikam nechce,ale uvidim,on až napadne sníh,kdo ví.

Kdy se bude chodit se ještě neví,to by jsme měli domluvit právě v to uterý,jedno je ale jasný,vždy nejdřív od 22h,jenom čtvrtek to jde už od 21h,zatím jsem ho předběžně zamluvil.
patty111

#130 Příspěvek od patty111 »

...a ja se prijdu podivat samozrejme :D at sem trochu v obraze. Ja letos letel snad jenom jednou a to tak 3 min., takze si v hale mozna trochu spravim reputaci, samozrejme ,ze si budu muset poridit poradne delo :wink: Uz presne vim i co, nic rychleho, ale zase nic pomaleho, neco mezi :D
Zkratka, aby to zalitalo vsechno, ale zase si u toho musim obcas odpocinout, neco takoveho. Znate to :D
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od Petricius »

Ja tam budu:). Akorad budu muset dat dohromady nejed baterky, ale i letadlo:).
pepin

#132 Příspěvek od pepin »

Zítra-v uterý zase od 21.30h
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od Petricius »

OK, pocitam s tim.
BARTOSS.cz

#134 Příspěvek od BARTOSS.cz »