Posielal som to do rakúska, Heinz Hable....
číslo karty som nevyplnil lebo som nechcel žiadnu z platených služieb (výmenu modulu, kontrolu...). Pohoda.
Ujo z rakúska nelenil a zavolal mi že to moje EVO je "naozaj veľmi staré" a že či nechcem aspoň tú kontrolu - opýtal som sa či to znamená že vymení poťáky v kniploch, a keď odpovedal že nie že to je len kontrola, tak som povedal že to testovať nepotrebujem keď viem že mi funguje bezchybne a keď zistím že niečo hapruje pošlem mu to znovu na výmenu...
Poštovné späť platí multiplex, pribaľujú aj tučný tlačený manuál (v nemčine čo mi je nanič), a posielajú to kuriérom.
Možno by stálo za tú srandu aj zistiť koľko stojí nejaká konkurencieschopná kuriérska firma, niekedy sú lacnejší než pošta.
Význam to má hlavne do budúcna - medzi verziami 2.xx a 3.xx si to bude môcť už potom prehrávať ako bude mať chuť. Možno si raz kúpi M-Link, alebo konečne Jeti napíšu podporu pre TMe, alebo možno niekto ako Frsky

- XPS to má zatiaľ ako jediný, ale na nete to je komplet zverejnené tak by sa niekto pohnúť mohol.
Syntézový modul nemá význam meniť za nový, ak neplánuje kupovať PCM príjmače.
Ja mám modul s kryštálom a ten chodí len s 2.xx firmwarom. No a čo, to predsa nevadí.