Dobrý den, jsem také majitelem spirita Zajímalo by mne, zkušenosti ostatních " jak moc velkou ránu to vydrží ". Krabička je slušně udělaná, pokud je to navíc někde v rámu, určitě přežije bez škrábnutí. Zajímá mě ale co na to vnitřek ? Vydrží to nějakou ranku ? Nechci to rozebírat abych to viděl jak je to udělaný.
to je dotaz ... se přihlaš k dobrovolnému testování, třeba na to uslyší i nějaký výrobce kitů Ne, teď vážně, se Trex450 několik pádů a OK, jedna pořádná rána přímo na čumák s Trex700 a OK. Ovšem nakřáplé plastové krabičky jiných bezpadel už jsem viděl několikrát
já vím že je to tak trochu blbej dotaz, ale zajímá mě jestli je to železo uvnitř nejak slušně zabalený. Jestli tam může něco vycestovat, a tím rázem se eventuelně poškodit. Zajímá mě jak moc je na rány choulostivé gyro a spirit konkrétně.
jednotka vydrží přejetí autem, ránu listem a jiné hrubé zacházení. Spirit a Spirit Pro jsou uvnitř zcela odlišné, ale obě snesou více, než budete zřejmě potřebovat. Senzor by měl krátkodobě přežít 10 000G.
V každém případě, pokud by se jednotka jakkoli poškodila, jsme schopni ji napravit a odeslat zpět během 1 dne.
zdravím,můj Ptorůsek mě zas trápí...ze země ji zvednu na Normal,vše ok.jakmile ale přepnu na Idle 1 začne se točit okolo svislé osy a to tak že moc.(otáčky si už přesně nepamatuji Normal asi 1800 ,Idle 1 asi 2300)....helina je po ráně,všechny poškozené díly jsem vyměnil,ostatní zkontroloval včetně serv a kabeláže...Žádný mech. poškození na celém ocasu sjem nenašel,i servo je v pořádku.Před první letem po opravě jsem updatoval firmware ve Spiritovi na verzi 2.2 Celé nastavení jsem prošel a nevšiml jsem si že by se tam nějaký parametr změnil.....výchylky ocasního rotoru chodí na zemi správně,když otáčím helinou v rukách smykátko se hýbe jak má....Může být nějaký šotek v nastavení?? Díky
TSA 600E,Gaui NX5,Gaui NX7,HD 502 all@SPIRIT,OXY3,OXY4MAX @IKONLOGO690,LA700 + nějaký ten eroplán
A co šotek ve vysílači? Když na Normal to je ok ... nemáš v Idle1 jinak zisk gyra? Nebo jinak trim/subtrim, některé vysílače umí trim i subtrim rozdílně dle let.režimů.
Doporučuji zkusit sundat hl. listy a provést analýzu vibrací - hlavně na ose vrtulky (Z). Pokud se provede měření ve stejných otáčkách (Normal a poté Idle), tak budeme chytřejší. Nejlepší je uložit grafy, z nich jsem pak schopen sdělit, co je špatně. To nám řekne, jestli není problém někde v mechanice nebo je jinde.