Byl jsem si zalétat modelem letadla - dojmy, zážitky, foto
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Re: Byl jsem si zalétat modelem letadla - dojmy, zážitky, fo
Lita ti to jako po dratech 
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Co Peter karpály v řídící ruce, zatím dobrý? Začíná to v noci brňavkou ze zápěstí do prstů u víc namáhaný ruky.
Naštěstí to uměj v Sanusu na počkání spravit ale 2 měsíce si nezalítáš.
Naštěstí to uměj v Sanusu na počkání spravit ale 2 měsíce si nezalítáš.
Copak nezalítáš, ale nesvezeš se na košíku v obchoďákuCeleron píše:... 2 měsíce si nezalítáš.
(mám už dávno dělané na obou rukách, s odstupem asi rok)
jyrry.webnode.cz
-
HONZIK 22
A nebo v kosiku v doprovodu.
Ja tedy karpaly netrpim ale pravidelne si lamu a rezu prsty. Pak to nejak stroste,ale neni to optimalni. .
Kolikrat si rikam,ze prejdu od stavby modelu k tem hotovym.
A taky me cim jsem starsi nezajima
argument : ,,Vem si to do ruky a co se ti lepe drzi tak kup. ,,
Asi budu furt pultovkar. Palcove vysilace pro me za chvili uz nebudou.
Ja tedy karpaly netrpim ale pravidelne si lamu a rezu prsty. Pak to nejak stroste,ale neni to optimalni. .
Kolikrat si rikam,ze prejdu od stavby modelu k tem hotovym.
A taky me cim jsem starsi nezajima
argument : ,,Vem si to do ruky a co se ti lepe drzi tak kup. ,,
Asi budu furt pultovkar. Palcove vysilace pro me za chvili uz nebudou.
Vrátím se k létání. Včera jsme byli s klukem z kroužku polétat u nás na letišti. Po záletu jsem dělal drobná doladění, tak si byl zároveň model převzít. Letová ukázka v pohodě, model předvedl co umí. Pak si ho vzal Petr. Start v pohodě, létání celkem také, až... až najednou jde s modelem kolmo dolů, jednou jakože lehce přitáhne, pak potlačí, sakra, co má dělat?!?!?! Nakonec se rozhodl přeci jen přitáhnout. Tuto eskapádu zakončil trochu drsnějším letmým přistáním. Model přežil, jen si musí srovnat podvozek
. A protože jsem konečně nelétal jen já sám, měl jsem i volné ruce na focení, takže konečně mohu přihodit i nějaké to foto 8) .
P.S. Pokud by to někoho zajímalo, je to model Miss Bikini z Outerzone.uk. Upravili jsme ho na elektro a podařilo se nám ho i slušně odlehčit (podle plánu je to mezi 1500 - 1800 g, my 1320 g).
P.P.S. Pro informaci jsem přidal ještě fotečku ze stojánky před startem. Pro vzhledově "vylepšení" jsme následně doplnili (smyšlenou) imatrikulací.
P.S. Pokud by to někoho zajímalo, je to model Miss Bikini z Outerzone.uk. Upravili jsme ho na elektro a podařilo se nám ho i slušně odlehčit (podle plánu je to mezi 1500 - 1800 g, my 1320 g).
P.P.S. Pro informaci jsem přidal ještě fotečku ze stojánky před startem. Pro vzhledově "vylepšení" jsme následně doplnili (smyšlenou) imatrikulací.
Naposledy upravil(a) DAF dne sob 14.09.2024 20:41, celkem upraveno 1 x.
Hitec Aurora 9X
- Bayeux
- Kontaktovat uživatele:
Vím že to sem úplně nepatří, ale jen využiju tento "oslí můstek" - dnes v Čs.filmovém týdeníku na ČT2 byla právě reportáž z 3.MS v upoutancích z Hradce, samozřejmě 50 let tomu zpět.veka1 píše:Trenikovy let... videozaznam porizeny v utery odpoledne, na kruhu v Hradci Kralove.
Poslední reportáž, čas 9:07 https://www.ceskatelevize.cz/porady/113 ... 262700030/" onclick="window.open(this.href);return false;
(odkaz asi brzy nebude platný, tak pak případně dohledejte jinde v archívu z nedělního dopoledne...)
PS: a hodí se i k tématu "staré licence" a změny označování dle krajů/okresů/klubů
EXminimaketář & El & CO2 maniac dezertující ke kořenům - KHMM.cz; Hitec FLASHman 4 až 8, HTS
Obrovská a nádherná Pohanská lúka pri Mýte pod Ďumbierom. Ak sa chystáte na Tále (Chopok-Juh) určite sa tu zastavte.
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Včera jsem zalétal klon Jetwinga - rozpůlil jsem klapky (a pár dalších menších konstrukčních úprav ve 3D), abych mohl tu potvoru brzdit při přistání 
Ten pomalý průlet od 0:27 je právě s tím bržděním.
Ten pomalý průlet od 0:27 je právě s tím bržděním.
jyrry.webnode.cz
Z dnešního dopoledního venčení plasťáků...
Ten žluťák dostal GPS a s 3s aku mastí 145km/h, s aku 4s se dostal na 170km/h. Obojí proti větříku tak 2-4 m/s. Vodovodní trubky katapultu, ohřívané sluníčkem jednostranně, se poněkud prohnuly; na funkci to ale nemělo viditelný vliv
PS: na sluníčku byli plasťáci jen na chvíli, kvůli focení 
Ten žluťák dostal GPS a s 3s aku mastí 145km/h, s aku 4s se dostal na 170km/h. Obojí proti větříku tak 2-4 m/s. Vodovodní trubky katapultu, ohřívané sluníčkem jednostranně, se poněkud prohnuly; na funkci to ale nemělo viditelný vliv
jyrry.webnode.cz
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
To je ten žluťák přetrženej napůl? To teda spravuješ rychle. 
Jojo, to je on. Já ne, to tiskárna (Bambu Lab P1S) ten přetrženej díl vytiskla za asi 2:30 hod, mezitím druhá (Bambu Lab A1) tiskla drobnosti do toho nového dílu. Já to už jen poslepovalCeleron píše:To je ten žluťák přetrženej napůl? To teda spravuješ rychle.
V podstatě nebýt doma úkolován rozumnějšími záležitostmi, tak jsem ten samý den odpoledne mohl jít lítat
jyrry.webnode.cz
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz je akuratni ( vetrne) pocasi, toz pro jistotu si jeden par treninkovych letu udela. Bo v bezvetri to da kazdy, kdo udrzi heft ,no ne?
veka1
veka1