Vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Re: Novy vysielac od JETI - DC-16 (DS-16)
Na hlavní obrazovce tlačítko "Opt." položka "Telemetrie" a zde nastavíte: -Pouze příjem-zobrazují se pouze hodnoty (např. já mám napětí přijímače) a nenahrávají se nebo -Vyp.- telemetrie je úplně vypnutá
Supr funguje to
a v tomto režimu "pouze příjem" je to na manuální spouštĕní nahrávávání? pochopil jsem to dobře? Já jsem se všiml, že to už nenahrává, ale jak je to tlačítko dole "start" tak se zmĕní na "stop" .
Dík
Dík
Teď jsem mimo domov, ale pokud máte připojený nějaký senzor, tak asi ano. Tlačítko start/stop mi teď slouží k vypnutí hlášení "alarm-ztráta signálu" při vypnutí napájení přijímače po přistání.
Dnes jsem byl nakupovat u Vanoucha a p. Balcar rikal, ze palcovka bude za 35kKc a pultovku pry budou mozna zdrazovat na stejnou cenu. Nevite nekdo, jak to je?
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
35kkc? to je teda dost od puvodnich zprav 1k eur.. rekl bych az moc.
...nooo ještě že jsem jí konečně už koupil, ani se nedivim, že jí chtěj zdražit, je to prostě božsky vymakaná a poctivá mašinka
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Přesně moje slova. Myslím, že těch 25 měli jako "dumping" aby to dostali mezi lidi a v reálném provozu doladili nedostatky. Ty první firmware byly dost tristní. V podstatě bych řekl, že poslední firmware to dostal konečně na úroveň, která tomu rádiu odpovídá a přestala odpovídat cena. Taky si možná spočetli, že za 25 nejsou v potřebném plusu ... Otevírá se jim emerika a výrobní kapacity jsou s ohledem na technologii omezené.
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
no mi ta cena prijde docela silena.
za 35 tisic koupit ojete auto, nebo supr vykony NTB. (ano vim,neda se to srovnavat)
za 35 tisic koupit ojete auto, nebo supr vykony NTB. (ano vim,neda se to srovnavat)
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
sgames píše:no mi ta cena prijde docela silena.
Nejvic zalezi na poptavce
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
sgames píše:no mi ta cena prijde docela silena.
...no a cena Futaby 18ky kolem 60.000,-Kč ti nepřijde šílená (a jestli se nepletu, tak je to stejnej plasták jak ty ostatní akorát to má barevnej displej
JETI DC-16
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
pripada,ale jsme v tematu jeti 
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
...to sice jsme, ale s něčím to srovnávat holt musíš, pořád lepší srovnávání s Futabou, než s koupí ojetého auta 
JETI DC-16
No to se chlapci asi zbláznili... Tohle rádio jsem si chtěl koupit k vánocům, ale za 35, to už bych si radši koupil tu Futabu za 60 a to Futabu sakra nemám rád, ale aspoň u ní vím, že to bude fungovat...
"Šmirgl to jistí!"