Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
zaja.cz

#1096 Příspěvek od zaja.cz »

Lidičky neporadíte někdo jestli to mám správně. je to vysílač HP6DSM.
Do kanálu pro ovládání zadního rotoru se mi stále trochu motají otáčky.
Nemá někdo z vás tuto vysílačku + Blade MSR? :?
Obrázek
Obrázek
VláďaW

#1097 Příspěvek od VláďaW »

Jak motají, popiš přesněji.
Mini Titan E325S ARFTF, Blade 130X, Blade mCPx, Blade nano CPX, Blade mSR X, DX8
zaja.cz

#1098 Příspěvek od zaja.cz »

Tak už jsem to vyřešil, díky. :D
mike97
Kontaktovat uživatele:

#1099 Příspěvek od mike97 »

Prosím o rychlou odpověď. Jde předělat vysílačka u rtf setu na mod 1 z modu 2? Ještě jakou životnost mají baterky a půjde létat s trochu křivou vrtulí? Díky
zablabla

#1100 Příspěvek od zablabla »

mike97 píše:Prosím o rychlou odpověď. Jde předělat vysílačka u rtf setu na mod 1 z modu 2? Ještě jakou životnost mají baterky a půjde létat s trochu křivou vrtulí? Díky

mod jde předělat vždycky, jde jen o to, co všechno budeš muset přešroubkovat nebo přeletovat. Životnost baterek jak které a jak který kus. Obecně originální E- Flite moc nevydrží.

"trochu křivou vrtulí" ?????? co to obnáší ? obecně - s ničím křivým se u vrtulníků lítat nedá, a když náhodou dá - koleduješ si o malér. nebo ještě větší škody, než je cena nového dílu.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
mike97
Kontaktovat uživatele:

#1101 Příspěvek od mike97 »

no a jaké baterky si kupujete vy do msr? Že bych nějaké objednal... a jak by šel přehodit ten mod? Díky
zablabla

#1102 Příspěvek od zablabla »

mike97 píše:no a jaké baterky si kupujete vy do msr? Že bych nějaké objednal... a jak by šel přehodit ten mod? Díky

já mám dobré zkušenosti s monza 130 mAh

Předělával jsem několik vysilačů, ale konkretně tu setovku k msr ne.

většínou by ale mělo stačit vyšroubovat a přehodit celé ovladače a přepojit konektory připojení ovladačů na desce přijímače. - potom je nutno dát pozor na nastavení reverzů. Když to nepomůže nebo nejde, musí se jít do drátů.
Pokud nemáš zkušenosti s elektrikou, je dobré zkusit najít někoho, kdo ti s tím pomůže.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
mike97
Kontaktovat uživatele:

#1103 Příspěvek od mike97 »

díky za odpověď. No tatka měl zkoušky ze slaboproudu myslím... A já se ve vysílači nevyznam, takže tu není někdo kdo by věděl přesně, jak vysílač přepojit?
mike97
Kontaktovat uživatele:

#1104 Příspěvek od mike97 »

neválí se někomu doma nabíječka celesta na blade msr? Budu mít hodně baterek a mám jen nabíječku, která dobíjí jednu. Nabíječku bych koupil nebo vyměnil za tu moji a připlatil.

EDIT: tak už mám blade doma, lítal jsem pár baterek, párkát mi spadnul, ale nemůžu ho ukočírovat :/. max 20 sekund ve vzduchu. asi to chce zkoušet a zkoušet...
mike97
Kontaktovat uživatele:

#1105 Příspěvek od mike97 »

Promiňte, že tak spamuju, ale teď potřebuju poradit. Jsou vhodné tyto baterky pro blade? http://www.rcshop.eu/hyperion-g3-cx-1s- ... 39615.html Díky
wanman

#1106 Příspěvek od wanman »

Promiňte, že tak spamuju, ale teď potřebuju poradit. Jsou vhodné tyto baterky pro blade? http://www.rcshop.eu/hyperion-g3-cx-1s- ... 39615.html
zatim nejlepsi baterky co jsem ta na mini vrtaskach mel ,letam s tim radove od 10- 14 minut . na MSR i na MCX
TO MUSELO DÁT PRÁCE A PŘITOM JE TO TAKOVÁ BLBOST
Malagar

#1107 Příspěvek od Malagar »

Muže mi někdo poradit, k čemu jsou všechny ty nastavovaci prvky pod krytkou u HP6DSM? Případně nějaký link na návod nebo tak něco ;)
zaja.cz

#1108 Příspěvek od zaja.cz »

chlapi, mám problém se svým MSR.
Po výměně listů, držáků listů, stabilizátoru,rotorové hlavý extreme a kovového antirot. kroužku mi po vzlétnutí drží ve visu. Po té co ho ale pošlu třeba dopředu letí dopředu poté začně dělat velké kruhy asi o obvodu 2-3m - nakonec s ním padnu na zem protož to nejde uřídit (chvilku to jde, pak se ale rychlost kruhů zvýší a spadně). Baterie OK, otáčky regulovat jsou, zadní motor taky OK. Serva funkční, trimy nastaveny, vše chodí lehce, v hlavě jsou nové O-kroužky a 2 origo podložky. Deska sykliky je zkalibrována kal. přípravečkem. Gumišky na servech jsou dotlačeny na doraz.
Když tam dám zpět starou hlavu s držáky a listy je vše stejné-nedá se to uřídit. (předtím lítal nádherně.)
Až si nevím rady. :?
zaja.cz

#1109 Příspěvek od zaja.cz »

Tak už tomám vyřešeno, ale ani ve snu by mne nenapadlo čím to bylo.
Když vymění antirotační kroužek za původní-lítalo to tak jak má.
Zjistil jsem, že tento kroužek má výřezy pro táhla cca. o dvě desetiny uzší než plastový originál. Proto jsem tyto výřezy vyhnul štoubovákem a už to je OK. Je to tento.
http://www.rcking.eu/blade-msr/3775-msr002-xtreme.html :D
mike97
Kontaktovat uživatele:

#1110 Příspěvek od mike97 »

Dají se koupit železářství nebo někde, takové ty 2 šroubky co jsou v rotorových listech? A nevíte jaký je to typ šroubků? Díky
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“