Market86 píše:ahojte, v úterý mi přišlo oznámení o tom, že mi přišla zásilka ze zahraničí a oni ji pozdrželi a chtějí k ní dokumentaci. Pročetla jsem si úvod tohoto fora, klobouk dolů před tím, kdo to psal. Opravdu skvělá práce
Mám ale jeden dotaz, snažím se už třetí den dovolat na poštu 120, aby mi ho zodpověděli, ale telefon je pořád obsazený. Chci se zeptat, zda stačí, když na email pošty 120 pošlu podepsanou plnou moc a výpis z paypal účtu. Žádný doklad z eshopu nemám. Bude stačit pouze ten paypal??
No já doufám, že jim to stačit bude, protože nic jiného než plnou moc a výpis z paypal účtu jim ani poslat nemůžu :/
Ale můžete minimálně ještě
prohlášení o účelu dováženého zboží, jehož neposkytnutí občas bývá důvodem k dalšímu zdržení zásilky.
Zřejmě jste v tom rozsáhlejším textu v úvodu
viz tento odkaz přehlédla to, že v sekci
Pokud si od Vás vyžádají dokumenty k zásilce a v podsekci
Pokud se jedná o nákup zboží jsou zmíněny
tři dokumenty.
1. prohlášení o účelu dováženého zboží (je tam uveden i ukázkový příklad toho prohlášení),
2. rozpis zboží a poštovného (faktura) od prodejce např. z eshopu,
3. výpis platby z příslušného platebního systému, jehož prostřednictvím jste platili (např. bankovní účet, PayPal apod.).
Takže byste měla poslat jednak ten
výpis z PayPalu (to odpovídá bodu 3.) a vytvořit ho jako PDF dokument dle postupu jak je uveden v té sekci
Pokud si od Vás vyžádají dokumenty k zásilce a kromě toho
prohlášení o účelu dováženého zboží (to odpovídá bodu 1.) rovněž vytisknout do PDF.
Pokud jde o dokument podle bodu 2. tak ten byste mohla získat buď z emailu pokud vám ho z toho eshopu poslali jako potvrzení objednávky s rozpisem objednaných položek a nebo přímo z informací v tom eshopu, ve kterém jste nakupovala pokud tam máte založen svůj účet tj. v takovém případě by tam měl být po přihlášení v přímo v tom eshopu někde ve Vašem účtu viditelný seznamy objednávek a u příslušné objednávky i rozpis objednaných položek, a to byste si měla vytisknout a použít jako dokument odpovídající
bodu 2). Řada eshopů to má tímto způsobem řešeno, ale nelze vyloučit, že některé to nemají k dispozici. Pokud to vůbec není k dispozici v takovém případě to napište a vytiskněte opět v rámci dokumentu PDF v tom smyslu, že faktora (invoice) ani rozpis objednávky není k dispozici a případně do toho PDF dokuemntu vytiskněte i stránky kde jsou uvedeny nabízené položky zboží, které jste kupovala, aby měli přehled o cenách.
Všechny zmíněné PDF dokumenty pak pošlete jako přílohy v jednom emailu na adresu
sklad.praha120@cpost.cz a v textu toho emailu doplňte identifikační údaje té zásilky, které vám poslali v tom oznámení.