tomas.cepecha píše:Všechno zkoušeno, 0 náběh i v nastavení v normal modu, aby se heli nestáčela a bez výsledku.
Pokud lze nastavovat v HC regulaci vrtulky, tak je treba si s tim pohrat. Popr. usnadnit funkci HC nejakym mechanickym dolazenim. Ale mam zkusenost, ze prumerne gyra si poradi i s velmi tuhou mechanikou velmi dobre. Tak snad neco poradi boZZda.
pkotatko píše:Hmmm, tak to nevypada dobre. Jeste posledni moznost. Prehrat soft, resetovat do tovarniho nastaveni a nastavit znova. Ale nevidim to dobre.
Tak soft jsem přehrál.Resetl jsem jednotku a nastavil znova,bohužel to dělá pořát. Např. beastx při zapnutí dá serva do neutrálu a teprve po načtení je dá podle páček na vysílačce.To samé udělá i GT5.
LOGO 600 SE ,MPX Gemini,DX8,Phoenix 3.0,Protos 500 stretch FBL Beastx no jo začínám
U me to funguje tak, ze HC zapnu a nic se nedeje. Po inicializaci HC se serva presunou do polohy podle kniplu. Mam tady HC3SX v Logu, T450, 2X T550 a Kasame. Nejsou vsechny moje, ale staram se prubezne o ty heliny. Vsechny se chovaji stejne. Asi bych to tvoje videl na reklamaci.
bohuzel ten problem se servy mam i ja akorat ze kdyz vyjedou do kraju okamzite se vypnou,pak načte přijimač a serva najedou do stred.poloh.takze to moc neřešim.nedeje se to vzdy asi tak z 10 pokusu 4krat.ano zda se jakoby hc najelo driv nez prijimac
Daniel Jiráček píše:bohuzel ten problem se servy mam i ja akorat ze kdyz vyjedou do kraju okamzite se vypnou,pak načte přijimač a serva najedou do stred.poloh.takze to moc neřešim.nedeje se to vzdy asi tak z 10 pokusu 4krat.ano zda se jakoby hc najelo driv nez prijimac
Přesně to samé.Jenže já to chci vyřešit,párkrát se mi stalo,že to vyhodilo očko z kuláku.Jednou si toho nevšimnu a bude bůůůůůůůům
LOGO 600 SE ,MPX Gemini,DX8,Phoenix 3.0,Protos 500 stretch FBL Beastx no jo začínám
nedalo mi to a udelal jsem to jako u predchozich verzi padel.po veškerem nastaveni hc3sx (staci bez stabilizace) ZNOVU SPAROVAT prijimac.vyzkouseno snad 20 krat i kdyz serva najedou driv tak se pohnou nepatrne takze u spektrum-FAIL SAFE
Takže dneska jsem si hrál opět s vrtulkou, ani po 8 baterkách žádná změna, prostě na jednu stranu zasekává parádně, na druhou se po zastavení vrátí cca 10cm. Za to hlava, tam se mi to povedlo asi na jedničku, chodí krásně, všechno se chovalo tak, jak ve videonávodu a po třech baterkách 15 vzletech jsem měl nastaveno k mojí spokojenosti, zítra jdu naletiště a nastavím ještě konstantnost piruet a záchranu a snad se budu těšit s pěknýho lítání. Až jednou potkám Pavla, tak ho poprosím, aby na vrtulku a chování ocasu kouknul, dál to asi řešit nebudu.