Chlapci, mam pre vas jednu dovolenkovu hadanku: Viete, ako to dopadne, ked vam pri lietani so 450kou nad morom skonci zadna vrtulka? ... Skoda, ze som si ho pred vytiahnutim nenafilmoval, to by boli zabery, kam sa hrabe Titanik...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Tak jsem po dlouhém vedru zase vytáhl ven vrtule. Tentokrát jsem s vrtulníkem nezaryl, ale jak to tak lítalo měl jsem pocit, že v tom slyšitelně cvaklo. Trochu jsem se vyděsil a pozvolna se připlížil a přistál. Při tomto manévru se mi zdálo, že je potřeba více kolektivu, jako obvykle. Škoda 0, ale rozeberu, zkontroluju, nastavím, uvidím. (Holt trabant, no)
Pak jsem větral prasolet (koptera). Mám na něm takové jednoduché FPV, tak si v klídečku visím asi 2m nad zemí a koukám, na co kouká prasolet (FPV). Pak najednou vrtule zastavily a stroj se poroučel do pole. Prakticky se nic nestalo, akorát vypadl příjem. Kdo za to může netuším. Akorát KK hlásil error. Jako přijímač mám oragne 6ch se satelitem, vysílač DX7. Po dokráčení ke stroji a vypnutí a zapnutí stroje a vysílačky další 4 baterky OK.
Tak nevím. Jestli se tam přimotalo něco z jiných vysílaček? Bylo jich tam dost.
Ještě jsem zkoušel lítat pouze koukáním přes kameru a příjde mi, že ta stabilizace kamery zrovna orientaci nepřidává. Jestli to raději na takové lítání nevypnout.
To si chudák moc neodpočinul. Tak ono to jde. Když jsou doma potřebné díly, tak se dá rozstřelenec uvést zpět do provozu za odpoledne. Ale musí se moc chtít.
Ohlá příčná hřidel, potom tyč pádel a hlava je ohlá v kameni hlavy nebo jak se to jmenuje myslím, že se nevyplatí opravovat, když za 700 mám bezpádlovou tarot hlavu.
silvestr10 píše:Ohlá příčná hřidel, potom tyč pádel a hlava je ohlá v kameni hlavy nebo jak se to jmenuje myslím, že se nevyplatí opravovat, když za 700 mám bezpádlovou tarot hlavu.