O tom placku v Hrdlorezich (Vigo, za benzinkou) jsem uz slysel, pry se tam taky dost lita i spalovaky a heliny.... mam to kousek od prace, neudelame to nekdy ve vsedni den vpodvecer
VIGO DEPRON CUP 2008
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
No vsechno je to pro me s odpustenim "prdel sveta" (tzn stravim prijemnych 2x45minut v prazskem provozu), ale projednou bych to prezil. Ty Dehtary nevypadaj spatne, ale co na to "mistni particka", pochopil jsem ze tam chodi litat vic lidi... leda ze by nas tam Marek "oficialne pozval" a stal se tak vlastne jakymsi "poradatelem a reditelem zavodu" ??
O tom placku v Hrdlorezich (Vigo, za benzinkou) jsem uz slysel, pry se tam taky dost lita i spalovaky a heliny.... mam to kousek od prace, neudelame to nekdy ve vsedni den vpodvecer
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Ideálne miesto neexistuje, to by muselo byť v centru Prahy, aby tam každý nejak rozumne dorazil...
Inak, ja sa nechystám súťažiť, len som dal tip na vhodnú plochu. Ale ak bude čas, určite by som sa prišiel pozrieť. Do Dehtár chodím pomerne často. Myslím, že nebude problím, ak sa tam zíde večšia partia, polietame, pokecáme... niekto mi zalietne FW-190 od LM...
Eštš je dobré miesto aj v Klecanoch, ale tam to bude na 100% plné, takže nič.
Inak, ja sa nechystám súťažiť, len som dal tip na vhodnú plochu. Ale ak bude čas, určite by som sa prišiel pozrieť. Do Dehtár chodím pomerne často. Myslím, že nebude problím, ak sa tam zíde večšia partia, polietame, pokecáme... niekto mi zalietne FW-190 od LM...
Eštš je dobré miesto aj v Klecanoch, ale tam to bude na 100% plné, takže nič.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
No me jde o to, aby tam byl nekdo, kdo to aspon trochu dohodne s "mistnima", precejen to vypada dost blbe, kdyz se na placku kde ma nejaka skupina lidi "zvykove pravo litat" najednou sejde 10 "cizich" se svejma pseudovetronema. Takze pokdu bys si byl tak laskav a poptal se mistnich jestli by jin to nevadilo... ?
Fockewulfa ti urcite nekdo odborne rozlozi na kulicky, to nebude problem
Fockewulfa ti urcite nekdo odborne rozlozi na kulicky, to nebude problem
Naposledy upravil(a) Abu dne čtv 03.04.2008 11:08, celkem upraveno 1 x.
Ty Radonice jsou super nápad jen jestli tam o víkendu nebude plno lidí. 2Abo jo můžem se někdy odpoledne domluvit ale to radši to druhé místo je jen o 1km dál a mám to tam zmáknuté
Když je počasí jsem tam teď každou chvíli. Většinou sám. Není to na podvozkové letadlo ale na větroně vpoho. Nedávno jsme tam s kámošem trápili Optimu ale na tu už je tam trochu těsno hlavně při sedání. Můj Basic s nekonečným dokluzem je tam vyloženě peklo. Ta plocha za benzinkou je zase ohraničená lesíkem tak to není vhoné na S a J vítr.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Pro me jsou 3/4 hodinove "prdele" zatim uplne vsechny zminovane lokality, takze z tohohle pohledu je to jedno.
Klecany urcite ne. Tam je o vikendu plno a taky je tam hned neprijemna silnice s hustym provozem. Pokud mi to poleti, tak jako posledne, tak misto pristani bude velmi nejiste a nerad bych to posadil na kamion.
Ta vigova mista mi prijdou jako dost obklicena zastavbou, ne?
Ovsem ty Radonice to chce fakt podchytit s mistnakama, aby nedoslo k nejake neprijemnosti, jako posledne ve Vestci.
Klecany urcite ne. Tam je o vikendu plno a taky je tam hned neprijemna silnice s hustym provozem. Pokud mi to poleti, tak jako posledne, tak misto pristani bude velmi nejiste a nerad bych to posadil na kamion.
Ta vigova mista mi prijdou jako dost obklicena zastavbou, ne?
Ovsem ty Radonice to chce fakt podchytit s mistnakama, aby nedoslo k nejake neprijemnosti, jako posledne ve Vestci.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Už som hodil dotaz sem:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... &start=150
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... &start=150
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Marek71 píše:Už som hodil dotaz sem
Ano, diky, sleduju to ....
Vigo - nekdy se muzem dohodnout, ja neco vezmu ssebou do prace a vecer si pujdem na hodinku zalitat, ale asi bych jeste pockal az bude lepsi pocasi a dyl svetlo, ja se tam stejne driv jak v 18h nedostanu.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Panove, berte to prosim tak, ze se jedna o SOUTEZ, vicemene vyjimecnou zalezitost, ne kazdodenni poletovani nekde na louce za barakem. Tak to snad parkrat do roka zvladneme, dojet nekam autem... ja treba obcas jezdim na RCEN souteze 100km k Usti n.L a podobne a jsou lidi co jezdej jeste z mnohem vetsi dalky, aby si pul dne hazeli na Vypichu RC hazedlem....
A taky bych rad, aby tech nasich "soutezi" bylo letos vic nez jedna, takze urcite dojde i na jina mista nez ty Dehtary, kam to bude mit zase nekdo jinej bliz a jinej dal.
A taky bych rad, aby tech nasich "soutezi" bylo letos vic nez jedna, takze urcite dojde i na jina mista nez ty Dehtary, kam to bude mit zase nekdo jinej bliz a jinej dal.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Ja to same jako Vigo. Klidne dojedu - vsechno mam daleko, ale zaroven je to porad bliz nez do Vestce. Ale prijde mi blby chodit od auta k plose daleko.
Ne ze by me upadly nohy, ale clovek taha plno veci a je to takove neprakticke.
Samzorejme, pokud by nebylo zbyti, tak budiz, ale paklzie si lze vybrat...
Ne ze by me upadly nohy, ale clovek taha plno veci a je to takove neprakticke.
Samzorejme, pokud by nebylo zbyti, tak budiz, ale paklzie si lze vybrat...
Jo chlapci kdyby blbost nadnášela neměl bych modely a lítal bych si sám. Dnes po dokončení ocasu jsem při záletu zapoměl zkontrolovat výchylku směrovky. Bohužel než mi to došlo poslal jsem to ve spirále k zemi. Letadlo je naprach
Ještě nikdy se mi výchylky neprohodily pokaždé to kontroluji ale dnes jsem spěchal a tak mi dovolte jedno malé neslušné KURVA.
V neděli jedu na 14dní pryč takže nový stroj připravit nestihnu. Křídlo snad zachráním ale jistý si nejsem je dost pochroumané. Trup je na odpis. Závěrem dodám že kombinace Styropur a uhlík lepená Purexem vydrží asi vše. Zlomila se torzně uhlíková trubka. A ještě něco.. Uhlík 7mm je na ocas málo.
V neděli jedu na 14dní pryč takže nový stroj připravit nestihnu. Křídlo snad zachráním ale jistý si nejsem je dost pochroumané. Trup je na odpis. Závěrem dodám že kombinace Styropur a uhlík lepená Purexem vydrží asi vše. Zlomila se torzně uhlíková trubka. A ještě něco.. Uhlík 7mm je na ocas málo.