vybavení tracy od svora
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Baterky do teziste bych nedaval - ja bych tam dal po celem prostoru od cumaku az po konec kridla suchac, jeste ho, at poradne drzi, prikapl vterinakem a baterky ruznych hmotnosti tam vzdycky prisuchnul na predem urcene misto tak, aby ero bylo spravne vyvazene. Staci udelat si fixou carku kam ma ta baterka prijit, obzvlast u lehkych a placatych Lipolek neni suchac problem. Jinak i u Tracy bych se stejne jako u ostatnich vetronu snazil teziste doladit, cili ho po zaletu zkusil opatrne posunout o neco vic dozadu a posun baterky mi na to prijde jako dobry nastroj...
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
JardaF píše:No vidíš a prej stavíš jen v tejdnu, když není doma.kroxigor píše:Tak pánové dnes jsem dokončil za vydatné pomoci mé drahé polovičky potah Tracy.
Na potahování jsem potřeboval víc rukou
Barevnou kombinaci navrhla má drahá polovička tak to kontrolovala a pomáhala, abych to neudělal špatně
Jo a potahoval a vypínal jsem to jen žehličkou. Jde to celkem v pohodě.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Barevná kombinace je pěkná, ale z druhé strany...černá barva na křídle a hned vedle ní bílá
...velký rozdíl teplot na povrchu křídla při dopadu slunečních paprsků ( vznik principu bimetalu) ...docela velká pravděpodobnost kroucení konců křídla při této konstrukci křídla - není torzní skříň a tím pádem malá tuhost v krutu 
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
Tak jsem včera osadil Tracy elektronikou a průser. Nedá se rozumně vyvážit.
Když to mám podle plánu (v čumáku Rx a regl, baterky pod křídlem) musel bych do čumáku narvat cca 250g olova
Když narvu baterku do čumáku s reglem a Rx za první přepážku tak se musí dovážit přes 120g což se mi teda nechce. Nehledě na to, že by byla baterka regl a motor blízko u sebe a nevím jestli by se to uchladilo.
Váha mi po dovážení ukázala 1010g
Vypadá to, že budu muset koupit jinej motor a baterky, přece nebudu vozit broky
Když to mám podle plánu (v čumáku Rx a regl, baterky pod křídlem) musel bych do čumáku narvat cca 250g olova
Když narvu baterku do čumáku s reglem a Rx za první přepážku tak se musí dovážit přes 120g což se mi teda nechce. Nehledě na to, že by byla baterka regl a motor blízko u sebe a nevím jestli by se to uchladilo.
Váha mi po dovážení ukázala 1010g
Vypadá to, že budu muset koupit jinej motor a baterky, přece nebudu vozit broky
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
- kratas
- Kontaktovat uživatele:
To by byl myslím krok zpět. Není lehkých úkolů a tohle je přeci výzva ne?
Jinak co jsem koukal na motory, tak co jsem se koukal na doporučení na motory Ray v bundlu s regulátorem (snad vhodný pro Tracy), tak většina umí pracovat i se 2 články. Nicméně teď budu objednávat pár věcí na hobbycity, tak si raději koupím i jeden 3 článek a uvidím.To už nebude v balíku takový rozdíl.
S motorem budu asi ještě zápasit, ale snad vyberu něco správného.
S motorem budu asi ještě zápasit, ale snad vyberu něco správného.
-
were
- Kontaktovat uživatele:
kroxigor píše:Když narvu baterku do čumáku s reglem a Rx za první přepážku tak se musí dovážit přes 120g což se mi teda nechce. Nehledě na to, že by byla baterka regl a motor blízko u sebe a nevím jestli by se to uchladilo.![]()
Toho bych se nebal, obzvlast v Tracy ktera rozhodne neni zadny hotliner, pokud to nebudes mit podmotorovane takze bys mel pretizeny motor tak se v Traci takovych problemu podle me bat nemusis. Dulezite je aby se ty komponenty nedotykaly primo a nepredavaly si teplo a aby kolem nich mohl proudit vzduch, jestli je mas ale od sebe dva centimetry nebo deset centimetru to bych neresil. U vetronu je bezny problem misto, komponenty sou tam natlacene co to jde aby se tam vubec vesly, ja mam ve vsech vetronich regl tesne za motorem a hned za nim baterky, protoze jinak to tam clovek proste neslozi.
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.