Ahoj , klidně bych vzal ten z PV modelu má skoro 1000 ot/V , ten z E-motors má 1400 ot.V. Podle mého názoru bys na ten E motors musel dát menší vrtuli třeba 9 palcovou a zbytečně by to řvalo. Ty menší otáčky a tím i spotřeba toho PV motoru by určitě stačily s nějakou 10-11 palcovou vrtulí. záleží, jak máš veliký ochranný koš. Na tohle je dobrý klešťový ampérmetr a podle toho vybírat vrtule. Jako optimální pohon bych viděl 3 článkovou lipolku 1500 - 2000 mah podle toho co se Ti tam vejde . Je to jen můj názor, jak bych se rozhodoval já. Třeba ještě někdo odpoví
Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
dub píše:Ahoj , klidně bych vzal ten z PV modelu má skoro 1000 ot/V , ten z E-motors má 1400 ot.V. Podle mého názoru bys na ten E motors musel dát menší vrtuli třeba 9 palcovou a zbytečně by to řvalo. Ty menší otáčky a tím i spotřeba toho PV motoru by určitě stačily s nějakou 10-11 palcovou vrtulí. záleží, jak máš veliký ochranný koš. Na tohle je dobrý klešťový ampérmetr a podle toho vybírat vrtule. Jako optimální pohon bych viděl 3 článkovou lipolku 1500 - 2000 mah podle toho co se Ti tam vejde . Je to jen můj názor, jak bych se rozhodoval já. Třeba ještě někdo odpoví
jirko on tam môže dať iba 9 palcovu treba nato myslieť 10tke pri každom nepodarenom štare by bola v ........!
Dube stromku milený , ty jsi mi už mnohokrát poradil a vždy dobře. Dám tedy na tebe a vezmu toho Leoparda. Dovolím si ještě dotaz jakou vrtuly k tomu? U letadla bych veděl ale u padáku nevím. Musí být max 9 ti palcová jak psal Jánko. Děkuji
Pánové díky za spolupráci i rady. Hlavně díky Jánkovi a jaho živé poradně jsem zase o kousek popolezl dál I když té váhy se trošku děsím bez pilota 2400g a s ním bez hader 2670g.
Ahoj Pepíno, jseš si tou váhou jistý. ne že bych tě nějak chtěl podceňovat , ale zvážil jsi to dobře. Ta váha je strašně veliká . A co váha váží správně. Mám takovou tu závěsnou a dost kecala.
Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200