Kamera SJ4000

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

Re: Kamera SJ4000

#106 Příspěvek od vojta mansfeld »

Ahoj, ještě než prodám svojí FPV kameru chci se ujistit že tato to zvládne.
Nemám doma kabel ani věci na jeho splácání abych to s FPV zkusil, ale celá věda by měla být v tom že v menu zapnu TV-out a display se vypne. Podržením tlačítka ok kamera začne blikat filmuje. Zároveň teda odesílá video a stačí jí jen připojit příslušným prodávaným kabelem k FPV (nebo kabelem dle schémat zapojení vyrobeným) že?
Původně jsem myslel že si Mobiusku nechám jen pro výstup ale dostal jsem za ní nabídku a asi se hned prodá, tak jestli se pak nemusím bát a tohle bez problémů rozchodím se všemi FPV sadami a není v tom větší složitost než toto jednoduché zapnutí v menu?
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
OK2BUH

#107 Příspěvek od OK2BUH »

Stoprocentní jistotu budeš mít jen když to vyzkoušíš. AV výstup mají kamery vyrobené po 5/2014. Když ti někdo prodá starší kameru a dá do ni nový fw tak se tváří jako, že to umí, při volbě TV OUT zhasne displej ale na konektor nepošle nic, protože ty obvody dowńscaleru a kodéru PAL/NTSC tam prostě nejsou. Dnes se prodává spousta kopií a ne všechny mají AV výstup. Nedávno jsem takovou na Aukru koupil přestože prodejce deklaroval originál s AV výstupem.
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od vojta mansfeld »

Tak to asi nebude problém,koupena je v kamerovu před asi týdnem. Podle čísla na obalu je to origo ( dá se to ověřit na webu.) tu starou verzi s jinym fw snad už neprodávaj... Tak Möbius prodám a snad to po připojení bude v brýlích svítit :D konektor doma teď nemám tak to zkusím až dýl. Dík
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
toty

#109 Příspěvek od toty »

Ahoj, na tuhle kryci cocku jsem narazil na Aliexpresu: For SJ4000 Accessories UV filter for WIFI SJ4000 Action Camera Protetive Lens Filter For SJ4000 Wifi SJCAM
http://s.aliexpress.com/3MjeAJFR
(from AliExpress Android)
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“