Raptor E720 FL

Opravdu větší kousky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
krtek2k

Re: Raptor E720 FL

#106 Příspěvek od krtek2k »

Zejtra je stejně konec světa , tak se howku vožer a s*r na to.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Howking
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Howking »

shake13 píše:Ked tam budes montovat druhy kulak ,pozri ci ploska na kulaku dosada rovno na plosku dosky cykliky.
- to už asi těžko - lepím dobře a ten závit zevnitř nedostanu.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
krtek2k

#108 Příspěvek od krtek2k »

dostaneš , tuhle jsem si nechal podobnou věc vyjiskřit
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
HALÍŘ

#109 Příspěvek od HALÍŘ »

Myslím že to půjde i odvrtat.Ale bude to pakárna a hodinařská práce. :wink: Howku to mrzí co se ti stalo. David
Chybama se člověk učí .
Chase 360, logo 700xxtreme , logo 600sx. Vbar Control
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od tomasvrx1 »

No jestli bych se k tomu mohl zkusit vyjádřit. Tak stát se to může každému z nás. Howku prostě víc citu nebo štěstí. Když jsem se díval na strukturu lomu šroubu ( chtělo bi to lepší půdorysní foto.) Tak bych řekl že to není od ukroucení ale od ulomení. Je to fakt blbě vidět chtělo bi to tak 20x zvetšit. je tam 2 barevný lom což by nám hodně řeklo, ale chtělo by to vidět směr a barvu přetrhaných vláken :? Pak by šlo určit zda li to byla i chyba už vírobní. Nebo story Howk :wink:
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od tomasvrx1 »

Jinak co se týče té opravy. záleží jak je to zvrdý materiál. Zkusil bych navrtat ulomenou kuličku jestli to jde vrtat. pokud to bude tvrdé ani se o to v desce nepokoušej. a dej to vyjiskřit. pokud to vrtat půjde navrtej prum.1,5mm a použíj vytahovák na utržené šrouby. Možná budš mít štěstí..
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
Howking
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od Howking »

No jsem zpátky od Dužiho. Snad to opraví. Zkoušel pilovat do toho kuláku a zkonstatoval, že je totálně překalený. Navrhl jsem mu řešení, že by mohl navrtat ten kulák a udělat v něm stejný závit jako v cyklice a vložil by se do toho šroub bez hlavičky. Uvidíme. Zítra zavolá. Snad se mu to podaří odvrtat - špatná kombinace extrémě tvrdý překalený šroub a měká kliniková cyklika.
youtube.com/heyingosl
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od tomasvrx1 »

Nevím jestli to dobře chápu, takže se ti povedlo ten šroub vyndat? Nebo budete do kaleného zalomeného šroubu v cyklice vrtat? :o a do něj ještě něco strkat? nebo jste zalomený šroub vyndali a do kuláku chcete dát šteft a znovu to zašroubovat do cykliky?
Naposledy upravil(a) tomasvrx1 dne čtv 20.12.2012 20:33, celkem upraveno 1 x.
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od tomasvrx1 »

Howking píše:No jsem zpátky od Dužiho. Snad to opraví. Zkoušel pilovat do toho kuláku a zkonstatoval, že je totálně překalený. Navrhl jsem mu řešení, že by mohl navrtat ten kulák a udělat v něm stejný závit jako v cyklice a vložil by se do toho šroub bez hlavičky. Uvidíme. Zítra zavolá. Snad se mu to podaří odvrtat - špatná kombinace extrémě tvrdý překalený šroub a měká kliniková cyklika.

Etě se zeptám co je na té měké cyklice z hliníku špatné? I kdyby byla z oceli, tak by to na to nemělo mít přeci vliv? když se ti sveze při opravě vrták tak ti to stejně závit v cyklice zničí :-( joo zato překalený šroub to anooo ale to se ho ani nepokoušejte odvrtat. akorád zničíte desku cykliky. Rovnou to dej vyjiskřit a deska se ti nepoškodí. I ten závit ti v ní zůstane. No jooo no ale asi to nebudeš mít hned no..
Howking
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od Howking »

tomasvrx1 píše:Nevím jestli to dobře chápu, takže se ti povedlo ten šroub vyndat? Nebo budete do kaleného zalomeného šroubu v cyklice vrtat? :o a do něj ještě něco strkat? nebo jte zalomený šroub vyndali a do kuláku chcete dát šteft a znovu to zašroubovat do cykliky?
- nepovedlo, ale snad se to povede jemu. A snad se mu povede i navrtat díru do toho kuláku a vyříznout závit, nebo do toho namlátit kolík s přesahem a na tom vyříznout závit. Je to špičkový strojař. Uvidíme. V nejhorším se to zničí, ale to není žádná škoda, zničené už to je. Musel bych koupit celou desku cykliky i s kuláky a to je na dlouho, neboť jak jsem zjistil, nejsou nd nijak bleskově dostupné.
youtube.com/heyingosl
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od tomasvrx1 »

A takhle se dělají škody :? No tak to je šíííííííílenýýýý. Čoveče ty svou novou heli nemáš rád :lol: To je cesta do pekel. 1) jestli to odvrtá tak to nebylo kalené. Zadruhé nevidím důvod proč to vlastě kalit. podle mne se to nekalí a rovnou se požívá pevnostní ocel. rvát tam nějaký kolíky vždyť se ti vytáhne!!! vychvěje, vytrhne kdo ví co ještě !! To je tak, když se mermomocí spěchá a musíš mít všechno hned ! Pak se nedív že máš problémy chlape :-( jestli navytáhne zalomený šroub tak to odjiskři bude tě to stát max 200 kč a zůstane ti deska cykliky a helina celá byla by to škoda přeci ne ?
Lada1

#117 Příspěvek od Lada1 »

Martin ma vyjiskrovacku uz dlouha leta. Mi vyjiskroval cerviky z krouzku na hrideli uz pred 12 lety.

PS pro zajimavost -u nas v praci je frajer, ktery vezme svarecku a tenkou elektrodu je schopny na jediny tukanec tu elektrodu chytit k 3mm cerviku a pak to vykroutit)
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od tomasvrx1 »

Lada1 píše:Martin ma vyjiskrovacku uz dlouha leta. Mi vyjiskroval cerviky z krouzku na hrideli uz pred 12 lety.

PS pro zajimavost -u nas v praci je frajer, ktery vezme svarecku a tenkou elektrodu je schopny na jediny tukanec tu elektrodu chytit k 3mm cerviku a pak to vykroutit)

:wink:
OPR
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od OPR »

tomasvrx1 píše:No jestli bych se k tomu mohl zkusit vyjádřit. Tak stát se to může každému z nás. Howku prostě víc citu nebo štěstí. Když jsem se díval na strukturu lomu šroubu ( chtělo bi to lepší půdorysní foto.) Tak bych řekl že to není od ukroucení ale od ulomení. Je to fakt blbě vidět chtělo bi to tak 20x zvetšit. je tam 2 barevný lom což by nám hodně řeklo, ale chtělo by to vidět směr a barvu přetrhaných vláken :? Pak by šlo určit zda li to byla i chyba už vírobní. Nebo story Howk :wink:

Eee, tady mam dojem ze Hawk za nic nemuze. Ta fotka je fakt sice nestastna ale i tak by hrouceni nebo krut vypadal jinak. Muze to klamat ale tohle vypsda na chyceni spatnyho kusu. Je to jen muj osobni nazor. Ale tady mel z prdele kliku pac kdybi to vic neutah tak to odeslo za letu. Takze to neber jako smulu ale naopkak. Takhle pujde srat max cyklika. Taky mohli bejt z heli sracky uplne.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od Howking »

Asi jo, asi je to vlastně haluz. Ale vysvětlete mi ten pech, co já furt mám. Koupím Rexe 700 - ještě to ani nezvednu a zhoří mi CC regl. Vyměním ho za kontronik a třetí let mi mikrovypne bec zinicializuje se mi bezpádlo ve vzduchu. Pak si pořídím LA a třetí let je na sračku kvůli vadnému konektoru (za tohle opravdu asi můžu já, že jsem nebyl pozornější, tohle odhalit šlo), pak koupím Ratora a první zapnutí elektriky ještě bez listů a při nastavování cykliky (pohybu koletivem nahoru a dolů) se mi ulomí kalený kulák, do kterého ani drážka pilníkem nejde udělat. To přece není náhoda. :-/
youtube.com/heyingosl
Odpovědět

Zpět na „Heli - nad 500“