RiMr píše:...teda... Já si nemůžu pomoct, ale mě přijde horší než T9x...
Stejně poblemcané, ale navíc s konstrukčními vadami... Já jsem myslel, že to bude kvalitativně ve stylu toho jejich nového šestikanálu, který ale teda evidentně dělají v jiné fabrice...
Tohle je pro mě zklamání... To, že BRUTÁLNĚ připájí kabel tam kde ho pájíme my v T9x je ostudné. Mě přijde, že byli zdechlí uvalit prachy pro nějakého konstruktéra a návrháře, co by udělal nový návrh desky.
Tédevyna si na nic nehraje - vypadá zvenku i zevnitř "stejně". Tohle je navrch huj a vevnitř fuj...
Zatím to vypadá opravdu zle...
Nedělal bych si žádné iluze. Za ty peníze bude kvalita prostě cestovat a že převzali třeba to pájení vodičů pro flashovací konektor z toho jak to dělala komunita doposud u T9X tomu se ani moc nedivím (bylo to pro ně prostě nejjednodušší).
Dle mého názoru nemusí vůbec jít o jinou fabriku tj. T6X a T9XR se může dělat klidně v téže fabrice, ale prostě jde jen o přístup lidí, kteří pracovali na tom či onom kuse a tento přístup je velmi nevyrovnaný tj. najdou se kusy dobře zpracované, které projdou rukama pečlivějších lidí a pak se najdou kusy vysloveně odfláknuté, které měly holt tu smůlu, že se na jejich výrobě případně i výstupní kontrole podíleli zrovna samí "salámisti", přičemž jak ti pečlivější tak i ti "salámisti" dělají třeba v téže fabrice a je jen otázkou shody okolností, který kus projde rukama těch prvních nebo těch druhých.
Jen pro zajímavost si vzpomínám z diskuse na HobbyKingu ohledně T9XR jak Anthony Hand zmiňoval, že nabírali do fabriky na výrobu T9XR spoustu úplně nových zaměstnanců. Těžko říct kolik z těch nováčků je pečlivých a mají třeba už nějaké předchozí zkušenosti z podobné výroby a kolik z nich je salámistů a ke všemu navíc ještě s minimálními zkušenostmi.
Je tedy nutné počítat s tím, že občas to prostě bude lepší a občas horší podobně jako to bylo i u T9X. Dá se očekávat, že bude cestovat kvalita i u toho šestikanálu a ty jsi měl akorát to štěstí, že jsi zrovna dostal kousek, na kterém pracovali pečlivější zaměstnanci. Třeba budeš mít podobné štěstí na konkrétní povedenější kus i u T9XR pokud nějakou budeš v budoucnu kupovat.
Prostě tohle nemá smysl poměřovat podle jednoho kusu, protože kvalita dle mého názoru nebude stabilní. Až někomu projde rukama třeba stovka T9XR tak si může zavzpomínat kolik z nich bylo s poblemcanou deskou od cínu a třeba s pořádně nezastrčenými konektory apod. a kolik jich bylo zcela v cajku.