Jimmies píše:Ano vim o takovych vyjimkach ale bohuzel sem nemel to stesti ze by mi neco proslo takze davam nizsi hodnotu a je klid.
To je v rozporu se zákonem. Takže to rozhodně nelze doporučovat. Navíc záleží jen na tom jestli tě jednou nevymáknou. Pak bys toho mohl docela i litovat, protože by tě to mohlo přijít i na daleko větší peníze než si na tom až dosud našetřil. Nemluvě o tom, že právě tyto praktiky jen nahrávají Česká poště v jejím vyděračském chování.
Jednou mi zastavili balik udana cena pod 22 eur prava cena nad 100 dolaru dal jsem celnikum fakturu z HK a byl klid.Poste bych i zaplatil ale nebudu platit dphcko jen kvuli pitomcum v bruselu a tem co jim u nas lezou do zadku
Podle toho co rikas by se meli pokutovat samy kdyz poustej baliky s vetsi cenou ,ale bohuzel zijem v tyhle pr... kde nic nefunguje jak by melo a jen z nas tahaj penize
Jimmies píše:Podle toho co rikas by se meli pokutovat samy kdyz poustej baliky s vetsi cenou ,ale bohuzel zijem v tyhle pr... kde nic nefunguje jak by melo a jen z nas tahaj penize
Oni mají právě naprosto volné ruce a do jisté míry si mohou dělat co chtějí a nikdo na ně v současné době nemá páky. Ohánějí se právě tím, že tím bojují proti podvodům a podhodnocování zásilek, které jim způsobuje zdržení a tak se občas dostávají do presu a některé zásilky prostě pustí údajně zejména ty, které jsou nad limitem, ale zato spoustu jiných zejména těch co jsou pod limitem a mají u nich nějaké podezření na podhodnocení se snaží probírat důkladněji.
Earl píše:Drondys: děkuji. No to je nepříjemné, mám ještě jiné aktivity a peníze na účtu pomalu docházejí. Budu muset zítra tam něco donést. Časem bonusové body určitě utratím jen to nebude hned a budou mi tam ležet jen tak ladem.
Vrácení peněz by možná bylo možné, ale bude potřeba explicitně napsat na Support Centre HobbyKinguviz tento odkaz a zrušit objednávku ne na webu, ale přes ně tj. napsat jim, že chceš objednávku zrušit a peníze vrátit na PayPal účet.
I want to cancel my order 2003441097 and refund total of $79.11 back to my PayPal account (not to bonus points).
Děkuji, zafugovalo to a dnes jsem koukal peníze jsou na účtu, akorát PayPal si strhl poplatek, ale s tím se dá žít.
Jimmies píše:Tak by tam byla faktura spocitana na tech 10% jako je k vytisteni na netu kdyz zadas 10% jak myslis ze se dostavaj drazsi baliky prez celnici?
Asi si myslíš, že celník je debil. Jak tu někdo psal ceny na HK znají a sledují je a dokonce což tě asi překvapí sledují i toto fórum. Takž jsi je asi svoji poznámkou docela pobavil.
Earl píše:Asi si myslíš, že celník je debil. Jak tu někdo psal ceny na HK znají a sledují je a dokonce což tě asi překvapí sledují i toto fórum. Takž jsi je asi svoji poznámkou docela pobavil.
ano, Drondys je tu proflaklej
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Earl píše:Asi si myslíš, že celník je debil. Jak tu někdo psal ceny na HK znají a sledují je a dokonce což tě asi překvapí sledují i toto fórum. Takž jsi je asi svoji poznámkou docela pobavil.
ano, Drondys je tu proflaklej
Já dělám v soukromé firmě v oblasti ASŘ a MaR a s celníkama nemám nic společného. To, že o tom vím je dáno jen tím, že se o tuto problamatiku už delší dobu podrobněji zajímám.
Chlapi, mám dotázek, zakoupil jsem zboží na HK a právě jsem si rozmyslel že bych raději jinou barvu u určitého zbož. Pokud stornuji zaplacenou objednávku vrátějí mi i poštovné na ten jejich bonusprogram? Zboží stále leží na jejich skladě.
Spektrum DX6i mode 4. List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.