coro píše:
K začiatočníkom: ja radím každému nech si to dá niekomu prepáliť na ER9x .
Říkal jsem si, že už k tomu technicky ani nemeknu. Ale je to na smetišti, takže takhle:
K začátečníkům: já radím každému ať si to hlavně nekupuje.
JMalik píše:coro píše:
K začiatočníkom: ja radím každému nech si to dá niekomu prepáliť na ER9x .
Říkal jsem si, že už k tomu technicky ani nemeknu. Ale je to na smetišti, takže takhle:
K začátečníkům: já radím každému ať si to hlavně nekupuje.
dokken píše:a proč? protože by ho někteří soudruzi s Futabou na pupku (a kšandou Turnigy) taky nemuseli pustit na letiště.
Věřte Malikovi...nekupujte to..nekupujte to
jetylo píše: Mam pocit, ze toto vlakno vzniklo pre ludi, ktori su nakloneni T9X a pouzivaju toto radio a pre ludi, ktori si chcu toto radio kupit. Ludia, ktori k tomuto radiu maju odpor, alebo pouzivaju ine, lepsie radia a T9X si ani nahodou nezadovazia, by sa tu vlastne ani nemali vyskytovat ...........
jetylo píše:to :JMalik
Diskusia je to, co sa da citat par prispevkov vyssie, t.j,. uplne normalne prispevky, bez emocii, bez nadavok a hrubych slov, bez osocovania a bez nanucovania svojho presvedcenia inym. V diskusii mozes vyjadrit svoj nazor ci uz pozitvny alebo negativny, popripade prezentovat svoje navrhy, ale rozhodne sem nepatri to, aby si nanucoval svoj nazor inym a viac menej pozadoval aby to akceptovali ini. To co si tam vyfarbil presne vystihuje to, kvoli comu sa tato debata vrhla a viacmenej sa vzdy zvhne, ked sa tu zacne argumetovat tym cim sa argumentuje a nanucuje sa tu nazor, ze kazdy kto si kupi T9X ju automaticky vlozi do modelu o minimalnej hmotnosti 7kg a ide s tym lietat na hromadnu predvadzacku. Ide o to ,ze s takymito modelmi lietaju ludia, ktori uz lietat vedia, presli istym vyvojom svojich modelarskych schonosti, maju v tych modeloch kopu penazi a casu straveneho stavbou a udrzbou takehoto modelu a riadiaho to ovladanim, ktore svojou vybavou(WS a HW) odpovedaju danemu modelu a takyto ludia sa o T9X nezaujimaju, pretoze im nema co ponuknut, Analogicky teda by sa dalo predpokladat,ze im je T9X ukradnuta a vlakna tejto temy ich nezaujimaju resp. nemaju k tomu co povedat. Ale to asi neplati o "diskuteroch", ktori maju svoje prispevky takmer v kazdej teme a v kazdom vlakne, ci uz k tomu maju, alebo nemaju co povedat. Trochu autoreflexie resp. sebareflexie by niektorym prispevatelom nezaskodilo. To som tym chcel povedat. Ak sa ti moje vyjadrenie nepaci, alebo s nim nesuhlasis, mas na to plne pravo a ja to akceptujem. O tom je diskusia ...
jetylo píše:to :JMalik
Diskusia je to, co sa da citat par prispevkov vyssie, t.j,. uplne normalne prispevky, bez emocii, bez nadavok a hrubych slov, bez osocovania a bez nanucovania svojho presvedcenia inym............
dokken píše:.............Nechte uz ty obry a turbiny a race machiny, tohle dela v republice par procent lidi, tam je to kazdymu snad jasny..........
dokken píše:...... hlavně přechytralá věta "Do velkých modelů tato souprava nepatří".
coro píše:......Koľko má F12FG s FrSky Fasst compatible príjmačom?!?