LV píše:davehaja píše:Toto je jen další vděčné téma ve kterém se mohou zviditelnit "nejlepší kamarádi Ferdy Mravence".A že jich tady je.
Je. 75%
Neunavuj se.Jmalik je už vyjmenoval hned na prvních třech pozicích
davehaja píše:.......Toto je jen další vděčné téma ve kterém se mohou zviditelnit "nejlepší kamarádi Ferdy Mravence".A že jich tady je.
Rajny píše:
jen by me zajimalo kolik z vas ma nebo melo Dx6i, ze se tak aktivne do teto diskuze zapojujete
LV píše:arda1 píše:Myslím si že hmotnost modelů v tom nehraje až tak velkou roli - já bych Tx s plíškodržákem neřídil ani éro co má 300gramů..![]()
![]()
![]()
arda1BOT
V tých 80tych rokoch sme na Rx chvíľu používali klietky...
Vlastná skúsenosť je neprenosná
JMalik píše:davehaja píše:.......Toto je jen další vděčné téma ve kterém se mohou zviditelnit "nejlepší kamarádi Ferdy Mravence".A že jich tady je.
Je to fakt. Jsme blbci, že sem o tom vůbec něco píšem.
Chce to rány. Čím dražší, tím lepší. Pak se to skutečně dobře pamatuje.
Jste prostě někteří nepoučitelní![]()
davehaja píše:........na základě čeho mě hodláš poučovat ty?(neberu LV ten to bere na váhu).Vlastní zkušenost?Ok ale je to tvoje zkušenost tak ji nevnucuj ostatním.Zatím se neozval nikdo kdo prokazatelně spadl na špatnej držák baterek v Dx6i.Takže vaše rady jsou pro mě momentálně neopodstatněné.
Werret007 píše:JMalik píše: Vše z bublin
Dobrá, už jsem zticha, ale jen říkám že za 2 roky co s touto vysílajdou létám tak totálně ale totálně bezproblému, a to jsem si ji ještě předělal na mod 4
JMalik píše:....Věříš asopň tomu, že u téhle vysílajdy jsou blbě udělané trimy, snadno se to ulomí, je to konstrukční chyba, která jde ale poměrně snadno odstranit?
(Přestože Ty to máš totálně, ale totálně bez problému)

Werret007 píše:JMalik píše:....Věříš asopň tomu, že u téhle vysílajdy jsou blbě udělané trimy, snadno se to ulomí, je to konstrukční chyba, která jde ale poměrně snadno odstranit?
(Přestože Ty to máš totálně, ale totálně bez problému)
..............trimry zatím drží.............
JMalik píše:Jestliže zatím drží, je snadné to vylepšit tak, aby se to neulomilo.
Až se to ulomí, je to už o něco složitější opravit. Co si vybereš?
Werret007 píše:Zhotovím nové pokud bude potřeba opět z aluminia, v tom problém nevidím, měl jsem ji rozebranou a žádné složité věci jsem tam tedy neviděl, přehlédl jsem snad něco co by bylo po mechanické stránce složité??? Kolébka která ťuká na mikrospínače.