Nejlepší 3D EPP na trhu?

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od L.Bily »

MartinMartin píše:motor tam mám axi 2208/34 s vrtulí 9/5 jak jsem již psal a opravdu letoví čas je na lipol 1000mA až 13 minut létání opravdu pomalé 3d akrobacie žádné velké rychlosti jen převalování ale jak jsem také psal motor je na hranici výkonu s visu už to prostě nevistřelí ale pomalu se rozletí

Ja ti verim, len ma to zaujalo ale ja tam mam apc SF 10x4,7 a ked tomu nalozim tak to zere jak cert.
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
LV
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od LV »

MartinMartin píše:Co by jsem měl jako požít. Prostě jsem napsal že s 2200 je plošné zatížení mnohem větší tudiž letové vlastnosti jsou podobné jako sučko od sebarta nebo katana od hubeného samozřejmě že pořád ještě lepší tak opravdu nechápu vaši poznámku prostě na tréning ruk jsem do teďka používal obdobné modely ale tento je prostě nej. Mě přijde že si tady někteří hrají na mistry světa a obyčejné modeláře kteří létají pro zábavu nikdo nechápe tak proč bych nemohl trénovat velkou katánu s epp modelem který ruky rozhodně procvičí a navíc není třeba jezdit nikam na letiště ale polétám za barákem

Ak si myslíš, že letové vlastnosti akéhokoľvek modelu z EPP sú podobné 2m katane od Hubeného tak sa ti hoooooooooooooodne ospravedlňujem a už na túto tému mlčím :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
JMalik

#108 Příspěvek od JMalik »

MartinMartin píše:motor tam mám axi 2208/34 s vrtulí 9/5 jak jsem již psal a opravdu letoví čas je na lipol 1000mA až 13 minut létání opravdu pomalé 3d akrobacie žádné velké rychlosti jen převalování ale jak jsem také psal motor je na hranici výkonu s visu už to prostě nevistřelí ale pomalu se rozletí

To, že máš to EPP nedostatečně namotorované pominu (ani to nezkoušej diskutovat, protože ty Axíky trochu znám a létám.)
K tomu srovnání s konstrukčním Sebartem a Katanou ti mohu doporučit jediné - létej to (správně namotorované :wink: )
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od MartinMartin »

pujde tam silnější motor tento jsem vymontoval s menšího akrobata kterého stejně chci na zimu do hali sprovoznit a to budou už jiné časi jak tam bude výkon tak to se bude hned využívat a tudiž vzroste odběr a co se týče toho srovnání mě je jesné že letové vlastnosti se nedají přímo srovnávat větší éro větší setrvačnost a mnoho dalších ale řízení je pořád stejné a když model naložím právě 2200lipol tak už se přestává chovat jako lehoučký epp model ale reaguje na strátu rychlosti setrvačnosti se rázem zvětší prostě je to uplně jiný model který je více podobný větším letadlům[/i]
patty111

#110 Příspěvek od patty111 »

Koukam, ze to tady jede porad dokolecka :D
kdo se chce trochu posunout dal a chce si letani uzit, tak neznam nic lepsiho :D :D jak pro novacky, tak pro pokrocile, obe skupiny musi byt uspokojeny. Zadne letadlo me letani neuspokojilo natolik, jako prave toto.
Jeste nikdy sem nezalital s zadnym letadlem to, co s timhle. :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=NK7w5YU4cNA
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od MartinMartin »

Tak to éro vypadá dobře to se dá koupit jako stavebnice?

Ještě mám dotaz ohledně stavebnice od RC factory zajímá mě co je to za nit použitá na řízení na jiné halové modely používám kevlarovou nit a ta se v chladnu uplně prověsí a tato nedělá vůbec nic pořád je krásně naplá.
Popřípadě nějaký odkaz na osvědčenou nit použitelnou k řízení větších modelů jako je SU-29 RC factory a tudiž i létání venku v chladnu.
patty111

#112 Příspěvek od patty111 »

Koupit se da dneska vsechno :D
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od EPPmaniac »

Pattyho SUčko mám a vyzerá to super,
na pohlad to nemôŽe konkurovať 1,5m dreveným modelom ale keĎ sa na to dívam ( a dívam sa často,mám to v izbe a vŽdy ked zaspávam mám model pred očami) vždy ma to nadchne ,koncepčne je to velmi dobre spravené a velmi sa mi páčili krídla ktoré som videl na fotkách (podobné aké ma ThundeR) a s tým to musí lietAť super.

Velmi sa na ten model teším ,len bohuŽial kvalitná výbava do 1,5m modelu nieje pre mňa lacná záležitosť ale ten model má niečo do seba a som zvedavý keĎ ho v zime rozlietam ako si s ním budem rozumieť :)

PS:
Uź som k nemu kúpil aj štýlové kryty kolies ;)Obrázek
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
LV
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od LV »

patty111 píše:Jeste nikdy sem nezalital s zadnym letadlem to, co s timhle.

Tak daj video :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
mrpilot

#115 Příspěvek od mrpilot »

čauec, rád by som si do buducnosti poriadil nejaky EPP model na akrobaciu...
doteraz som lietal klasicke EPPčka plus helikoptery... keďže prevaha akumulatorov u mna doma je 2,2Ah tak som rozýšlal nad Super Zoom XL od Hacker model + nejaká HC výbava bude v pohod stačiť na tie začiatky...
čo myslíte ?
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od EPPmaniac »

SUper Zooom XL nie....

Keď tak Super ZOOma 1x1m alebo EPPčko od RCfactory :) stačí sa pozrieť tých 8 strán čo je tu zapísaných :)
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
mrpilot

#117 Příspěvek od mrpilot »

tých osem strán som prečítal :) prečo nie super zooma xl ?? napr do mierneho vetra sa mi to zdá fajn voľba..
ako som písal ide mi hlavne o baterky... nechcem kupovať nové sady len kvoli novemu lietadlu, snažim sa zatial udržovat letovy park na cca rovnakych amperhodinach :D
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od Peppy »

Tak skus TELINKacke Yaky alebo SUcka.... lietaju pohode a su navrhnute na 2200mah http://www.telink.eu/cz-detail-100913-yak-55-pevne-kridlo.html ale rovno zabudni na rozkladacie kridla, je to nepouzitelne
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
mrpilot

#119 Příspěvek od mrpilot »

no tie od Telinku maju 1100 rozpatie a super zoom xl 1200... takže cca podobné
no stále som sa nedozvedel prečo je ten super zoom xl nevhodný :lol:
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od Peppy »

mrpilot píše:no tie od Telinku maju 1100 rozpatie a super zoom xl 1200... takže cca podobné
no stále som sa nedozvedel prečo je ten super zoom xl nevhodný :lol:

Sak TELINKacky malo tuna viac ludi ( ja tiez ) a lietalo to pohode, tak naco vymyslat daco ine ktore tu zatial sa nikto neozval ze to ma?? Sice ten moj telinkacky bol pod spodnou doporucenou vahov lebo som tam mal maly motor a 1100mah, ale aj s tou 2200 to moze lietat pohode.... uz aj 1,1m je dost preto by som uz vyssie nesiel co sa tyka EPPcka
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“