Obecně XPesa maj problém s COM připojeného herního zařízení, proto bych se přikláněl buď k té redukci co si psal ale COM na USB a bude vyřešeno nebo jestli existuje com na GAMEport? To už je pravěkej vstup no USB ho vytlačila a přestali je dávat i na zvukovky..
Hoki píše:Tak mám koncovku tu 15kolíkovou = gameport. Tak co dál s tím a děkuju předem. Já tím ovládám krom FMS simulátoru ještě PC hry. Colina, F-1 a FS-2002.
Hoki proč ty vlasně chceš nakonci svého ovladače místo stávajícího GAMEPORTU USB??
TO Kabriolin: já měl na mysli to, že na gamebirdu mám koncovku-protikus jako je zezadu v PS ten 15kolíkovej Gameport. No a ten v tomto počítačí vzadu nemám. Tak jsem zkoušel sehnat něco do USB, než kupovat do PC nějakej ten další slot. Už jsem to podal přesně?
Hoki píše:TO Kabriolin: já měl na mysli to, že na gamebirdu mám koncovku-protikus jako je zezadu v PS ten 15kolíkovej Gameport. No a ten v tomto počítačí vzadu nemám. Tak jsem zkoušel sehnat něco do USB, než kupovat do PC nějakej ten další slot. Už jsem to podal přesně?
No vzhledem k tomu, že ta redukce stojí 499,- tak mi příjde rozumnější koupit novej ovladač SIM transmitter který stojí 790,- je přímo pro USB a ten starej někomu střelit kdo má ještě Game port.
Takhle vypadá SIMtransmitter
Ahoj všem,jsem tady nový a potřebuji poradit.
Mám koupený Simtransmitter,na FMS jede v pohodě ale na AFP je to nastavování složité,nevím kam co přiřadit v Controls/Aircraft setting/Properties díky za odpověď