va-models Pitts z EPP

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filian

#106 Příspěvek od Filian »

Jo nechám drátěný jen mám strach z toho přistávání do trávy louka na kterou chodím není nic moc já u žádného éra podvozek nemám vždycky to utrápím pod malou rychlostí a přistanu na břicho jakou rychlostí ten pitts přistává je to hodně rychlí nebo se s ním dá přistát i pod malou rychlostí
Abu
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Abu »

Pitts, Shark, Ultik a vsechny tyhle 100cm EPP dvojplochy od VA pristavaji krokem, proste fakt uplne pomalicku, jako vrtulnik. Kdyz trochu fouka tak dokonce umej ve vzduchu couvat. Pomalejsi ero je uz snad jedine nejaky 120g halovy akrobat.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
LosNegros
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od LosNegros »

JMalik píše:
LosNegros píše:No ten z toho odkazu je rozměrově naprosto ideální.
Jediná nevýhoda je, že moc dlouho nevydržel :-)

Takže hledat něco s tímto rozměrem, ale kvalitnější.

Přistáváš, nebo havaruješ?

:-)
Samozřejmě, že vždy jen ladně přistávám, co jsi si myslel?
EasyStar, Toro900, P51D Mustang - LM,
Pitts 2SCX - VA, Flash - RC Faktory, YAK55 3DProfile - Hyperion
Všechny v aktivní službě
mám ty kuličky rád :-)
dp
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od dp »

powder píše:
ksanddy píše:uhlíkový podvozek, který mě překvapil mile cenou-89 Kč...

Možná to bude jen načerněný laminát (tkanina, polyester) - u nás v obchodě jsem ho taky viděl.

Žádný laminát a polyester, ale uhlík a epox řádně temperovaný
Paczqo
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od Paczqo »

Když se tu řeší ty lyže tak přidám něco ze své zahrádky :-)
Přemýšlel jsem jak to vyřešit a skončilo to tak že jsem využil plastové středy z malých pěnových koleček, zalepil je do hranolu kterej je 3mm zapuštěnej v lyžině. pevnost je dobrá takže by to nemělo prasknout. Lyžina je lepena ze dvou vrstev 1,2mm překližka a 2mm balza. Lyže se mi nechtělolakovat a ani nebylo čím takže jsem je potáhl folií takže by odolnost proti vodě měla byt dobra, na fotce ještě nejsou komplet.
Ze stavby pittse zbyly všechny hlinikove draty (krom baldachynu je vše uhlík) vyrobil jsem z nich očka na předni i zadni stranu lyže, protahnul jsem jima gumu a uchytil k podvozku zatim jsem nezkoušel přistani pokud nepočítám pád z 1m na zem přimo na podvozek (nešikovne ruce) ale zkusil jsem jak to pojede na čerstv napadlem sněhu a je to v ohodě lyže je dost nahoře a neboří se.

foto: http://img2.rajce.idnes.cz/d2/4/4181/41 ... 050821.jpg
Graupner MX-12 HOTT, VA-Models Pegasus, Toro 900 TP
Buncek

Re:

#111 Příspěvek od Buncek »

LosNegros píše:
LosNegros píše:Já bych to viděl na nějakou 11x4,7 , 11x7 .
Bude to chtít asi vyzkoušet.

Myslím SF 11x4,7 nebo SF 11x7

K tem vrtulim litam s pittsem 3D,vis,nozak atd.. s vrtulou APC 12x6 a motorem eflite 480 outrunner a pecka vis na pul plynu a kdyz dam ve visu plnej tak to vystreli jak raketa :lol:
Filian

Re: va-models Pitts z EPP

#112 Příspěvek od Filian »

Dobrý den dnes jsem byl zalétnout tento model ale hrozně špatně se s ním zatáčí a když letím tak model letí rovně ale jakoby bokem tak nevím čím by to mohlo být slepený je OK.Mohl by jste my někdo poradit čím by to mohlo být.Jestli těžištěm je podle návodu nebo velkou vrtulí nebo jestli je to přemotorovaný mám tam motor BL 2810 a vrtuli APC 10/4,7 vše jak doporučuje výrobce www.ivanika-models.cz. Mám PITTSE od VA-MODELS a létá perfektně.Takže díky moc za každou radu vím že takhle se problém těžko předpovídá ale přeci jen někdo určitě máte větší skušennosti a budete pravděpodobnou příčinu vědět takže díky moc za každou radu
Buncek

Re: va-models Pitts z EPP

#113 Příspěvek od Buncek »

asi bych vyosil vic motor nebo mam smerovku porad docela znatelne doprava a leti to rovne
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“