Létání u Skuhrova "Na Vlně"
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase pár fotek zde
Mě se to dneska s Gliderem tak líbilo, že kdybych měl víc baterek a oči jako sova, tak stojim na letišti ještě teď. Velká škoda toho Tomášova CAPa, ale Petr je prostě IronMan - co dělá lopatka?
Jen sem zvědavej jak se poperu s EPA 1200. Když sem dneska viděl toho mustanga, tak se toho začínám docela bát.
Mě se to dneska s Gliderem tak líbilo, že kdybych měl víc baterek a oči jako sova, tak stojim na letišti ještě teď. Velká škoda toho Tomášova CAPa, ale Petr je prostě IronMan - co dělá lopatka?
Jen sem zvědavej jak se poperu s EPA 1200. Když sem dneska viděl toho mustanga, tak se toho začínám docela bát.
Optima II /2,4 GHz..Solius /2,4 GHz.
Šlehač NE SoloPro 328
Šlehač NE SoloPro 328
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
Otass, pěkné fotky
... lopatka je v poho, tan hlavní náraz šel do šíje a tu mám býčí
... trochu to bolí a už se dělá modrák, ale jsem v pohodě. Více je mi líto Tomáše, neboť jistě zažívá různé výčitky a zničil si éro. Na Tomáše se na 100% nikterak nezlobím, že měl tak dobrou trefu. Je to však poučení pro nás všechny a určitě nikdo z nás již nebude létat nad žádným člověkem. Dodržování určitých bezpečnostních pravidel je nutné
z epa1200 určitě neměj strach. Viděl jsi, že Mustang byl hodnej jak beránek.
z epa1200 určitě neměj strach. Viděl jsi, že Mustang byl hodnej jak beránek.
-
TomasTR
- Kontaktovat uživatele:
Hele chlapi, to co se mi dneska stalo, za to bych se chtěl veřejně omluvit, byla to moje velká chyba, beru si z toho jednoznačně ponaučení a Petrovi se tímto ještě jednou moc a moc omlouvám.
Doufám, že jeho zranění nebude mít nějaké následky, je mi to fakt moc líto.

Doufám, že jeho zranění nebude mít nějaké následky, je mi to fakt moc líto.
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
www.rctomas.webnode.cz
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
Saaakra ... nemohl si trefit me ? Ja chci taky flasku
Neee delam si srandu ... sem rad, ze Petr je OK a myslim, ze tohle se muze stat, ja z toho mam obavy snad pokazde kdyz sem ve vzduchu. Kazdopadne az budem moc jet dolu, tudiz az nebude snih, bude to zase lepsi a bezpecnejsi, pac tam se nemusis otacek kvuli stromum, ale lze litat vsude okolo.
Neee delam si srandu ... sem rad, ze Petr je OK a myslim, ze tohle se muze stat, ja z toho mam obavy snad pokazde kdyz sem ve vzduchu. Kazdopadne az budem moc jet dolu, tudiz az nebude snih, bude to zase lepsi a bezpecnejsi, pac tam se nemusis otacek kvuli stromum, ale lze litat vsude okolo.
DX6i - Easy Glider - Vespid - FW190 - Su29
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
-
TomasTR
- Kontaktovat uživatele:
MichalF píše:Saaakra ... nemohl si trefit me ? Ja chci taky flasku![]()
![]()
![]()
Jo to souhlasím, nebyl jsem z toho prostoru nadšenej, ale můj chtíč létat byl silnější než já, ale opravdu ponaučení pro mne je z toho veliké...
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
www.rctomas.webnode.cz
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele: