boZZda píše:V heliservis.ue je dlouhodobě nedostupný
No, já se tam zítra stavím a vzhledem k tomu, že vím, že je jenom jeden, tak nebudu říkat pochopitelně kde.
Každopádně ve čtvrtek se tam stavím a potom i řeknu, kde to bylo
Jinak moc by se mi líbil takový ten vak místo celého kufru. Kufr je strašný krám. Nevíte někdo o něčem takovém? Vypadá to jako vak na tenisovou raketu nebo co.
Mam vak na 8 raket, závodní babolat...vrťase tam schováš
Myslím, že se vydám do obchodu s Protosem v ruce. Budou mít ale ze mě prču. Už to vidím...
Ty lepší vaky maj i výztuhu bočnic, což pomůže v případě zmáčknutí vaku, to jestli na tebe někdo bude koukat divně, nebo se smát, na to se neohlížej... myslim že budou rádi že budou mít kšeft
S kufrem či brašnamy to bude špatný. Nikd nic není skladem (nikde!).
Dotaz na Protosáky:
Všechno jsem pokud možno sešteloval a vyvážil, ale. Když sepnu listy dozadu do toho gumového držáku, tak pohybuji pádly nahoru a dolu na koncích padel cca +-5mm (celkem tedy 1cm). Mám pocit, že se ten pohyb odehrává na desce cykliky a horním přepákování co je na unašečích. Je to takhle OK? Jak moc se to může hýbat?
Díky všem
bavarianDemon 3X a 3SX SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Zdravim lidi .Mam problemek. Stavim si Protose a nejak mam problem nastavit serva tak aby jejich draha nebyla delší než dovoluje mechanika. používam vysilač Spektrum dx7 a serva HS-5245 MG . Problem nastava při zapnuti modelu kdy si asi vysilač projíždí drahu serva (všech tři ) a je jedno jak a co je nastavene a serva se rozjedou na celej svuj rozsah ,jedno i opačnym smerem . Jen že se to cele zasekne protože to jde na doraz a serva tlačej a dal už nemužou a pak se začnou cukat.... Zkoušel jsem tedy davat menší páky aby to prvotní zapnuti probehlo jak ma ale myslím si že davat menší paku neni to nejlepší řešení . pokud to prvotní projetí serv probehne v pořádku tak pak začina fungovat to moje nastaveni rozsahu drahy ve vysilačce a vše už funguje tak jak má. Dělám něco špatně ? Nebo je ta to jine řešení ?
Rozhodne sundej packy ze serv, pak nastav kanaly na polovinu(paky uprostred), staci treba v rezimu pro letadla,a teprve pak nasad packy(tak aby byli kolmo). Pak dej heli mod a steluj ccpm.
Zrejme mas packy natocene spatne, takhle ty serva leda znicis, pokud narazej do dorazu
AdamProg píše:Rozhodne sundej packy ze serv, pak nastav kanaly na polovinu(paky uprostred), staci treba v rezimu pro letadla,a teprve pak nasad packy(tak aby byli kolmo). Pak dej heli mod a steluj ccpm. Zrejme mas packy natocene spatne, takhle ty serva leda znicis, pokud narazej do dorazu
Ale tohle vše už jsem delal a stejne ty serva jednou vic než mechanika dovoli a jedno opačne. Tady jse o to že pri prvotnim zapnuti vysilačka nebere vubec vpotaz jak ji mam nastavenou a serva se rozjedou na celou svoji drahu až potom zasne fungovat podle meho nastaveni a v tyhle prvotni kalibraci je problem ,myslím že dx6 mi nedala že jedno jelo opačne a jeli všechny stejne tady z nejakeho duvodu jede jedno opačne
Nemas nahodou Inovator? Tak to je divnem co tam mas za serva a elektroniku? Mel si pri vycentrovani serv vynulovany subtrimy?
Zkus zmensit rozsach serv ve vysilacce.
Tak mě napadá, že jsem musel při přechodu z DX6i na DX7 jeden kanál reverzovat, protože jedno servo na cyklice šlo úplně na druhou stranu, přestože jsem na helině nic jiného neměnil. A vůbec jsem to neuměl pochopit
AdamProg píše:Nemas nahodou Inovator? Tak to je divnem co tam mas za serva a elektroniku? Mel si pri vycentrovani serv vynulovany subtrimy? Zkus zmensit rozsach serv ve vysilacce.
o kousek víš je napsane co tam mam ,mam vše na nule a taky tam pišu že na prvotni zapnuti mužu mit nastavene co chci a stejne se cela draha serv projede. Mužu mit nastavenej rozsah třeba na 30% a chova se to stejne