V podstatě není moc co dodat, je to použitelná varianta s nezvyklým a podle mě atraktivním vzhledem. Vady to má taky, bezprostředně bych viděl asi toto:
Uvnitř je fakt kurevsky málo místa. Regly mám Hobbywing 10A, které rozhodně velké nejsou, ale s konektory se prostě nevejdou (myslím pro trvalé osazení, v tuto chvíli je tam takto mám, ale je to superprasárna a navíc by se už nevešel Mobius). Ani mi to nevadí, stejně jsem uvažoval o přiletování kabelů natvrdo, jen upozorňuji na to, že to je nutnost, ne "vychytávka". To samé přijímač - DSM2 satelit bude přirozeně v pohodě, ale pokud bych tu možnost neměl, tak umístit dovnitř běžný malý RX by vůbec nebylo snadné. Nebo kabely k CC3D - musel jsem vyndat z plastu a použít jen dutinky, nejlépe by bylo i zde pájet natvrdo k desce.
Druhá věc - provedení je fakt optimalizováno na let v FPV race stylu. Takže trup a s ním kamera je při letu vpřed krásně v horizontu, perfektní, má to ale druhou stránku v tom, že z tohoto copteru třeba nenatočíte video z visu, protože v tu chvíli míří "do nebe". Nemusí vadit, ale univerzálnost to snižuje.
Celkem vzato jsem ale docela spokojen