M1 píše:...no myslim, že na Model Hobby bude jejich stánek dost obsypanej
Ale šak ja som myslel nulový záujem z mojej strany. Ostatní nech len kupujú a keď by sa náhodou ukázalo, že je to OK, možno kúpim aj ja.
M1 píše:...no myslim, že na Model Hobby bude jejich stánek dost obsypanej
[quote
6) mam fatalni problem s dosahem. signal mi vypadava s letadlem co je 200m vysoko (antenky kolmo, vyvedene ven). Na padestai metrech mam signal kolem lvl 2-3. Na zemi jsem zkousel vzdalenost 70m - prijimac jsem mel cca 30 cm vysoko (byl jsem na louce sam, takze mi nemel kdo podrzet model, takze jsem ho jenom sikmo oprel). Na 70 metrech jsem byl na urovni 2 a obcas signal vypadnul. Pri range testu tak jsem byl 0-1. Z urovne 9 to klesa priserne rychle. Zkousel jsem to i na druhem letadle - tam jsou antenky v trupu z EPP a chova se to uplne stejna. Kdyz s letadlem pristanu cca 30m od sebe, tak jak je na zemi tak vypadne signal. Zitra zavolam do jeti a poslu kdyztak reklamaci. Musim najit jeste ucet - coz muze byt problemDam zase vedet.
BTW nechteli by me v jeti jako betatestera?
Genagen píše:Jinak vario je o chlup zpozdene i kdyz mam letadlo i vysilacku tesne u sebe.
Genagen píše:jenom indikace signalu. Jestli se hybou serva jsem nezkousel. Zkusim zitra.
michalv píše:Ahoj, ty testy nejsou dobré provádět ve výšce 30cm, to se 2,4G nelíbí. Já jsem zkoušel položit letadlo do trávy a zmenšil se dosah cca na 50m. Bylo by dobré, kdyby jsi držel letadlo v ruce. Takto jsem to zkoušel na RANGE TEST a chodilo to 170m.
Jinak držíme palce, aby ti vše fungovalo jak má
Genagen píše:Takze poznatky z dneska
- vypnul jsem upozorneni na slaby signal (rozhodl jsem se verit poctivema range testu)
- vario funguje dobre - zadne zpozdeni se vzdalenosti se nekona
- vetrone jsem vyhnal nekam kolem 600-700m (nevim presne, nebot po letu kdyz jsem se chtel podivat jak vysoko jsem byl tak jsem to popletl a zaznam vymazal) - byly tam kopance podle varia 14 m/s.
- Telemetrie fungovala, vario variovalo. Nekde kolem 600+m zacalo vypadavat - ale letadlo bylo porad riditelne. Vzdalenost byla urcite vic nez 1km.
Dnesek - velka spokojenost, krasne jsem si zalital
Genagen píše:- vypnul jsem upozorneni na slaby signal