petrfm píše:Popravde jsem ty bezpadlovky videl a vaham, jestli do toho jit. Zacatecnik uz nejsem, na druhou stranu, stale se ucim litat. Mechanika mi nevadi, co mi vadi, ze ta nova padlova PRO verze je dost komplikovana a tim padem draha. Kazda havarka bude bolet, protoze se vzdycky neco na hlavnim rotoru pomlati. Bezpadlo je asi vyrazne jednodussi, da se nahradit i dily od tarotu, ale mam k tomu nejakou neduveru, zabrany. Jsou to zbytecne obavy? Urcite nechci DFC, litam spis klasicky, mam v planu lehke akro, ale nechci porad neco nastavovat a ladit, na padlu se mi libi, ze nastavim uhly a tradaa na letiste.
Jak na tom vubec je to bezpadlo, co je v setu toho 3G, nebo co to je. Je to dobre, nebo mne pak zase ceka vymena jednotek a dalsi laborovani?
P.
Na youtube jsem viděl videa kde lítaji s bezpádlovou hlavou a bez 3D axis gyra.Uvažoval jsem o tom do mojí polomakety ,ale byl bych rád kdyby se tady k tomu někdo vyjádřil.Někdo kdo s tím má zkušenost.Druhá varianta je že to nejdřív vyzkouším ve 450.Nerad bych s tou polomaketou fláknul.