Heli HK-450 z HC
- Kenny McCormick
Ladul píše:Gyro drzi na origos Futaba lepence a drzi jak fik. A ty buzirky sou tam kvuli ochrane servokabliku, nekdo ma takove ty spiralove hadicky ja sem zkusil tohlemaj to na HC v nekolika barvach a nekolika velikostech
cusik, prosimte posles mi llink na ty sitovany buzirky, nejak to tam nemuzu najit, asi si poridi, brejle:)
Kenny McCormick píše:Ono pri tych vibraciach sa moze odlepit, ked jeho vaha posobi dole. Videl som to fixovat zipsom na videach na helifreak..
Ochrana servokablov pred cim? oklepu sa o hrany?
No zatim sem s tim nemel problem, kontroluju to hodne casto. No on jak je ten ram plechovej tak sem to raci takhle potah a pac sem byl linej zkracovat kabely na miru tak tam mam tech burizek desnej kopec a jak sou krasne zlute tak je celej vrtulnik lip videt ve vzduchu
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Ladul píše:Kenny McCormick píše:Ono pri tych vibraciach sa moze odlepit, ked jeho vaha posobi dole. Videl som to fixovat zipsom na videach na helifreak..
Ochrana servokablov pred cim? oklepu sa o hrany?
No zatim sem s tim nemel problem, kontroluju to hodne casto. No on jak je ten ram plechovej tak sem to raci takhle potah a pac sem byl linej zkracovat kabely na miru tak tam mam tech burizek desnej kopec a jak sou krasne zlute tak je celej vrtulnik lip videt ve vzduchu![]()
![]()
ten link na tie sietky by sa aj mne hodil
lesar píše:cusik, prosimte posles mi llink na ty sitovany buzirky, nejak to tam nemuzu najit, asi si poridi, brejle:)
Tady
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Towmaster, Tiger Trener
No ono tohle je udelane dost prasacky
kdyz si s tim pohrajes, to obnasi vypichani dratku z toho cerneho umelohmotneho konce, tak se to vleze i do tech 3 mm a na koncich to pak jen stahnes klasickou smrstovaci buzirkou (bacha pri stahovani ty burirky oni sou ty sitky dost jemne tak rychle hori taky) tak to vypada uplne jinak. Ja sem se s tim tady moc nemazal a natahal sem to do tech 6 mm a oblepil to jen klasickou elektrikarskou paskou (oni se totiz ty sitky na konci dost trepi kdyz neni clovek opatrnej a roztahuje to moc). Chce to trosku sikovnosti a cviku a jde to udelat fakt hezky
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Towmaster, Tiger Trener
Ladul píše:No ono tohle je udelane dost prasackykdyz si s tim pohrajes, to obnasi vypichani dratku z toho cerneho umelohmotneho konce, tak se to vleze i do tech 3 mm a na koncich to pak jen stahnes klasickou smrstovaci buzirkou (bacha pri stahovani ty burirky oni sou ty sitky dost jemne tak rychle hori taky) tak to vypada uplne jinak. Ja sem se s tim tady moc nemazal a natahal sem to do tech 6 mm a oblepil to jen klasickou elektrikarskou paskou (oni se totiz ty sitky na konci dost trepi kdyz neni clovek opatrnej a roztahuje to moc). Chce to trosku sikovnosti a cviku a jde to udelat fakt hezky
Ok, objednam si tie 3mm, dakujem za radu Ladul
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
takto nejak to mam aj ja. kable od serv som omotal dookola kablikom.Zero píše:No já to tak nemám,já to mám jak tyakorát mám přijímač na tý horní šikmý desce a baterku před motorem dole.Regl za motorem na bočnici
ak by niekomu pomohlo, tu je foto:

Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG