Heli a vaše nehody
- Kenny McCormick
Howking píše:Tak jsem tam dal nízký timming a dneska jsem spadl zase. Já fakt nevím, co s tím je - zase při bočním tictocu - a byl to až třetí let a zdaleka ne nejtvrdší.
Na nízkootáčkovou hodněpólovou oběžku patří předstih alespoň střední, lépe - vysoký. Pokud tam ale máš alespoň střední, tak si myslím ,že to kvůli nevhodnému předstihu nevypadne. Tam bude jiná chyba, jaká, to nevím. Málo informací.
- DaveLister
- no už jsem spadl na nízký timming a na střední timming - vysoký mohu vyzkoušet. Jestli jsem to dobře pochopil je vysoký předstih ekvivalent vysokého časování?Troll píše:Howking píše:Tak jsem tam dal nízký timming a dneska jsem spadl zase. Já fakt nevím, co s tím je - zase při bočním tictocu - a byl to až třetí let a zdaleka ne nejtvrdší.
Na nízkootáčkovou hodněpólovou oběžku patří předstih alespoň střední, lépe - vysoký. Pokud tam ale máš alespoň střední, tak si myslím ,že to kvůli nevhodnému předstihu nevypadne. Tam bude jiná chyba, jaká, to nevím. Málo informací.
Naposledy upravil(a) Howking dne sob 02.04.2011 23:00, celkem upraveno 1 x.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- zajímavý postřeh - prokluzovat mi nemůže - mám osu motoru napilovanou a červíka v ní - samozřejmě jsem to teď zkusil - no zkusím víc napnout řemen - třeba skočí řemen.DaveLister píše:Co treba prokluzujici pastorek? Motor treba v tictocu zabere - pastorek(nebo neco jineho) proklouzne a na motoru vyleti otacky, coz regl zmate a rozfazuje se.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Celou zimu to vůbec nedělalo - je tu jedna souvislost - už mi začínají odcházet baterky (Turnigy Nanotech cca40 cyklů) a byl jsem nucen prohloubit křivky a zesílit mixy do plynu - měl jsem 100,90,85,90,100 a mixy do plynu z klonění a klopení 11%. Nyní mám 95,80,75,80,95 a ,ixy do plynu 15%. Jinak otáčky neudržím - může tam být souvislost. Všeny tři případy nastaly až po té, co jsem takhle křivky předělal.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
AdamProg píše:Tak mam Trex500ESP zase uplne na sracku, a ani jsem si nezaletal. Pred tim nez pujdu ven jsem v byte delal motorovou zkousku a po cca 10s se vrtulnik totalne roztrelilJa to nechapu, nevim asi se utrhl list.
A ten byt pořád ještě máš? A všichni živí a zdraví?
Tý jo, já si vůbec nedovedu představit, že bych něco takového zkoušel doma v obýváku... Mám sice šestikilo, ale i to pětikilo je už dost velký.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
AdamProg píše:Tak mam Trex500ESP zase uplne na sracku, a ani jsem si nezaletal. Pred tim nez pujdu ven jsem v byte delal motorovou zkousku a po cca 10s se vrtulnik totalne roztrelilJa to nechapu, nevim asi se utrhl list.
Proč ne... může se stát - ale stejně ...... jak se může utrhnout list? To mi hlava nebere