Hlasový modul pro T9x
Re: Hlasovy modul pro T9x
Mno, to LMko ven dostanu, ale ten atmel bude porod. pritom programovat jde, tak si myslim, ze by nemusel byt ko. tezko rict. Osciloskop doma nemam. skoda ze to neni na normalni soucastky.. vetsi ale bez problemu . mno nic. Nejlepsi by to bylo napajet to vse znova na new desku. Ale neni to za par kc, a dasich 500,,- hold ted uz nemuzu dat..
Carione-T9X || BETA 1400 III | GAMA 2100
"Vzlétnout můžeš, přistát musíš."
www.carione.cz
www.carione.cz
carione píše:Mno, to LMko ven dostanu, ale ten atmel bude porod. pritom programovat jde, tak si myslim, ze by nemusel byt ko. tezko rict. Osciloskop doma nemam. skoda ze to neni na normalni soucastky.. vetsi ale bez problemu . mno nic. Nejlepsi by to bylo napajet to vse znova na new desku. Ale neni to za par kc, a dasich 500,,- hold ted uz nemuzu dat..
Možná lepší bude se zkusit rovnou domluvit s mhotarem, že bys mu tu složenou desku poslal a on by se na to zkusil mrknout. Pokud má funkční desku tak může při měření porovnávat. Jinak jak to tak vypadá tak asi bude problém najít závadu jen tak naslepo.
JJ, psal jsem mu SZ, ale nejspiše tu ještě nebyl. Kdyz bude ochoten, budu jenom rad 
Deska sice uz dostala trochu zabrat, protoze odpajovani slo par pinu pryc, ale i tak neni problem vse prepojit na nepajive pole. v tom se vyznam no.. uvidime.
Deska sice uz dostala trochu zabrat, protoze odpajovani slo par pinu pryc, ale i tak neni problem vse prepojit na nepajive pole. v tom se vyznam no.. uvidime.
www.carione.cz
www.carione.cz
Nebudete tomu věřit, ale žádnou složenou desku nemám, mám tu pro sebe součástky a PCB, ale neměl jsem čas to složit.
Ještě prosím změř odpor vývodů LM386 proti zemi, hlavně piny 2 a 5.
Když vidím tvoje odhodlání, tak svolím se zasláním ke mě na opravu, už budeš třetí
Když vidím tvoje odhodlání, tak svolím se zasláním ke mě na opravu, už budeš třetí
www.opentx.cz
mhotar píše:Nebudete tomu věřit, ale žádnou složenou desku nemám, mám tu pro sebe součástky a PCB, ale neměl jsem čas to složit.
Ahoj,
Pin2 (- input) = 1k
Pin5 (V out) = nekonecno (víc jak 2M, vice mi merak neumi zmerit)
Měřeno na vypnute desce.
V priloze se muzes podivat na obrazky jak zatim deska nechtene starne
A děkuji předem za tvuj přístup a pomoc. To se ceni
Napiš mi prosím do SZ adresu.
www.carione.cz
www.carione.cz
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
jestli tam mas LE33, dej mu na vystup tantal tak 4,7 mikro, jinak ti kmita.. To bude celej problem, kdyby ses podival do jeho datasheetu, tak uz to vis 
OK2WY
JirkaA píše:jestli tam mas LE33, dej mu na vystup tantal tak 4,7 mikro, jinak ti kmita.. To bude celej problem, kdyby ses podival do jeho datasheetu, tak uz to vis
Ahoj mam tam tohle tohle
V obrazku je datasheet zapojeni toho TS1084. tak to mam, jen tam neni 10uF ale 330 uF/6,3V, co z je ok, ne ?
A pokud jsem to pochopil co pises, tak je potreba tam dat elek. kondik paralelne k vystupu toho stabilizatoru. To tam ale je. jsou tam 2 kondiky, jeden je za 5V stab. a druhy je za 3,3V stab. Sice to nejsou tantaly, ale to by podle me nemuselo vydit ne ?
- Přílohy
-
- Výstřižek.PNG (11.15 KiB) Zobrazeno 3043 x
www.carione.cz
www.carione.cz
Tak, dneska odpoledne odesláno mhotarovi, tak jsem nedockave natešen na to čím to bude, že mi to nejde 
www.carione.cz
www.carione.cz
Mhotar:
Ahoj, tak jak to vypada s tím mojim zazrakem, uz ses na to dival ?
Venku je krasne, tak predpokladam, ze stejne jako ja si byl radsi venku
Ahoj, tak jak to vypada s tím mojim zazrakem, uz ses na to dival ?
Venku je krasne, tak predpokladam, ze stejne jako ja si byl radsi venku
www.carione.cz
www.carione.cz
Leží to tu, ale bohužel nebylo zatím kdy to rozbalit. Bohužel nebyl čas ani na lítání, prcek je nemocnej, tak dělám chůvu. Do dílny se dostanu asi až ve středu.
www.opentx.cz
mhotar píše:Leží to tu, ale bohužel nebylo zatím kdy to rozbalit. Bohužel nebyl čas ani na lítání, prcek je nemocnej, tak dělám chůvu. Do dílny se dostanu asi až ve středu.
V pohodě, myslel jsem si to, ze se neco deje. Malá je sice zdrava, ale dneska spadla na hlavu na kachlicky. (delala blbosti u bazenu) tak ji taky hlidam jestli spi a dycha) Ale jinac uzivame "leta".
V patek jsem byl letat s Gamou mno a urvala se mi asi v 50m vydlycka na vykoskove, takze si dokazes predstavit co nasledovalo... Takze az budu mit pul den cas, budu lepit, rovnat, cistit a snazit se to dat dohromady..
(spinavy regl, jedna klapka utrzena, zadek ulomeny, pul vyskovky ulomene, predek splacnutej, sklopka v game)
By cloveka rozbrecelo.... skur... china. po vyplate jdu koupit kovove vydlicky, panty, purex a polohuste vter. lepidlo.
www.carione.cz
www.carione.cz
Tak jsem tu tvoji desku připojil na laboratorní zdroj 3.3V i 5V a představ si, všechno se tváří že je v pořádku, odběr do 10mA, napětí sedí. Neposlal jsi mi SD kartu s držákem, tak teď víc nevyzkouším.
Buď byly ty stabilizátory nějaké špatné, nebo jestli bys ten svůj měřák neměl hodit do kopřiv.
Buď byly ty stabilizátory nějaké špatné, nebo jestli bys ten svůj měřák neměl hodit do kopřiv.
www.opentx.cz
mhotar píše:Tak jsem tu tvoji desku připojil na laboratorní zdroj 3.3V i 5V a představ si, všechno se tváří že je v pořádku, odběr do 10mA, napětí sedí. Neposlal jsi mi SD kartu s držákem, tak teď víc nevyzkouším.
Ahoj. Tak to je divné. Já jsem ti posílal i ty tranzistory že ? Problém je že i bez sdkarty se začal ten 5v stabilizator hřát. Zdroj jsem měl aku z letadla 11,6v nebo kolik to je přesně ten 3článek.
www.carione.cz
www.carione.cz
Mhotar:
Ahoj, nějaké novinky s modulem ? Pokud ne, pošli zpět, jestli je vše ok..
Ahoj, nějaké novinky s modulem ? Pokud ne, pošli zpět, jestli je vše ok..
www.carione.cz
www.carione.cz
Tak jsem z5 u litani a koukam ze vyvoj voice modulu poskocil.
Mam stary voice z Emartee ma smysl jej nahradit novym AudioMegaV2?
Diky
J.
Mam stary voice z Emartee ma smysl jej nahradit novym AudioMegaV2?
Diky
J.
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky