Možná neodpověděl úplně hezky, ale asi má pravdu. Mám tule hračku týden, ale za den tak 4 baterky otočím. Zkoušel jsem to i s klíčenkovou kamerou a doba letu nebyla až o tolik kratší (můžu nahodit vido i s časem, ale moc tam toho není vidět), ale jen jsem vysel a pomalu poletoval. Když pak fouklo, bylo vidět jak motorky nestíhaj a maj co děat, aby to udržely v rovině. Výměna baterky je tak na minutu, to není tak strašný

Měl bych další dotaz na ovládání. Dvakrát se mi stalo, že byl copter daleko a už sem nevěděl, jak je na točený. Když ale hejbnu páčkou, zůstane v tom pohybu a nevrátí se. Doufal jsem, že když pustím všechny páčky a jen přidám plyn, tak se nějak pomalu zastavý a bude jen stoupat. Ale on si zapamatuje výchylku a pokud nehnu na druhou stranu, tak ji pořád drží. Jde to nějak nastavit, aby se hýbal do stran jen pokud držím vychýlenou páčku? Nebo je to kravina? Vim, že když chyhle vypnu motor a zase nahodím, tak udělá to co chci. Určitě je lepší nelítat daleko a mít to pod kontrolou, ale než se to naučim, byla by fajn pojistka.