Blade mCP X BL

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Keml

Re: Blade mCP X BL

#331 Příspěvek od Keml »

Tak dneska jsem "Goblíka" dodělal.Posílám pár fotek.
Přílohy
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
vasylp

#332 Příspěvek od vasylp »

tak mam menši problém s vrtasem, při přepínaní pro 3D let helinku hodně naklápí do práva čím to muže byt
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
Keml

#333 Příspěvek od Keml »

vasylp píše:Tak to by mě fakt zajímalo nic nepasovalo třeba ten ocas nebylo jak upevnit a byl cca o 2cm delší kabina o dost větší no prostě drahej klump

Kryt ocasu musíš zkrátit ,vyříznout obélníkovou díru pro nacvaknutí stabilizátoru na nosník který drží kryt vzadu u vtulky . Je to nakresleno v návodu.Ve předu jsem udělal podle označení dírku a prostřih pro nasazení na nosník, na místě ho drží i nasazená kabina. Kabinu ostříháš podle rysek na výlisku a na jedný půlce necháš přesah pro slepení .Já použil pro slepení obou polovin tenkou oboustranou lepicí pásku. Musí to pasovat.
Naposledy upravil(a) Keml dne čtv 13.06.2013 23:28, celkem upraveno 2 x.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#334 Příspěvek od prochel »

Keml píše:Kryt ocasu musíš zkrátit ,vyříznout obélníkovou díru pro nacvaknutí stabilizátoru na nosník který drží kryt vzadu u vtulky . Je to nakresleno v návodu.Ve předu jsem udělal podle označení dírku a prostřih pro nasazení na nosník, na místě ho drží i nasazená kabina. Kabinu ostříháš podle rysek na výlisku a na jedný půlce necháš přesah pro slepení .Já použil pro slepení tenkou oboustranou lepicí pásku. Musí to pasovat.
tak to jsem všechno udělal a ta kabina byla pořád větší než rám a když sem jí zmenšil aby alespoň trochu pasovala tak jsem tam přidal ten ocas a jakej neskutečnej brajgl to dělalo za letu to bylo neskutečný ten ocas se prohejbal chytalo to vibrace a ten šustivej zvuk no hrůza
je to zahozený v koutě na zimní večery aby se to trošku vyztužilo uhlíkem
a je konečně krásně tak proháním plnokrevnýho goblina
Keml

#335 Příspěvek od Keml »

Hmm....Goblina 500 chci taky ten nemá chybu ,mě se líbi zelenej ,ale chce to ještě nějaké hodiny létání a nějaký kačky.
vasylp

#336 Příspěvek od vasylp »

Stava se občas taky někomu že helinka při zapojeni baterky nemůže najit vysílačku, a chce spárovat, a když odpojím baterku, a zase připojím tak naběhne a hned se spáruje.
Myslím, že jak jsem psal to naklápěni serv při přepínaní na 3D bude taky v elektronice zkoušel jsem a 2x z 10 helinka prudce naklápělas do práva.
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
petsild
Kontaktovat uživatele:

#337 Příspěvek od petsild »

vasylp píše:Stava se občas taky někomu že helinka při zapojeni baterky nemůže najit vysílačku, a chce spárovat, a když odpojím baterku, a zase připojím tak naběhne a hned se spáruje.

Problém s párováním mám tak jednou za 20 aku. Tohle se dělo i při mém prvním Mcpx, tedy asi vlastnost modelu :) nechci to zlehčovat, ale dokud to nepujde vůbec řešit nebudu. Jinak žádnou jinou vadu jsem nezjistil.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#338 Příspěvek od RimmerCZ »

Taky mi to dela. Nekdy trva i hodne dlouho nez se chytne.
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#339 Příspěvek od RimmerCZ »

Kluci meli jste taky problem trosku v vrtenim ocasu pri visu ? Nekdy mi to dela, nekdy ani ne. Samozrejme ja prd litam, tedka jsem odlital tak 15 baterku asi a porad se snazim udrzet na miste, max. popoletim dopredu dozadu a porad takhle, ocasem ke me. Jsou to nervy hehe :) Nekdy se cely ocas trepota, nekdy je klidny. Nastaveni hodnot vysilacky mam presne podle navodu DX6i. Da se s tim neco delat nebo neresit ?
prikrylm

#340 Příspěvek od prikrylm »

RimmerCZ píše:Kluci meli jste taky problem trosku v vrtenim ocasu pri visu ? Nekdy mi to dela, nekdy ani ne. Samozrejme ja prd litam, tedka jsem odlital tak 15 baterku asi a porad se snazim udrzet na miste, max. popoletim dopredu dozadu a porad takhle, ocasem ke me. Jsou to nervy hehe :) Nekdy se cely ocas trepota, nekdy je klidny. Nastaveni hodnot vysilacky mam presne podle navodu DX6i. Da se s tim neco delat nebo neresit ?

nefouká do toho vítr?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#341 Příspěvek od RimmerCZ »

Ani nevim. Zkusim to vysledovat. Ale nevylucuju to.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#342 Příspěvek od prtka »

Jsou to nervy hehe :) Nekdy se cely ocas trepota, nekdy je klidny. Nastaveni hodnot vysilacky mam presne podle navodu DX6i. Da se s tim neco delat nebo neresit ?[/quote]

Ničemu to nevadí. Při letu to nepoznáš. Jen lítej :D
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
EvzEn

#343 Příspěvek od EvzEn »

Tak jsem letal a jelikož me blbce začli svedit prsty, zkusil jsem cosi jako osmu v invertu a neuvedomilsi,že nejsem nad trávou.. bum prásk..
Od té doby se mi nějak rozkmital ocas, zase, předtím jsem to uplně odstranil upravou v TRAVEL ADJUSTna 95%, nemáte někdo podobnou zkušenost ?
Předtím kdyžjsme letel rychle doprdu nic to nedálo, ted je slyšetjak se ocas klepe, dokonce klepe i ve visu..

Zkoušel jsem i sundat ploutvičkuanepomohlo to, jinak příčná neni ohlá a trubička neni nijak prasklá..
Sice to nemána funkci vliv,ale ten klepavej zvuk u dopřednýho letu me s.re :D Byl jsem zvyklý na plynulost..
petsild
Kontaktovat uživatele:

#344 Příspěvek od petsild »

Travel odjust 95% jsi někde četl nebo vlastní výzkum?
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
EvzEn

#345 Příspěvek od EvzEn »

Ne-e to jsem zkusil na základě doporučení od prochyho.. je to pár stránek nazpět :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“