mirman píše:Hned jsem ho tam objednal a dnes psali že nejdříve 10.6.
To je klasika, na webu uvedou, ze je skladem, a pote se zjisti, ze ho vlastne fyziciky nemaji (mozna nekde u distributora). Docela oblibena kratochvile rady ceskych web obchodu
mirman píše:Hned jsem ho tam objednal a dnes psali že nejdříve 10.6.
off píše:S originál vrtulema, baterkou 2200mAh/20C a kamerou Prestigio RoadRunner (velikost jako GoPro) jsem kolem 10 minut.
gardenroute píše:V tu sobotu na me primitivni a zavistivy soused(ka) poslal policajty, neb si myslel, ze nemam nic jineho na praci, nez ho sledovat ze vzduchu...
gardenroute píše:...a ptaaka jsem chtel pouzit i tam...
Marek_Km píše:Ses ani nepochlubil, že jsi taky v klubu. Se nám to tu nějak rozrůstá
off píše:No... nechtěl jsem ctěné kolegy provokovat tím, že jsem u Pecky koupil úplně posledního ptáka co měli, a to se slevou 2 litry v akci hehehe
salamander píše:Tak páni u Telinka som objednal sadu uhlíkových vrtuli 8,0x4,5“ som zvedavý ako to bude lietať.
Ešte jeden dotaz, odlietal som asi 30 bateriek, teraz keď to žhavým tak mi preblikáva zelená a červená, tá červená predtým nebola. Aj počas letu tam bliká tá červená ale lieta to normálne, rád si prečítam názor znalcov prečo to tak je.
salamander píše:Práve že som neupgradoval, zatiaľ ešte čakám. Baterka bola nabitá , možno bude problém v satelitoch.
Marek_Km píše:Když to srovnáš s Walkerou 400, tak jak to vychází? Mám na mysli letový projev.