DJI0300 - DJI - F300 Phantom RC set kvadrokoptéry 2.4GHz

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Zamčeno
Zpráva
Autor
redocet

Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom RC set kvadrokoptéry 2.4GHz

#151 Příspěvek od redocet »

Teďka koukám ,,gardenroute", že je máš v popisu DJI 8x45 Props (black). Jsou stejné jako setové. Můžeš mi poslat na ně odkaz? Dík :-)
gardenroute

#152 Příspěvek od gardenroute »

Kupoval jsem je u Telinku, jsou to DJI puvodne pro F450, ale jsou profilem, rozmerem i stoupanim stejne, jako setove od Phantoma.
Uz ma i karbonove pro Phantoma, ktere zatim byly jen na eBay (vetsinou cinske klony DJI setovek v karbonu).
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
redocet

#153 Příspěvek od redocet »

gardenroute píše:Kupoval jsem je u Telinku, jsou to DJI puvodne pro F450, ale jsou profilem, rozmerem i stoupanim stejne, jako setove od Phantoma.
Uz ma i karbonove pro Phantoma, ktere zatim byly jen na eBay (vetsinou cinske klony DJI setovek v karbonu).

A musel jsi je převrtávat? Nebo je půměr stejný. U těch karbonových je problém že se musí převrtat.
Marek_Km

#154 Příspěvek od Marek_Km »

redocet píše:... A máš letový čas bez kamery? Já se vejdu s kamerou GoPro HERO3 na 6-7 minut.

S kamerkou i bez je zhruba stejný, kamerku mám klíčenkovou cca 18 gramů + ten držák, takže nula nula nic dá se říct.

Jo a sorry za mystifikaci. Spletl jsem se, Gardenroute má vrtule 8x4,5 a já 8x5.
Co ty dřevěné, jak jsem psal - http://phantomguide.com/zinger-9x4-wood ... i-phantom/ Můžou mít míň vibrací?
Naposledy upravil(a) Marek_Km dne ned 26.05.2013 21:40, celkem upraveno 1 x.
gardenroute

#155 Příspěvek od gardenroute »

redocet píše:A musel jsi je převrtávat? Nebo je půměr stejný. U těch karbonových je problém že se musí převrtat.

Netreba vrtat, jsou DJI, takze presne pasuji, vc. "zamku" pro hridel.
Pokud jsou karbonove pro Phantoma (coz ma spousta Cinanu), tak take vetsinou netreba vrtani, byvaji to presne kopie DJI profilu, vc. zamku na hrideli.
redocet

#156 Příspěvek od redocet »

Jo a sorry za mystifikaci. Spletl jsem se, Gardenroute má vrtule 8x4,5 a já 8x5.
Co ty dřevěné, jak jsem psal - http://phantomguide.com/zinger-9x4-wood ... i-phantom/ Můžou mít míň vibrací?[/quote]

O těch dřevěných nevím. Ale hlavní je, aby byly přesne vyvážené. Potom jsou vibrace minimální.
gardenroute

#157 Příspěvek od gardenroute »

redocet píše:Jaký typ vrtulí tam máš ,,gardenroute"? Koukám nějaké tmavé. Ty originál jsou jsou moc měkké a Graupnery moc žerou na letovém čase. Poslal bys mi odkaz, kdes je koupil? Dík.

Graupnery mam take, uz jsem tady o zkusenosti s nimi psal, problem byl skutecne se zkracenim letoveho casu cca o 1 minutu, vyssi hlucnost, ale hlavne byly takove mene citlive na ovladani, pocitove se me i zdalo, ze maji nizsi tah pri stoupani... Trochu me zklamaly, vzhledem k jejich povesti, a k tomu, ze jsem je shanel po celem svete (nakonec Slovensko).
Jsou dost nevyvazene, jeste jsem se k tomu nedostal, ale po vyvazeni je jeste znovu budu zkouset, tehdy bylo velmi, velmi vetrno, coz mohlo muj puvodni test dost ovlivnit. Dam jim jeste sanci :wink:

Ty cerne DJI co tam nyni mam, jsem musel vsechny dovazit, hodne byly rozjete u naboje vrtule (tavna pistolka).

O vikendu jsem testoval svou novou konfiguraci (tj. antivibracni zaves, GoPro3 B, FPV a cerne DJI vrtule), myslim, ze to bylo zajimave, nebylo na to ale moc casu, sobota na chalupe skoro cela proprsela, a dnes rano jsme se probudili do snehu a cca 2°C, coz byl docela sok (!). Krusne hory...

V tu sobotu na me primitivni a zavistivy soused(ka) poslal policajty, neb si myslel, ze nemam nic jineho na praci, nez ho sledovat ze vzduchu, nemohu to ani moc komentovat, protoze je to uplne absurdni, nejak mimo muj rozsah chapani (!). Poldove chteli videt ptaaka a zajimalo je jen, jestli tam je nejaka kamera a proc ho pry natacim (coz jim sdelil), coz bylo zcela absurdni, nebot jsem se pohyboval desitky az stovky metru od jeho pozemku na velke lesni louce. Nakonec priznali, ze tomu vlastne vubec nerozumi, a bylo jasne, ze vyjeli jen proto, ze se v sobotu odpoledne na horach nudi...
Je to asi na vice radek, mozna o tom jeste trochu napisi, ale je to vec, se kterou se musi pocitat. Jen jsem to cekal az na podzim, kdy delame expedici v Africe, a ptaaka jsem chtel pouzit i tam...
Naposledy upravil(a) gardenroute dne ned 26.05.2013 22:19, celkem upraveno 1 x.
redocet

#158 Příspěvek od redocet »

Já jsem lítal nad sousedy a těm se to líbilo. Lítal jsem navečer, když byla tma. Přidal jsem tam baterku-čelovku a krásně to svítilo. Že si sousedi mysleli že je to UFO :-)
mirman

#159 Příspěvek od mirman »

kurňa všechny obchody jsou bez DJI 300 :(
gardenroute

#160 Příspěvek od gardenroute »

Jo, jo, pry je nedostatkovy i v zahranici, na RCmanii stale nekdo hleda, kde ho koupit...
Ten link, ktery jsem Ti daval (RCmodelyShop), tak ten ho nema ? Kdyz jsem Ti ten link vcera daval, mel 100% uvedeno, ze ho ma skladem (!?).
off
Kontaktovat uživatele:

#161 Příspěvek od off »

Když jsme byl minulý týden v TELINKu, tak pán říkal, že momentálně není ani ve velkoobchodech, nicméně ještě z dob, kdy byl, očekává dodávku v prvním týdnu v červnu. Celkem na rovinu ale taky oznámil, že s ohledem na nedostatek na trhu vrátil cenu na doporučených 14.990,-.
off
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od off »

redocet píše:... A máš letový čas bez kamery? Já se vejdu s kamerou GoPro HERO3 na 6-7 minut.

S originál vrtulema, baterkou 2200mAh/20C a kamerou Prestigio RoadRunner (velikost jako GoPro) jsem kolem 10 minut.
gardenroute

#163 Příspěvek od gardenroute »

To je docela dobry vysledek, ja s DJi cernymi props 8x45, GoPro3B ve Skeleton pouzdre a s antivibr. zavesem, FPV (vc. kabelaze pro napaj. a video z GP3) a LiPo 2200mAh/20C jsem na celkem cca 1.020 gramech vzlet. hmotnosti, a s tim jsem schopen letet cca 8-9 minut pri klidnem letu pro nataceni videa, pri divocine to pada i na mene.

Hodne ale usetri pouziti ATTi letoveho rezimu misto GPS ATTi, nicmene v silnejsim vetru a nataceni/fotografovani je GPS ATTi takrka nezbytny.
off
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od off »

gardenroute píše:To je docela dobry vysledek.

Bylo to velmi klidné létání s focením, ale GPS stabilizací zapnutou víceméně pořád. je to zkušenost tak z cca 10 vylétaných baterek přes weekend.
mirman

#165 Příspěvek od mirman »

gardenroute píše:Jo, jo, pry je nedostatkovy i v zahranici, na RCmanii stale nekdo hleda, kde ho koupit...
Ten link, ktery jsem Ti daval (RCmodelyShop), tak ten ho nema ? Kdyz jsem Ti ten link vcera daval, mel 100% uvedeno, ze ho ma skladem (!?).

Hned jsem ho tam objednal a dnes psali že nejdříve 10.6. :(
Zamčeno

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“