Jakou helikoptéru do 1300Kč

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
jackson8800

Re: jakou helikoptéru do 1300Kč

#16 Příspěvek od jackson8800 »

To je právě ono,nepsal jak se tomu chce věnovat,tak proč hned doporučovat simulátor atd?
Kdyby se tě někdo zeptal např na levnej foťák na občasný focení psa na zahradě taky mu hned doporučíš hodiny focení a foťák za 50 000?Až někdo řekne chci se stát fotografem tak potom ano,tyhle rady určitě hodně pomůžou,proto jsem psal že rady dobré,ale myslím že ne na správném místě...Neodhaduju se,jen je občas potřeba podívat se na to jinýma očima :wink:
Ale ono je to myšleno spíš obecně na foru než jen v tomhle tématu..
MSH Protos> T-rex 550E PRO> LOGO 500> T-rex 450 pro DFC> ALIGN T-rex 550 PRO DFC
FlyBear

#17 Příspěvek od FlyBear »

jackson8800 píše:To je právě ono,nepsal jak se tomu chce věnovat,tak proč hned doporučovat simulátor atd?
Kdyby se tě někdo zeptal např na levnej foťák na občasný focení psa na zahradě taky mu hned doporučíš hodiny focení a foťák za 50 000?Až někdo řekne chci se stát fotografem tak potom ano,tyhle rady určitě hodně pomůžou,proto jsem psal že rady dobré,ale myslím že ne na správném místě...Neodhaduju se,jen je občas potřeba podívat se na to jinýma očima :wink:
Ale ono je to myšleno spíš obecně na foru než jen v tomhle tématu..

Vždyť ty jsi snad úplně mimo :?

Před tvým první příspěvkem v tomto vlákně přeci dostal tazatel celkem devět odpovědí. Ani jeden z těch devíti příspěvků tazateli nenavrhuje, aby se stal odborníkem za hříšné prachy. Jen jeden z devíti se nad nízkou částkou trochu nediplomaticky podivuje, aniž by cokoliv rozumného navrhoval nebo odpovídal. To se holt stává. Další jeden navrhuje pro modeláře začít simulátorem (znovu podotýkám, že jsme na modelářském fóru a tazatel nijak nespecifikoval, že se chce jen hrát). Zbývajících 7 příspěvků se snaží normálně poradit více-méně v kategorii hraček.

Tak co furt tady řešíš s hříšnýma prachama nebo foťákama za 50 000?

Mimochodem - a to už zase opakuji - tazatel nespecifikoval, jestli chce nebo nechce být odborníkem. Ptal se na začátečníka. A proto i ta odpověď se simulátorem je ve skutečnosti v daném kontextu naprosto adekvátní a správná.
jackson8800

#18 Příspěvek od jackson8800 »

Jak jsem napsal,nechci se dohadovat a ty k tomu směřuješ takže už to nebudeme řešit :wink:
MSH Protos> T-rex 550E PRO> LOGO 500> T-rex 450 pro DFC> ALIGN T-rex 550 PRO DFC
Marex300
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Marex300 »

Chtělo by to taky aby se tazajici zapojil do diskuze a sdělil co od toho vše očekává a jestli se tomu bude věnovat když ho to chytne.
WL toys V911, Tarot 450 Sport v3 - Prodám
Phoenix v4
DX6i
zdenasu

#20 Příspěvek od zdenasu »

...NÁDHERNÉ ODPOVĚDI
NĚKTEŘÍ VÍ , JAK ZNECHUTIT LÉTÁNÍ.
NEVÍM PROČ JSOU ODPOVĚDI VESMĚS NEGATIVNÍ, I KDYŽ OTÁZKA ZNĚLA ZCELA JASNĚ ?
HELI DO 1 300 KČ, NIC VÍC.
NĚKDY NENÍ DOBRÉ VŠE PŘIROVNÁVAT SE SVOU ZKUŠENOSTÍ, NĚKOMU MŮŽE BÝT UKRADENÁ.
A JESTLI ŽE NĚKDO MÁ TŘEBA FIN. PROSTŘEDKY OMEZENÉ A NEZMIŇUJE SE , ŽE JEHO VÝVOJ V LÉTÁNÍ PŮJDE DÁL....TAK NENÍ CO ŘEŠIT.
V MINULOSTI V ZIMNÍM POČASÍ JSEM SI NA BAZARU KOUPIL COLIBRI S KUFREM ZA 1 200 KČ A UŽILI JSME SI HO NEJEN DOMA, ALE I S KLUKAMA NA HALE KDY JSME ZÁVODILI PŘISTÁNÍ NA "PŘESNOST".....
ZN: FANDÍM VŠEM A VŠEMU CO LÍTÁ, AŤ JE TO STROJ ZA 500KČ , NEBO ZA 50 TISÍC......
JE SPOUSTA "PILOTŮ" CO KDYSI ZAČALI, NÉ VŠICHNI ALE ŠLI DÁL.................
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)

www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
hates

#21 Příspěvek od hates »

Ono je hracka a model. v kanclu se nam vali jeden koaxial, ktery byl vozembouch na jeden tyden. Proc to vlastne ani nechtelo letet jsme neresili a triskali s nim o zem. Ted se tady jiz asi dva roky vali a nikdo se na nej nepodiva. Mezi tim jsem si poridil opravdovou heli a investoval do ni nemale penize a ted kdyz neni pocasi a ja nemuzu denne vylitat alespon tri baterky tak mam skoro abstak. Tazatel si musi ujasnit a rict zda chce hracku na tyden a potom ji hodit do supliku a nebo zda chce mixer na litani. Pote dostane odpoved zda ta cinska hracka s alzy je vhodna nebo neni. Za me proste vhodna neni a radeji bych si priplatil a koupil nejake bazarove mCPx popripade jiz neco vetsiho.
FlyBear

#22 Příspěvek od FlyBear »

zdenasu píše:...NÁDHERNÉ ODPOVĚDI
NĚKTEŘÍ VÍ , JAK ZNECHUTIT LÉTÁNÍ.

Další takový příspěvek, který jen výkřikem dehonestuje odpovědi jiných, ale sám ničím pozitivním do diskuse na dané téma nepřispívá...

zdenasu píše:NEVÍM PROČ JSOU ODPOVĚDI VESMĚS NEGATIVNÍ, I KDYŽ OTÁZKA ZNĚLA ZCELA JASNĚ ?
HELI DO 1 300 KČ, NIC VÍC.

Takže jaká je ta správná odpověď podle tvého názoru :?:

zdenasu píše:NĚKDY NENÍ DOBRÉ VŠE PŘIROVNÁVAT SE SVOU ZKUŠENOSTÍ, NĚKOMU MŮŽE BÝT UKRADENÁ.

To se povedlo :) Takže podle tebe se tady na fóru člověk zeptá na něčí zkušenost, ale ta mu je jako ve skutečnosti ukradená...

zdenasu píše:A JESTLI ŽE NĚKDO MÁ TŘEBA FIN. PROSTŘEDKY OMEZENÉ A NEZMIŇUJE SE , ŽE JEHO VÝVOJ V LÉTÁNÍ PŮJDE DÁL....TAK NENÍ CO ŘEŠIT.
V MINULOSTI V ZIMNÍM POČASÍ JSEM SI NA BAZARU KOUPIL COLIBRI S KUFREM ZA 1 200 KČ A UŽILI JSME SI HO NEJEN DOMA, ALE I S KLUKAMA NA HALE KDY JSME ZÁVODILI PŘISTÁNÍ NA "PŘESNOST".....

Tohle je patrně tvoje vlastní zkušenost, očividně zcela pozitivní. To je fajn a je taky hezké, že ji sděluješ. Bez ohledu na to, že jsi sám před chvíli psal, že někomu může být ukradená :? (Já osobně si ale myslím, že pokud se někdo na něco ptá, tak mu ty zkušenosti rozhodně ukradené nejsou).

zdenasu píše:ZN: FANDÍM VŠEM A VŠEMU CO LÍTÁ, AŤ JE TO STROJ ZA 500KČ , NEBO ZA 50 TISÍC......

To by mohl být třeba marketingový pokřik :D
Má to být zároveň od tebe nějaká zašifrovaná odpověď původnímu tazateli - jako třeba, že je jedno co si koupí?

zdenasu píše:JE SPOUSTA "PILOTŮ" CO KDYSI ZAČALI, NÉ VŠICHNI ALE ŠLI DÁL.................

Ano, to je pravda.
A pokud se zeptali, tak jim všem jistě pomohly věcné a správné odpovědi od lidí se zkušenostmi. Dokonce i těm, co nešli dál mohly pomoct ušetřit peníze nebo zklamání, popřípadě je alespoň nasměrovaly trochu schůdným směrem. Ale musely to být právě ty věcné a správné odpovědi, protože emocionální výkřiky do tmy moc nepomáhají...
zdenasu

#23 Příspěvek od zdenasu »

NAPSAL JSEM NÁZOR + RADU S KONKRÉTNÍM TYPEM
nevím , proč mecenáš servru několikrát vstupuje do diskuze a pitvá odpovědi,
tvé odpovědi jsou úplně mimo téma, žádná rada, nic neříkající...........
máš můj obdiv :):):)
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)

www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
FlyBear

#24 Příspěvek od FlyBear »

zdenasu píše:tvé odpovědi jsou úplně mimo téma, žádná rada, nic neříkající...........
máš můj obdiv :):):)

Hmmm, moje odpověď tazateli je hned ta první za jeho otázkou :wink:
V ní odpovídám na zadané otázky. Co je na tom, podle tebe, mimo téma?

zdenasu píše:NAPSAL JSEM NÁZOR + RADU S KONKRÉTNÍM TYPEM
nevím , proč mecenáš servru několikrát vstupuje do diskuze a pitvá odpovědi,

Protože je to diskuse! Proto snad diskutuju, ne?

Odpovědi v tomhle tématu nijak nepitvám, veškeré skutečné odpovědi jsem nechal být jak jsou. Diskutuju pouze s příspěvky, kde se mi něco nelíbilo, něco bylo nejasné, kde k názoru přispěvatele (nebo proti jeho názoru) zase přidávám názor svůj. O tom je diskuse.
spini11

Re: Jakou helikoptéru do 1300Kč

#25 Příspěvek od spini11 »

zamykám koupil sem něco jiného a ten co říkal že to chci prodítě měl pravdu
milagros

nejvetsi 4CH ?

#26 Příspěvek od milagros »

Zdarec mam asi blbej dotaz ale chci sehnat nejaky vetsi 4Ch vrtulnik(mam ted F-45) chci rady 500,ale vse jsou 6CH a hodne drahy......nesla by koupit jen stavebnice a nacpat tam veci abych z toho mel 4CH.....akrobacii stejne letat nechci ......je to nejak realny?
Zenderat

Re: nejvetsi 4CH ?

#27 Příspěvek od Zenderat »

Já vím, že nechceš 6ch heli a o lepším 4ch jak f-45 nevím, ale co takhle koupit vysílajdu se simem? Můžeš si tam lítat s 4ch a zkoušet 6ch :-). Pak zjistíš, že s 4ch heli je to jak na tříkolce: pomalé, špatně ovladatelné. Poté na 4ch určo zapomeneš
A s 6ch nemusiš létat akrobačku, mužeš jen maketově ;-)
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)
corona

#28 Příspěvek od corona »

milagros píše:Zdarec mam asi blbej dotaz ale chci sehnat nejaky vetsi 4Ch vrtulnik(mam ted F-45) chci rady 500,ale vse jsou 6CH a hodne drahy......nesla by koupit jen stavebnice a nacpat tam veci abych z toho mel 4CH.....akrobacii stejne letat nechci ......je to nejak realny?

4-k a největší?
Takový Helix kdysi byl taky jen 4-kanál, rotor 1300 mm..... :mrgreen:

4-k nějaký větší než F-45 v prodeji nehrozí, pouze hračkárna raráškov měla jeden kus většího čtyřkanálu, bohužel jen s vahadlem na 45°.
A FunCopter vyjde celkem draho.

Je škoda, že HB V2 už není, s trochou úprav a kapotáží z CPX (AS-335) by ti asi nároky splnil, pokud chceš jen poletovat po obloze, dělat klopený zatáčky a osmičky, nějaký souvraty atd.
milagros

#29 Příspěvek od milagros »

asi jo takze asi jedina moznost je ten 6ch...co.....prave me staci jen litat si tak po obloze ale chci neco co uz je velky......tak co teda doporucite z tech levnejsich velkych 6CH?
Hexer

#30 Příspěvek od Hexer »

Nemam mozna moc zkusenosti ale reknu ti rovnou... pokud si chces jen poletovat tak do 6 kanalu nechod...

Ja jsem si lital s V911 (4 kanal) a bylo to pohodove politanicko po obloze... celkem svizna "hracka"... dalo se s tim vyblbnout a nebylo to narocne... ted jsem presel na V922 (6 kanal) a to je uplne jina liga... uz jen hezky drzet vrtulnik na miste (to co ted povazujes za automaticke) je zabava na nekolik letu :mrgreen: ... ale zase to co predvadi ten 6 kanal je neco... SILENEHO... az s nim jsem si uvedomil jak jsou 4 kanaly "lenive"...

Moje rada:
Vyprdni se na 6CH a zkus si ho nejdrive na simulatoru... zatim mi 6CH neprijde tak prijemny na takove to "domaci zvejkani / letani" jako 4CH...
Vulture 848b (modry) :)
V911 + (mam jeden na prodej bez vysilacky)
V922
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“